|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MB- dr.Kuder
6.4.2010 19:58:58   
Martinčka
Pozdravljene,

danes sem bila pri njej na pregledu pa me nekaj zanima... sicer nisem želela vedet spola, ona je pa govorila o dojenčku v ženskem spolu ... npr... " lejo kako se razteguje" ali pa "pikica mala"...
zdaj pa ne vem, a imamo torej pupo in je želela na takšen način namignit ali na splošno govori o otročkih pač v mešanih spolih kakor ji pade na pamet!? ne vem, ker sem res povedala da nočem vedet spola! a naj to zdaj resno jemljem in kupim kaj za punčko ali me je hotla samo malo zmešat al ne vem več zakaj bi še lahko govorila o dojenčku v ženskem spolu...

drugače pa je kot zdravnica super!!! strokovna, prijazna.. res v samih superlativih jo lahko pohvalim! če bi bila bližje MB bi šla samo zaradi nje v mb rodituser posted image

prosim za vaše izkušnje če katera kaj ve!?

pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MB- dr.Kuder
6.4.2010 20:02:56   
posh
V katerem tednu pa si? Ker na nuhalni težko, da bo pravilno napovedala.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 21:59:21   
ribica.
men čudno to, da najprej nočeš vedet, sedaj bi pa že kar vse roza kupila. Obnašaj se še naprej kot da ne veš in kupuj nevtralno. Ali pa vprašaj naslednjič, tako da boš dokončno vedela in potem navali na modro oz roza.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2010 7:46:46   
slovenka
Ja, če si nameravala vse rumeno kupiti, sedaj ne odstopi od tega. Jaz sicer sploh ne razumem filozofije, da ne bi izvedel spola, če lahko - sploh, ko se vidi, da te zanima. Saj bo itak ful šok in presenečenje samo rojstvo, tudi če veš spol... Jaz se tako bolj poistovetim z dojenčkom med nosečnostjo, če vem, katerega spola je. Obakrat sem komaj čakala, da izvem... Sicer pa tudi jaz imam zelo dobro mnenje o dr. Kudrovi. Grem še na en pregled k njej pred porodom, ne vem pa, ali ona sodeluje pri porodih...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2010 9:25:01   
Martinčka
ah ne jaz sem v 26 tednu, tako da ni razloga da se spol ne bi videl, ker je rekla da spol zelo lepo vidi... ne bi se videl samo če bi bil dojenček v kakšnem položaju.

joj no, saj nisem zato tega vprašala, ker bi želela da me napadete zakaj ne želim vedet spola ipd. user posted image  
spola ne želiva zato ker si pač želiva da je prvi otrok presenečenje in ne vem v čem je problem... ne gre za nobene barve in ničesar.. valda da če bi želela vedet spol da potem bi tudi nasplošno kupovala bolj punčastke ali bolj fantovske stvari, mislim da je to pač logično!? ampak to je izven te teme...

mene samo zanima, ali dr.Kudrova govori na splošno o dojenčkih pač v katerem koli spolu, ali se ji je zagovorilo!? samo izkušnja glede tega me zanima...

se pa strinjam da je svetovna zdravnica in je res ženska na pravem mestu!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2010 9:32:59   
amii
Meni sprva ni govorila v spolu. Rekla je npr.: glavica OK, trebušček OK,... Sele ko sem ji rekla da me spol zanima, si je vzela čas, pregledala spolovilo (...) in rekla da se zelo dobro vidi da je "lulek"user posted image
Dvomim, da bi se zarekla, še sploh če si izrazila željo da nočeš vedeti. Ona pa je res profesionalna.
Ne jemlji si tega k srcu. Zagotovo je govorila o bebici user posted image .

Pa imamo svoj sonček

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.4.2010 10:57:24   
Martinčka
amii hvala... mah hec je v tem ker je bila moja mami zraven na pregledu in sta se z zdravnico na veliko pogovarjale in je zdravnica vedla da si moja mami pa želi vedet spol... in zdaj sam ne vem ali je želela nardit moji mami uslugo ali pa samo malo ponagajala da bi bila v negotovostiuser posted image ...

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.4.2010 13:29:49   
posh
Meni je Kuderjeva govorila ravno obratno- glej pikec mali... Sem jo vprašala, če vidi spol, da govori v moškem spolu, pa je rekla, da se ji zdi fant. No in je res bil.

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2010 20:36:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Sicer pa tudi jaz imam zelo dobro mnenje o dr. Kudrovi. Grem še na en pregled k njej pred porodom, ne vem pa, ali ona sodeluje pri porodih...

Zanimivo, da ne veš tega,čeprav jo zelo visoko ceniš... Seveda je porodničar user posted image saj vendar dela v porodnišnici. Saj ni ginekologa, ki bi delal v porodnišnici, pa ne bi bil porodničar user posted image Govorim za MB.
Pa celo CR ji dobro ležjo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2010 20:41:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

se pa strinjam da je svetovna zdravnica in je res ženska na pravem mestu!

Sploh, ko se ji mudi, ali pa med UZ-jem telefonira in se pogovarja s frendico...user posted image
Drugače pa je zame:
- pozabljiva
- strokovna, ko to želi in si vzame čas,
- furjasta, kot da se ji nekam zelo zelo mudi,
- pri pregledu pa nič nežna...auč user posted image (na srečo nič ne štofiri tam spodaj, kot sama rada reče - med user posted image je pa zato poporodni pregled katastrofa user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 10
8.4.2010 15:58:41   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Sicer pa tudi jaz imam zelo dobro mnenje o dr. Kudrovi. Grem še na en pregled k njej pred porodom, ne vem pa, ali ona sodeluje pri porodih...

