Reja
|
Pozdravljene. Stokrat sem vam že tečnarila zaradi takih in drugačnih krvavitev, ki sem jih imela med ciklusom. Kadar sem poklicala G in jo vprašala, kaj naj, me je mirila, češ da naj potrpim, ker krvavitve pogosto niso pojasnjene in sem bila itak konec maja na pregledu,pa ni bilo nič. Vseeno sem se naročila na pregled, ki naj bi ga imela januarja. Ker ta mesec po M nisem krvavela, sva z dragim pridno delala na tem, da bomo čim prej trije. Moji plodni dnevi so se prejšnji teden zaključili. Danes zjutraj me je po spolnem odnosu spet presenetila čisto sveža kri, v taki količini,kot še nikoli. Sem poklicala G, moje ni bilo, ampak so mi rekli, naj takoj pridem. Takoj, ko sem se vsedla na stol, je bilo G jasno: ogromen polip na materničnem vratu, ki ga je treba čim prej operativno odstraniti . Ali je rakasrto ali ne, bodo ugotovili po tem. Menda je čudno, da moja G takrat tega ni opazila. Najbolj grozno pa je to, da če sem te dno slučajno zanosila, bo treba vsaj zaradi narkoze in antibiotikov, mogoče pa tudi drugih zdravil, nosečnost prekiniti. Če sem si prej želela , zdaj upam, da bo čez dva tedna . Operacijo imam pa 23.12. Klinc pa tale Miklavž! In kar je še bolj
|