|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB-kam na pregled na datum PDP
19.6.2005 12:17:53   
Anonimen
Tiste, ki ste že bile na pregledu na dan PDP v Mariboru - ali se je treba zjutraj oglasiti v pritličju ali v prvem nadstropju? In kako izgleda tak pregled - samo CTG ali tudi pregledajo, če se že mat. vrat kaj odpira?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
19.6.2005 12:23:44   
Seven*
V prvo nadstropje gres in potem kaksno sestro zagnjavis. Ti pa priporocam, da si zgodaj tam. Zna biti vcasih strasanska guzva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2005 12:24:08   
Seven*
Ponavadi naredijo samo CTG, pregledajo samo v primeru kaksnih nepravilnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2005 12:24:52   
Anonimen
Hvala, Seven. Meni je gin. naročil, da naj bom tam ob pol osmih - misliš, da to ni dovolj zgodaj? Se mi zdi, da pred osmo itak ordinacija še ne bo delala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2005 12:26:02   
Seven*
Mislim, da je dovolj zgodaj. Saj ves, bolje prit 10 min prej in dosti manj cakat. Vsaj jaz ponavadi naredim tako. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2005 12:28:28   
Anonimen
Oki, Seven, hvala ti še enkrat :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2005 10:12:16   
malika
Pred pol 8 ne hodi.

Ko prideš v prvo nadstropje, greš levo mimo tistega sestrskega prostora in potem nato spet levo, do konca hodnika, potrkaš na zadnja vrata, tam oddaš materinsko in se vsedeš nekje blizu vrat, kjer piše CTG. Na CTG ne kličejo, tako da kar glej vrsto,kdaj si prišla, ker se ene zelo rade grebejo.(tiste, ki tam ležijo pa imajo tako ali tako prednost) Po CTG neseš list, ki ga dobiš spet k tistim zadnjim vratom, ga tam oddaš in potem čakaš in čakaš na izvid oz. naslednji pregled.

Pa vzami si kaj za jest ali pit zraven, ker včasih res zelo zelo dolgo čakaš.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2005 10:55:11   
BlankaT
Moj nasvet pa je, da greš bolj pozno, saj delajo CTG cel dopoldan in zjutraj je vedno gužva. Saj CTG ti res naredijo dokaj hitro, samo potem pa čakaš kot zmešan na zdravnika, ki pregleda izvid. Zdravniki, pa pred 9 ne začnejo delati, ker imajo prej vizito in sestanek.:zmeden:

Lp, Blanka :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2005 15:51:12   
Anonimen
Hvala punce, sem danes opravila... Res se načakaš. Ampak sem imela kar srečo, da sem bila okrog pol enajstih konec s čakanjem. Vse je okej, torej lahko spet samo čakamo in čakamo na bebiko, če pa je ne bo, pa v četrtek spet čakanje v porodnišnici... Upam, da bo polna luna naredila svoje ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?