Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 13.12.2007 19:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
(ti še mal, pa boš rodila) Dr. Gavričeva pa je carica- me je imela, ko sem bila septembra v bolnici.
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 13.12.2007 20:04:17
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica (ti še mal, pa boš rodila) bom kr do aprila počakala Dr. Gavričeva pa je carica- me je imela, ko sem bila septembra v bolnici. ja res je enkratna!
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 13.12.2007 20:38:16
|
|
|
|
Efi
|
Tosja, vem da si to že sigurno kje zapisala, ampak vseen: ti je uspelo po naravni poti ali s pomočjo IUI? V katerem poskusu? Hvala za odgovor. Lepo se mej.
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 13.12.2007 20:57:52
|
|
|
|
mandarinca
|
Tu pa se tudi jaz moram oglasit in vse po vrsti v Mariboru pohvaliti, vse dr., še posebej prof. Vlaisavljeviča, dr. Reljiča, sestre pa tako ali tako vse po vrsti - vsi so 1A. Včasih razmišljam, kako s(m)o pacientke neučakane, rade bi bile takoj vse na vrsti, vse opravile v dveh minutah, ob tem pa ne pomislim(o) na zdravnike in sestre, da oni niso stroji, da so tudi samo ljudje, in da si res včasih zaslužijo ne samo eno, pač pa dve ali tri kavice. In komaj čakam, da jih bom spet šla pogledat ! LP
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 8:59:48
|
|
|
|
curkica
|
Tosja, zanima me samo, kakšno pošto si to dobila? A mogoče že datum za IVF? Me prov zanima, kajti tudi jaz čakam pošto in mi je dr. Reljič rekel, da naj bi prišlo že pred novim letom. Prav nestrpna sem že, ker še nič ni prišlo. Želim ti vse naj naj v tvoji in uživaj še naprej! LP
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 9:47:02
|
|
|
|
tassi1
|
ali katera veali te dajo avtomatično na čakalno list za nov postopek,če je krvni test negativen? ali se šteje čakalna doba od prvega pregleda po postopku?sem dobila datum šele v marcu!!! hvala za pomoč
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 10:52:56
|
|
|
|
tosja
|
Efi - moja dva IUI-ja sta bila neuspešna, ker so folikli prej počili - tako je uspelo "natur" treji mesec Klomifena! curkica - jaz sem bila dana na čakalno listo 11.06.2007, dobila sem vabilo na razgovor 19.12.2007, piše začetek postopka december2007, januar 2008 - verjetno odvisno od Pa verjetno boš dobila pošto, ker naberejo kr nekaj kandidatk za nov krog! Držim pesti, da dobiš moj termin - naslednji teden!!! Moram še sestro Marijo poklicat.
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 11:18:59
|
|
|
|
cati
|
Tosja predvidevam da je to tvoj 1ivf postopek. Jaz ssem v mariboru imela 1 pazgovor avgusta punkcija pa oktobra. (na katerega sem bila vabljena tako kot ti sedaj). Potem boš pa jedla kontacepciske 1-2 ciklapol se boš pa špikala.... Veš pa kaj je najbolj važno da se je začelo
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 11:22:14
|
|
|
|
curkica
|
Ja, tud jaz sem bila dana na čakalno listo enkrat junija, ko sem bila na razgovoru pri Reljiču. No, saj bomo videli, kako bo! Jaz sem v torek na 35. dan dobila , sem ta ciklus jedla klomifen. Odločla sem se, da bom še ta ciklus tudi jemala klomifen, če bo mogoče kakšna večja verjetnost, ker bo takoj en za drugim. Do zdaj sem klomifen jemala en ciklus, pa potem nekaj časa ne, pa po parih mesecih spet en ciklus, ... Tako da bom zdaj takoj za prejšnim spet probala s klomifenom, pol bomo pa vidli. Mogoče pa rata! Ampak očitno ima moj res tako slabe plavalčke, kot je že dr. Reljič rekel, da so. Ampak potem mi ni jasno, kako da ima lahko z bivšo otroka, ki je ratal "po nesreči", ... HM , človek se res vpraša, kje je tu pravica!!!
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 13:07:52
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Potem boš pa jedla kontacepciske 1-2 ciklapol se boš pa špikala.... Veš pa kaj je najbolj važno da se je začelo cati - mogoče v drugo.... Aprila bomo zibali, tak da bom odpovedala! curkica - o pravičnosti velik razmišljamo tisti, ki damo velik skoz...boš videla, da rat!
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 14.12.2007 14:30:44
|
|
|
|
cati
|
Oprosti sem mimo vsekala. Pa glej da nebo 1 april
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 19.12.2007 21:08:36
|
|
|
|
curkica
|
Jeeeee, sem tako vesela, da moram to novico z nekom delit, pa sem se odločla, da kar sem napišem. Tudi jaz sem danes dobila pošto iz Maribora, 11.01.2008 imava z mojim razgovor v Mariboru. Saj nimam pojma, kaj bo to pomenilo, ampak sem vesela, da sem končno tudi jaz v postopku, da se le nekaj dogaja. Mogoče bomo pa drugo leto tak čas zibali ......... LP
|
|
|
|
RE: MB-neplodnostna, čakalna doba 20.12.2007 18:03:45
|
|
|
|
zvezdica.1
|
Tudi jaz sem bila v ambulanti za neplodnost prvič prejšnji teden pa sem dobila dabraston za 3 mesece in napotnice za preiskave. Marca pa grem spet nazaj. Moram pohvaliti dr. Kovačevo ker je zelo dobra zdravnica bila je zelo prijazna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?