Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 10:09:02
|
|
|
|
soncece24
|
Definitivno enchiladas s piščancem pa dober tek
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 10:26:48
|
|
|
|
Maček Muri
|
Težko reči, s čim ne moreš falit. Okusi so različni. Meni je na splošno dobro vse, nikoli pa ne naročim nečesa s piščancem, ker ne jem perutnine. Za prvič mogoče kakšne tortilje z različnimi nadevi ali pa paella.
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 10:27:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa piščančje prsi s sezamom, njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 10:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
baje je v city parku za kosilo kao ceneje.. rada bi šla takrat, da če mi ne bo dobro, ne bom ravno veliko denarja vrgla stran.. od kdaj do kdaj pa je kosilo?? pa ko naročiš, koliko časa morš čakat?
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 10:56:27
|
|
|
|
Maček Muri
|
http://www.cantina-mexicana-restaurantes.si/index2.html Malo si poglej to stran. Ni iz City parka, ampak jedi so pa precej podobne. Aja, postrežba v City parku je pa kar hitra. Mi gremo večkrat in smo zmeraj zadovoljni.
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 11:03:43
|
|
|
|
dory
|
Jst ponavad jem taqose al pa qesadillo...pijem pa tequilo al pa cubo libre :)...hmmmm que rico!
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 14:05:01
|
|
|
|
Annny
|
Jaz najraje grem v Joe Penas...mi je tam tolk domače..drugače so pa moja najljubša jed piščančji taqos z veliko kisle smetane
|
|
|
|
RE: MEHIŠKA RESTAVRACIJA-pomoč prosim 24.1.2006 14:07:41
|
|
|
|
viv_
|
Meni ni, da bi šla v CP v mehiško... CP mi je nekak bolj za kej na brzino, ne pa za uživat... Cantina Mexicana je fajn, pa una uzadi za unionom tudi... Joe se mi je mal pokvaril z boni...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?