Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 8.4.2009 22:03:55
|
|
|
|
kajajaka
|
Sem že marsikatero cunjo, ki naj bi bila za do 30 prala na 40, pa ni bilo nič narobe. Ne kompliciraj,saj ni svilena ali volnena, da bi bila toliko občutljiva tkanina.
|
|
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 9.4.2009 22:08:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Alo! Eno vprašanje ... imamo MC lupinico črne barve in je tisti notranji bombažni del že rahlo ošlesan ... no pa sem dans kupila črno barvo za strojno barvanje bombaža, pa zdaj ne vem, al naj prevleko dam v stroj na 40°C al ne ... prala sem jo sicer že na 30°C na 40 pa še ne in se bojim, da bi jo uničila ... No povejte ... ste že prale prevleko od MC lupinice na 40 in kakšen je bil rezultat???? A potem jo llahko v stroju perem...ker na všitku je znak za ročno pranje.
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 9.4.2009 23:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem jo na 30 in je bilo vse ok.
|
|
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 9.4.2009 23:51:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Hvala, Otika.
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 10.4.2009 0:01:52
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem zadnjič prala prevleko za MC avtosedež na 40 stopinj, potem sem jo pa še posušila v sušilcu. Pa je ko nova
|
|
|
|
RE: MC - prevleka za lupinico 10.4.2009 0:05:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Jaz sem zadnjič prala prevleko za MC avtosedež na 40 stopinj, potem sem jo pa še posušila v sušilcu. Pa je ko nova O, super. Hvala.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?