|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:(
5.12.2005 18:35:18   
Reja
Pozdravljene.

Stokrat sem vam že tečnarila zaradi takih in drugačnih krvavitev, ki sem jih imela med ciklusom. Kadar sem poklicala G in jo vprašala, kaj naj, me je mirila, češ da naj potrpim, ker krvavitve pogosto niso pojasnjene in sem bila itak konec maja na pregledu,pa ni bilo nič.

Vseeno sem se naročila na pregled, ki naj bi ga imela januarja. Ker ta mesec po M nisem krvavela, sva z dragim pridno delala na tem, da bomo čim prej trije. Moji plodni dnevi so se prejšnji teden zaključili.

Danes zjutraj me je po spolnem odnosu spet presenetila čisto sveža kri, v taki količini,kot še nikoli.

Sem poklicala G, moje ni bilo, ampak so mi rekli, naj takoj pridem.

Takoj, ko sem se vsedla na stol, je bilo G jasno: ogromen polip na materničnem vratu, ki ga je treba čim prej operativno odstranitiuser posted image user posted image user posted image . Ali je rakasrto ali ne, bodo ugotovili po tem.

Menda je čudno, da moja G takrat tega ni opazila.

Najbolj grozno pa je to, da če sem te dno slučajno zanosila, bo treba vsaj zaradi narkoze in antibiotikov, mogoče pa tudi drugih zdravil, nosečnost prekiniti. user posted image

Če sem si prej želela user posted image , zdaj upam, da bo čez dva tedna user posted image . Operacijo imam pa 23.12.

Klinc pa tale Miklavž!user posted image

In kar je še bolj
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:(
5.12.2005 18:40:19   
saraja
Naj ti povem, da ne smeš obupati in vreči puške v koruzo. Zdaj misli pozitivneje in čim manj na bodočo pikico. Je pa hudo v kakršnem stanju si ti zdaj.
Pogumno punca

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 18:41:24   
Skorpija
Ej Reja!

Takoj glavo gor! Hvala bogu, da si bila tečka in so to ugotovili, zdaj te bodo poštimali in potem boš pripravljena na to, da donosiš zdravega otročka. Nikar ne glej na to črno! Pusti, da gre prvi šok mimo in boš videla da bo bolje. Zdaj je v prvi vrsti pomembno to, da pozdravijo tebe!

Januarja boš pa fit in zdrava in ready for action user posted image

Pol bo pa spet poplava nosečk.... user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 18:49:19   
Reja
Hvala obema.

Bom dvignila glavo, obljubim,....jutri.

Ma ja, januarja bomo pa potem tekmovale, katera bo imela prva user posted image . Tačas pa lahko pridno treniram.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 18:53:22   
KODA
Reja.,.za vsakim dežjem posije sonce.Zato ne obupat.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 9:30:51   
Anonimen
Te dohtarji..
Držim pesti, da se čimpreje porihtaš.

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 9:37:45   
ANA_P
Tudi jaz držim pesti zate! Ne bodi user posted image , bo prišel pravi čas tudi zate.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 9:55:47   
Naja30
Reja, samo pozitivne misli štejejo! Glavo gor in ko boš zdrava, boš imela čudovitega user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?