Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MATERINSKE ŠOLE oz. šola za starše 4.5.2010 15:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi načela novo temo in sicer glede materinskih šol na vseh koncih Slovenije - različnih krajev. Mislim, da dosti bodočih mamic ne ve kam se obrniti, kje iskati!! Punce, mamice, nosečke, pošljite čim več informacij, naslove, tel.številke-kontaktne, linke itd., kako in kdaj potekajo... Upam, da bomo s tem rešile kateri in meni osebno časa potrebnega za iskanje info.
|
|
|
|
RE: MATERINSKE ŠOLE oz. šola za starše 4.5.2010 21:20:06
|
|
|
|
porednica22
|
V kopru pri pregledu ti povejo za materinsko šolo ti dajo datume in si izbereš kdaj bi začel hodit.
|
|
RE: MATERINSKE ŠOLE oz. šola za starše 5.5.2010 8:49:40
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala kako lepo, samo ena mi je odgovorila
|
|
|
|
RE: MATERINSKE ŠOLE oz. šola za starše 5.5.2010 10:06:17
|
|
|
|
tix
|
vrjetno zato ker debata o tem že obstaja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)
Kupila bom v trgovini (
35%)
Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)
Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)
Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!