|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB plačilo za očeta!
10.1.2008 11:41:28   
dadica
Tiste ki ste pred kratkim rodile v MB, povejte mi prosim če je za prisotnost očeta pri porodu potrebno plačat, ker pred 2 letoma ni bilo potrebno, sedaj pa berem da drugod vsepovsod palčujejo!

lp dadica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MB plačilo za očeta!
10.1.2008 11:43:08   
tejkag
Sem rodila pred devetimi meseci pa ni blo treba nič plačat.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 11:44:12   
dadica
Hvala za odgovor!

lp dadica

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 11:45:08   
tejkag
Ni za kaj!

l.p.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 11:53:11   
Vrtnica79
Jaz sem rodila tam pred dobrim mesecem in ni bilo nič za plačat.
Pa čimlažji porod ti želimuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 12:03:08   
dadica
Hvala za lepe želje, ker jih potrebujem me je tega drugega poroda tako strahuser posted image !

lp dadica

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 12:07:33   
Vrtnica79
Ne se sekirat, v drugo je lažje- vsaj meni. Vse skupaj je trajalo kako uro, tak da nič se bat. Pa tudi po porodu sem hitro bila pri močeh, se mi zdi da sploh nisem rodilauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 12:34:37   
lelaval
Ne, nič ni za plačat.
Dadica - otresi se tega strahu. Jaz sem 2. rodila tako hitro, da je še babica rekla, da gre kot brzi vlak user posted image .
In 3. poroda me je bilo ful strah - da ne bom tako hitro, kot prvič rodila. In zaradi mojega strahu se je zavlekel na 17 ur. user posted image
Držim pesti, da bo šlo čim hitreje. Pa naj te to drži gor, da so v MB porodnišnici ful prijazne babice. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 12:49:26   
dadica
Saj vem da sem smotana, samo me včasih prime taka panika,da semi pri porodu kaj zgodi in bosta moja sinova ostala brez mamiceuser posted image

drugače pa, ni me strah samega poroda , ampak tega, da se mi ne bi kaj zgodilo.

hvala za lepe želje in tudi jaz verjamem, da je drugi porod veliko lažjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp dadica

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 10:28:22   
pepa6
Ja prisotnost očeta pri porodu se plača, če bodoči očka nima potrdila, da je bil v šoli za bodoče starše in bi rad bil prisoten pri porodu. Če ima potrdilo, se nič ne plača.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 15:07:40   
petea
Pepa6, ni res.
Ne jaz ne moj dragi nimava končane starševske šole (zmanjkal nama je del predavanj zaradi drugih obveznosti, nato pa se je naš user posted image  odločil priti na svet 1 mesec prehitro). Ničesar nisva rabila plačati, čeprav sva povedala, da šole pač nimava, rodila pa sem v MB.
Če pa bi se dragemu med porodom zgodilo kaj 'nemožatega' user posted image  , pa bi njegova oskrba tako ali tako bila plačana iz njegovega (morda pa iz mojega?) zdravstvenega zavarovanja. Baje se pa plača prisotnost očeta v nekaterih porodnišnicah za tista grda oblačila, ki si jih oblečejo, in ne kot kazen za neopravljeno šolo. Bi morali drugače ven vreči tudi mene? user posted image  user posted image  user posted image
Zelo me moti, da si nekatere porodnišnice to zaračunavajo. Po moje je neupravičeno. Bo treba malo preveriti, na osnovi česa si to privoščijo.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!