Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 25.5.2006 9:23:21
|
|
|
|
jasnika
|
koliko jaz vem ti v bolnišnici pripada le nadstandardna soba-če je seveda prosta, ni pa nič drugačna od ostalih le da ma tv se mi zdi in da si not sama , milim da je partner lahko tam s teboj le toliko kot v ostalih sobah, saj pa to ne plačuješ za njega ampak za sebe men os bi pa bil dolgčas če bi bla v bolnici in sama v sobi lp
|
|
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 25.5.2006 10:06:38
|
|
|
|
tija75
|
Hvala Jasnika za tvoj odgovor - no končno se je ena oglasila Sem pa sedaj malo surfala po netu in našla naslednjo stran, katera mi je malo olajšala moje razmišljanje. Seveda je lahko partner pri tebi cel dan. Poglejte na naslednji link: www.sb-mb.si/index.php?id=19 Čao punce, če ima še katera nadstandard, ji bo tole prav prišlo Tija
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 25.5.2006 20:54:09
|
|
|
|
jasnika
|
partner pr tebi cel dan??to je pač odvisno zakaj si v bolnišnici po moje no lp
|
|
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 25.5.2006 22:28:40
|
|
|
|
natalia
|
nič kaj posebnega - malo bolj je opremljena, samo ko rodiš ti je vse odveč, vsaj meni je bilo. je pa res, da si noter, če je prosto.
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 12.7.2006 9:20:48
|
|
|
|
Blink1
|
V poronišnici so ful fleksibilni, vsaj 2004 so bili. Moj je prišel kdaj je hotel in odšel kdaj je hotel. Je pa res, da je vmes šarmiral vse sestre
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 12.7.2006 9:36:18
|
|
|
|
malika
|
Ja v Mb je ena taka soba, sem bila v njej (2004), ker so bile druge sobe takrat polne. No če boš koristila to nadstandardno sobo, ne pričakovat kaj dosti, ker je čisto ista kot vse druge sobe, le da ima samo dve postelji in kopalnico/ WC imaš zase (to je bilo meni res super!) TV-ja soba nima! Slaba stran te sobe pa je, da si čisto blizu sestrskega prostora in posledično te zjutraj prvega vržejo iz postelje, pa vrvež skoz,... lansko leto sem bila v čisto navadni sobi na koncu hodnika in mi je bila dosti bolj všeč
|
|
RE: MB bolnišnica - nadstandard 26.8.2006 21:56:48
|
|
|
|
tajtaja
|
Tudi jaz sem bila letos aprila v MB v nadstandardni sobi, vendar nisem koristila svojega nadstandarda, saj mi je kot mamici dvojčkov pripadala ta soba. Tako so mi rekli, naj si kvoto prišparam za vsak slučaj.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?