Zanimivo, da ne veš tega,čeprav jo zelo visoko ceniš... Seveda je porodničar user posted image saj vendar dela v porodnišnici. Saj ni ginekologa, ki bi delal v porodnišnici, pa ne bi bil porodničar user posted image Govorim za MB.
Pa celo CR ji dobro ležjo...user posted image user posted image user posted image

No, na Ptuju poznam porodničarja, ki je do nedavnega delal zgolj kot ginekolog. Tako da je mogoče... Moja izkušnja s Kudrovo je bila pozitivna, kolikor sem jo imela priliko spoznati - ne pomeni pa, da jo ne vem kako dobro poznam. A poznam zdravnika, pri katerem sem v prvi nosečnosti bila večkrat, s CTG izpisi, pa me nikoli ni pogledal v obraz, samo papirje je pograbil, podpisal in mi jih vrgel nazaj... Kudrova se je lepo pogovorila z mano, me poslušala, potolažila, nikamor se ji ni mudilo itd. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.4.2010 15:59:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: posh

Meni je Kuderjeva govorila ravno obratno- glej pikec mali... Sem jo vprašala, če vidi spol, da govori v moškem spolu, pa je rekla, da se ji zdi fant. No in je res bil.

JAz tudi mislim, da ima Martinčka pupo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.4.2010 16:06:52   
ela24
Ne vem, če je ravno tako zelo strokovna, da ti govori o spolu, če za njega ne želiš vedetuser posted image
Meni je delala nuhalno in mi je bila všeč, potem pa ko sm v bolnici naletela na njo, pa mi je delovala nekam zmedeno. V glavnem če si lahko izbiram potem raje grem k komu drugemu...

Kar se pa tiče spola, pa jaz mislim, da ti je v bistvu izdala da je punčka...

Jaz sm sicer vedela za spol, da bo fantek in ko mi je delala ultrazvok mi je rekla, veste da boste imeli fantauser posted image user posted image user posted image Pa sploh ni niti vedela, da vem, niti če želim vedet ali ne. To mi je bilo čudno zato ker, kaj pa če ne bi želela vedet.

Tako, da po moje bote imeli pupouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
8.4.2010 16:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.4.2010 21:54:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Meni je delala nuhalno in mi je bila všeč, potem pa ko sm v bolnici naletela na njo, pa mi je delovala nekam zmedeno.

NS si plačala, pa tud za njo je to dodaten denar user posted image služba pa je službauser posted image in si lahk zmeden, naspidiran...user posted image

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.4.2010 7:56:48   
Martinčka
ojej.. res ni bil namen te teme da se nekateri razpišete kaj vam pri njej ni všeč... če bi to vedla ne bi odprla teme ker se mi ne zdi prav.. sploh če izražaš svoje mnenje skozi anonimnost, ampak dober se je pač lažje skriti za besedami na katere nisi ponosen.

kakorkoli hvala vsem ki ste mi namenile prave odgovore na tej temi... tudi jaz mislim da se ji je zareklo in imamo pupouser posted image ... bomo pa drugi teden vidli na 3d če je res, ker zdaj več nima smisla ostajat v nevednosti ker sem skoraj 100% da bomo povili punčko...

izkoristite ta lep petek ker je potem spet slabo vreme napovedanouser posted image ... pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.4.2010 9:46:21   
koala
Martinčika, ko sem bila jaz na UZ pri njej je govorila o otroku v moškem spolu in dejansko sem nosila fanta s tem da sem jaz že vedela da je fant in sva se prej tudi pogovarjali o tem.

O strokovnosti te zdravnice pa jaz nebi dvomila samo zatoker je pač govorila o spolu otroka(čeprav bodoča mamica tega ni želela vedeti).

Jaz sem nad njeno strokovnostjo prepričana, saj je prav ona tista ki je prva opazila neka spremebe pri možganih mojega nerojenega sina, pa jih nihče drug ni kljub veliko UZ-jem, tudi na morfologiji tega niso opazili čeprav mi ga je delal eden kao  stručko za UZ. In ko je to nepravilnost opazila se je posvetovala k kolegom porodničarjem, na posvet pa je poklicala tudi dr. Burjo ki mi je zagotovila da lahko mirno uživam v nosečnosti, da se take stavri včasih vidijo pri nedonošenčkih in da bomo malega pač malo bolj podrobno spremljali po rojstvu. In res je bilo tako, moj sonček pa je zdrav in se razvija popolnoma normalno.
Torej vsa zahvala dr. Kudrovi ker se je RES potrudila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.4.2010 12:57:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

če bi to vedla ne bi odprla teme ker se mi ne zdi prav.. sploh če izražaš svoje mnenje skozi anonimnost, ampak dober se je pač lažje skriti za besedami na katere nisi ponosen.

user posted image user posted image user posted image ja včasih se je dobro skrit user posted image user posted image user posted image Moja osebna G je dr. Lucija Kuder, veliko sva bile v stiku, veliko sem dala skoz, zato vem kaj govorim. Sama sem zadovoljna z njo, mi je veliko pomagala. Sva pa imeli tudi manj svetle trenutke, vendar sva se odkrito pogovorili in rešili stvar. Sama sem na lastni koži preizkusila, da je velik strokovnjak za UZ. Sem pa bila deležna tudi stvari in obnašanja o katerem sem govorila. Sem človek, ki odkrito govori o stvareh, tudi če niso tako rožnate!user posted image Anonimnost pa je trenutno stanje... user posted image
Drugač pa sem orng ne anonimna.user posted image In ne skrivam se za svojimi besedami-imam pač svoje mnenje.

kakorkoli hvala vsem ki ste mi namenile prave odgovore na tej temi...
Če moji odgovori niso pravi jih spreglej.user posted image user posted image user posted image Če ti bo tako lažje user posted image Pa lepo in zdravo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?