|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIRENA
24.9.2008 10:01:00   
bina
Živjo punce,

ponovno se malo javljam. Prej smo se pogovarjale o porodu sedaj se pogovarjamo o otročkih in zaščiti.
Zanima me če ima katera od vas vstavljeno Mireno. Jest jo imam že doma in bi se morala dogovoriti za termin vstavitve pa me še zadnjič pred odhodom zanimajo vaše izkušnje.

Najhuje od vsega mi je ker ne bom mogla uporabljat tampona. A to je res? Full sovražim občutek ko ti menstruacija kaplja na vložek, ker imam vedno občutek da mi teče vse mimo in da imam umazane hlače.
Pa še nekej a zdej če si jo ustavim odpade moje kopanje  v bazenu. Sin resnično uživa kadar se gremo kopat v Atlantis in tudi našo malo Evo bom vozila na plavanje.

Prosim za vaše mnenje čim prej ker imam v petek ginekologa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIRENA
24.9.2008 10:42:01   
Luni
Baje, da se rada pojavljajo in ponavljajo vnetja jajčnikov. Sama je nimam, slišala sem pa veliko slabih izkušenj, seveda tistih, katere je ne prenašajo.....

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2008 10:49:15   
bodoča
Tampone normalno uporabljam, sicer pa, če boš imela srečo, jih ne boš več dolgo potrebovala.

Jaz sem prve tri do štiri mesece po vstavitvi imela rahle izcedke, pol dolgo ni bilo čisto nič (je blo tak fajn), par dni nazaj me je pa spet presenetila menstruacija, sicer zelo rahla, ampak vseeno moteča.

Ne spomnim se, da bi mi G ob vstavitvi mirene odsvetovala kopanje, ne vem jaz sem se in se normalno kopam, v bazenih, na morju in doma v bani.

Če si jo boš vstavila, opozori G da naj ti tisto nitko na mireni ne pusti predolgo, ker meni je ni dovolj skrajšal in sem morala potem it nazaj, da so mi jo skrajšali. Je motila parterja med spolnm odnosom.

Drugač pa mene vstavitev ni bolela, pač neprijeten občutek kot pri odvzemu brisa.

mojeustvarjanje

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2008 13:16:46   
žigolino
Tudi jaz imam mireno, prvi mesec in pol sem mela mal izcedkov, skoraj vsak dan malo, enkrat vmes menstuacijo, ampak čisto rahlo,brez bolečin in sedaj ni ne sluha ne duha več.
Je pa zlo fajn ,ker prej sem imela en teden PMS,potem 8 dni močne krvavitve z vsemi bolečinami(noge,glava,ledvice,križ...)tak da sem se komaj k sebi spravla,pa je že spet blo jovo na novo in vsak mesec isto.Sedaj pa res lahko rečem UŽIVAM,edin ko bi mogla met menstro me malo noge bolijo al pa glava.
Je super,se kopam tudi v bazenu,tamponov pa itak ne boš rabla velik več ker te menstruacije so tolk šibke da sploh ne veš da kaj teče.

< Sporočilo je popravil žigolino -- 24.9.2008 13:18:13 >

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2008 14:00:06   
spelaz
Meni jo je G vstavila maja. Še sedaj se mi pojavljajo manjše krvavitve. Sprva sem bila malo jezna nase, da sem si jo vsatvila pred poletjem, zaradi kopalk in kopanja. Vendar so krvavitve res blage in sem se kopala brez vložka/ tampona. Tampone sem občasno uporabila, samo si ga nisem ravno globoko vstavila. Za vsak dan pa uporabljam dnevne vložke.

Sem zadovoljna, nimam stranskih učinkov, čakam da krvavitve povsem minejo.

(odgovor članu bina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2008 16:18:38   
mamikb
Ciao!
Tudi meni so vstavili mireno pred 14-imi dnevi, zaenkrat nimam težav, če izvzamem do me je malo bolelo ob vstavljanju, ker sem imela carski rez 29.6..
Posvetovala sem se tako z ginekoligom, kot s kolegicami in do sedaj nisem zasledila da bi kdo imel večje težave.

Tamponom se bom tudi jaz odpovedala user posted image nikoli se ne ve...
Za kopanje nisem dobila posebnih navodil, zato... veselo v vodouser posted image

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2008 19:52:10   
Little Butterfly
Hej, hej punce!
Jaz imam mireno vstavljeno malo manj kot eno leto, čeprav še nisem rodila (ker zame niso priporočljive kontracepcijske tabletke). Težav nimam nobenih, je pa me ob vstavitvi res ful bolelo, sem tudi v nezavest padla za kratek čas (bolečine so bile zaradi tega, ker še nisem rodila in  maternica ni bila še nič razširjena). Imela pa sem bolečine tudi še 10 dni po vstavitvi, vsak dan manj. Glede menstruacij: prvih 6 mesecev je sploh nisem imela, zdaj pa imam občasno (mogoče na 2 meseca) čisto blago, ravno toliko da je nekaj. Meni so tampone tudi odsvetovali, ampak sem jih že uporabljala brez problema. Tudi kopala sem se čisto normalno.  Glede vrvice pa ti jaz tudi priporočam, da reci ginekologu naj ti jo skrajša koliko je mogoče, ker je bilo pri meni enako kot je napisala bodoča.

(odgovor članu mamikb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?