|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MENSTRUACIJA PO KT
11.10.2005 11:41:03   
Anonimen
 Zopet sem potrta,user posted image ker je že 63 dni od zadnje M, 3 negativni testi,user posted image trebuh mi napihuje, me špika, potem vse izgine. Jutri bom poklicala G in upam, da bom v enem mesecu na vrsti. KT sem jemala 6 let do februarja. M so bile na 31,36,27,37,36,37,37 in sem bila kar veselauser posted image , da je M tako redna po prenehanju KT. Zdaj pa to. Vsak dan se sprašujem, ali bom sploh lahko zanosila in se vsak dan poskušam potolažiti, da imajo skoraj vsi pari otročke.Da te G upošteva za problematičnega mora miniti eno leto, bom že 33 let stara in potem vse preiskave....leta šibajo. Punce kako je bilo pri vas z ureditvijo M po kt? Kaj mi svetujete ali naj še počakam z obiskom pri G ali naj čim grem tja čim prej? Lep pozdrav!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MENSTRUACIJA PO KT
11.10.2005 11:47:23   
baguSka
Pr men je že več kot dve leti od zadne KT in mam še zdej čist neredne. Pejd probat, zgubit nimaš kej. Boš vidla kaj ti bo G reku. Jst sm še pred 30 in sm si pač zadala cilj, da do trojke ne bom nikamor hodila. Upam da v tem času končno zanosm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2005 11:52:18   
zojaB
Pozdravljena,

Menstruacija naj bi se nekako po treh mesecih jemanja KT uredila.
Na tvojem mestu bi poklicala ginekologa/injo in se dogovorila za pregled. Prej ko boš izvedela, kako stvari stojijo, boljše bo zate, da se ne nerviraš po nepotrebnem. Če te bodo hoteli dati na daljšo čakalno dobo kar malo pojamraj, da je situacija nevzdržna in da trpiš neznosne bolečine.

Veliko sreče ti želim in javi, kako si se odločila.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2005 12:02:22   
mia-2
Hoj kot bi poslušala sebe pred enim letom in pol.Ko sem nehala jesti KT sem imela menstruacije na 35,45,55,...dni v glavnem vse zmešano.Z mojim sva se trudla da bi kaj ratalo pa ni blo nič-pol leta.Potem sem šla pa k ginekologinji da mi pove če je kaj narobe.Dala mi je tablete dabroston in sem jih začela jemati.Rekla mi pa je da po UZ vidi da bo mentruacija kmalu-v nekaj dneh.Potem pa v nekaj dneh ni blo menstruacije pa sem za foro nardila test in je bil pozitiven.Res pa je da sem se tud jest ful sekirala iz meseca v mesec ker ni nič ratalo.Bla sem jezna na vse nosečke.Pol sem si pa enkrat rekla da se ne bom več živcirala ko bo pač bo in je blo še isti mesec(pa sva seksala samo 2 v tistem mescu).Prej sva pa seksala vsak drug dan.Sej ti bo ratal.Pejd k ginekologinji in reč naj ti nardi UZ.Pa ne se sekirat enkrat sigurno bo.LP

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2005 12:18:58   
A_A
če si jemala 6 let KT, potem moraš računati tudi na to, da M cikle verjetno ne boš nikoli več imela enake kot pred jemanjem KT, saj se cikli lahko spremenijo v določenem obdobju življenja ženske

mislim, da situacija pri tebi ni tako kritična, posebno obravnavo (beri: obisk pri G) naj bi imela le, če M ne pride v 3 mesecih in dobiš tablete sa sproženje M

po prenehanju KT lahko traja tudi eno leto, da se cikli (hormončki) uredijo:
- jaz sem stara 30 let in npr. sem po 4 letih jemanja KT imela cikle takole: 34, 31, 77, 32, 24, 38, 29, 32, 38
- je pa res, da sem tudi v obdobju pred jemanjem KT imela neredne cikle (31-36 dni)
- nisem šla še h G, ker vsak mesec čutim O in si merim BT, tako da O imam,
- če v roku 1 leta ne bom zanosila, bom šla h G na dodatne preiskave, do takrat pa upam, da bo narava naredila svoje

svetujem ti, da nisi tako neučakana (tudi 33 let niso še nobena kritična leta!!! halo!!!!)

