Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MERCATOR-4urni delavnik po porodniški? 13.9.2009 21:01:06
|
|
|
|
kajajaka
|
v naši Merc. trgovini je ena takšna. Ampak nimam pojma ali so ji brez problema odobrili, ali so ji komplicirali... Meni so komplicirali, ampak na koncu odobrili, ker so itak morali. Ampak ne delam pri sosedu.
|
|
|
|
RE: MERCATOR-4urni delavnik po porodniški? 13.9.2009 21:58:28
|
|
|
|
glen
|
Hvala za odg. Glede odobritve se ne sekiram,ker sem jim že omenla da sem se odločla da bom po porodniški delala po 4 ure,in so mi na upravi rekle da naj dam vlogo mes, prej in da ni problema. Odobrijo vsaki. Zanima me če,se odločiš za 4 urni delavnik,se pravi 20 ur na ted. -ti pripada malica -stroški prevoza -koliko manj dopusta? -plača?......
|
|
|
|
RE: MERCATOR-4urni delavnik po porodniški? 13.9.2009 22:10:53
|
|
|
|
nanč
|
-ti pripada malica -stroški prevoza -koliko manj dopusta? -plača?...... Pripada ti vse enako,kot za 8 urni delavnik.Tudi dopust,s tem,da ko koristiš dopust ti gre 1 dan dopusta,ne glede na to,da ti delaš samo 4 ure.Plača.. pol manj...
|
|
RE: MERCATOR-4urni delavnik po porodniški? 13.9.2009 22:14:45
|
|
|
|
glen
|
nanč hvala A ti si zaposlena pri Mercatorju?Bi te neki na zs vprašala glede plače?To da pol manj vem ampak,......????
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?