Dolina
|
Jutro :rozica: :rozica::rozica:! Jaz ne spim več, ker me je moja :kuza:vrgla s postle (pa ne dobesedno: ne sme v spalnico in pol se naparkira pred vrata in cvili; joj, še tist dan, k bi spala, me pa ta ne pusti… :(() Spacey, a zdej bi pa rada tanajo* prehitela in bla ti najbolj pridna v naši klepetalnici? :)-:)-:)- Sej je prou! Jaz moram mal telefon šparat, kr je skupen (za celo hišo: tašča, pa od roberta brat in žena, pa midva) in si stroške delimo. Pa vedno me en dol vrže :grrr:, k zgleda dvigne telefon in puf : you have been disconnected. :)-:)-:)- Rainbow, upam, da se tvoja pupika čim prej pozdravi. :angel::rozica::angel::rozica: Verjamem, da moraš bit pri otroku cel čarovnik in pe več, če mu katera hrana ne paše, je za noben dnar ne bo pojedel. Nečak ne mara graha ima pa strašno rad koruzo. In so mu enkrat neki z graha nardil in rekl, da je to zelena koruza in glje ga zlomka, celo pojedel je. :)-:)- Moja :kuza:je dvakrat na dan (kr naj bi blo to baje bolje kot en velik obrok) in dobi zjutraj malo (kr se ji tud jest ne da), pa zvečer ob šestih mal več. V glavnem pa je brikete, zraven pa včasih dobi še kakšne makarončke (je čist nora na špagete – se vid, kaj ma po naju :bravo::bravo:), al pa kakšen mesi…. V glavnem pa poje vse kar pade s pulta, če jo ne uspem prehitet. Čestite Ayi za 2. RD. :torta::bravo::torta::bravo: Ja, tale bolečina v trtici (mene tud desna stran boli Spacey ;)) je grozna. Pa ti kr jamraj spacey, sej zato smo tukaj, a ne punce? :bravo::bravo: A, nosni hemeroidi. :)-:)-:)- Joj, barby* ti pa jih najdeš. :bravo::bravo: btw, kje se pa skrivaš???? Spacey, mogoče ti res kej kalcija primankuje in te zato bolijo sklepi. Men so se pa vsi nohit polomili in nočejo več zdrast nazaj oz se takoj razcepijo. :(( Grozno in grdo in še boli vsake tolk časa. Kr vitamin je za nohte, da še to začnem jest. Kt da jih še nimam dost.:)-:zmeden2: Tanaja* zihr še spi. :zaspan::zaspan: Ku, ku, jutro je že mimo, a boš kej izpod koutra pogledala? :sloncek: Jaz pa zdej že mal komi čakam, da pride moja bebika na svet. Bi jo že stiskala in spet rada spala na trebuščku. :ups: sej vem, da sm zlobna, če pa tko najraje spim. Zdele grem eno rudno oprat: od vozička prevleke. :bravo::love: Pol moram pa mal posesat, kr je bljak....:ups: Pol pa pečt jabolčno pito, pol pa kuhat svaljke za kosilo, .... pol pa padem na kavč. :)-:)- Neki sm še hotla povedat, pa mi je ušlo iz glave. :)- A se še kateri to dogaja? :zmeden2: Pune, fajn bodte, se beremo mal kasnej. Pa pa, Dolina 36t
|