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2005 12:47:15   
SANDRA
JAZ TUDI MISLIM TAKO KOT PRAVI ZOJA POKLIČ PA MAL POJAMRAJ...SICER PA MISLIM ,DA PO TAKŠNEM IZOSTANKU user posted image  BI MOGLA KAR HITRO PRIDET NA VRSTO....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2005 13:05:42   
petra a
Sama sem stara 31 let. KT sem jemala kar nekaj let, z vmesno prekinitvijo. Nazadnje sem jih jemala leto in pol, sedaj sem že 4 mesece brez, ker z mojim user posted image  načrtujeva otročička. Menstruacijo imam na srečo redno v ciklu 28 dni (sem prav presenečena). Imam pa zelo velik strah ali bo šlo vse kot mora, bojim se svojih let, čeprav tako stara pa spet še nisem. G mi je naročil da v primeru če do zanositve ne bo prišlo v roku enega leta, moram priti na pregled, da me bo dal na UZ. Glede na to da še nisva stopila v akcijo, upam da ko pride do tega, zanosim v roku enega leta.
Na tvojem mestu bi počakala in se ne preveč obremenjevala s tem, ker verjamem da je to naravna "zapora". Sprosti se.

LP 

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2005 13:07:26   
Klarissa
alo,
jaz sem KT jemala 3 leta. prvo M sem dobila na 37. dan, druge pa ni bilo. ko je ni bilo 51. dan sem šla do gin: mi je naredila krvni test je bil neg in dala tabl za sprožitev Dabroston. jemala sem jih 10 dni 2. v tednu dni po prenehanju jemanja mora M prit. moje ni bilo!! in sem šla po test v lekarno in user posted image user posted image  pol pa še h gin in mi je naredila UZ ter ugotovila, da sem v 5. tednuuser posted image .
želim ti obilo sreče. pri meni je pač bila gola sreča. ko sem že komaj čakala, da dobim M in da greva z dragim v nove boje ter sem se potem bala, da mi jajčniki ne delujejo je pokazalouser posted image .
LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.10.2005 14:19:36   
Anonimen
Težko se je neobremenjevat. Težko je, ko M pride ampak ko M ni in je test negativen, je pa za user posted image . Sploh ni upanja, da se lahko kaj zgodi. Pa sem se opazovala, kdaj je izcedek in kdaj ga ni, pa kdaj me kaj zašpika.... Doktorat iz vsega skupaj. Jutri zjutraj pokličem G in konec.Rabim samo kakšno vzpodbudno besedo, da ni konec sveta in da tudi mene enkrat čaka materinstvouser posted image .Bejbe, hvala za vzpodbudne besede!

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2005 14:26:07   
A_A
tudi meni je kdaj hudo za p... user posted image

tako, da nisi sama (če ti to kaj pomaga)

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.10.2005 17:24:10   
Nely
Js sem stara 28 in sem jemala KT 11 let brez prekinitve. Potem sem na prvo M. čakala 5 mesecev. Vmes sem skor ponorela, ker nisem vedela, kaj je. Testi so bili negativni, torej sem razmišljala že, da grem h G., pa da vidimo. No, tisti mesec sem jo dobila in potem je trajalo skoraj leto, da se je ciklus kolikor toliko uredil. Zadnje 4 mesece imam M na 26 dni, se mi je pa zgodilo, da sem jo imela na 14 dni, pa potem 2 meseca nič, itd. Najbolj zoprno je, ko ne veš, a si noseč al je kaj narobe s tabo. Če se hočeš prepričat, pojdi h G. in se zmenita.

Ne obupat, punce!!! Sej 30-ta sploh niso tk grozna leta, da ne bi mogle zanosit. user posted image
Časa je še dovolj in slej ko prej bo vsem uspelo. Niste same, veliko nas je, ki upamo...

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?