|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE
29.1.2005 21:41:34   
morskadeklica
No kot vidite, sem nas tokrat prestavila jaz, ker sem skoraj zgrešila vse kar ste napisale!:zmeden::zmeden:

hja, strije.

Moram prav potrkat:). Zaenkrat nimam niti ene:bravo:. Na začetku :nosecka: sem kupila eno kremo (ki se mi zdaj valja po kopalnici), se dvakrat namazala, potem pa sem se naveličala:zmeden: . Sama pri sebi sem bila prepričana, da jih bom itak dobila, ker jih imam nekaj že od prej (po stegnih in pri kolenih), pa da mi ne bo nobena krema pomagala, ker sem pač nagnjena k temu.Pa zgleda ne drži. Meni sploh ni jasno, kako da nimam nobene (da ne bo kera narobe zastopla, si jih ne želim:)-:)-:)-), saj sem štartala:nosecka: iz 47kg (zdaj jih je 61).

Barby
Glede trebuha imam pa tudi jaz občutek, da me bo glihkar razgonilo:)-:)-
Na pogovor za EA bom šla verjetno kar ta torek(1.2.), za materinsko mi pa plis sporoči, kdaj je, da bom šla vsaj mal pogledat. A gre tvoj s tabo v šolo?

Dolina
Glede spola je bilo pa pri meni ravno obratno. Preden sem bila :nosecka:, sem govorila, da bom vprašala. Ko pa sem zanosila, sem se odločila, da ne bom. Je pa res, da tudi jaz nisem vedela, kakšne barve naj kupujem. Odločila sem se za rumenkaste in zelenkaste tone. Konec koncev je pa vseeno, glavno da se :duda: dobro počuti.

Likanje! :hudicek:
Ja Barby tudi jaz delam tako, da cunje takoj ko so oprane lepo obesim in ni problema. Samo zdaj je malo drugače. Odločila sem se da vso robo za :duda: preperem in prelikam, za naju z :love: itak ni panike. Ful pazim na to kakšne cunje kupujeva, pa k sreči:bravo::bravo: noben od naju niti nima fancy stila oblačenja. Oba letava naokoli v teniskah, trenirkah, kavbojkah...

Vidim tudi, da nisem edina, ki je danes totalno prekurjena:zaspan: Zjutraj sem vstala ob 7h (med 4 in 6 uro nisem mogla spat), šla v Ljubljano na faks(vaje)do 13h, ko sem prišla domov sva z :love: naredila pico, pojedla, nato pa sem samo padla v posteljo9nebesa in spala do (me je kar sram povedat) 19.30:zmeden2:. Ampak je prav pasalo, samo ne vem kaj bo spet ponoči:ups:.

Ja tudi jaz se strinjam, da moramo z našim čvekanjem nadaljevati tudi potem, ko nas bo malce več:)- Se bomo pač premaknile na drug forum, si dale eno ime in to je to:bravo:. Dobra ideja!:sloncek::sloncek:

Dolina glede faksa sem se odločila da grem vseeno probat (itak greš 3 krat lahko na izpit). Za ocene mi pa zdej ni več tolk važno kolk je, samo da naredim. Če mi bo potem narobe hodilo, lahko še vedno popravim.

Verjetno sem še kaj pozabila, pa nič hudega, že tako sem se ful razpisala. Lepo se mejte vse skup!

lp:nosecka::muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE
29.1.2005 22:10:10   
spacey
Ma to ne velja!! Komaj se razpišem in vse povem, pa je že spet nova tema MARČEVKE! :(( :(( :(( Kaj naj zdaj??? :zmeden: A naj grem spet kopirat iz dol gor?

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE
29.1.2005 22:18:48   
morskadeklica
sori!:)

Ni treba kopirat, jaz sem že prebrala!

Sem se zamislila še nad eno zadevo iz prejšnje teme in sicer nad Yasmin. Mislim, da bi si morala marsikatera prebrat tisto o 45 dneh porodniške, pa bi bilo veliko manj "jamranja" kako je naša država obupna. Osebno mislim, da se marsikdo sploh ne zaveda, kako je nam lepo!

lp:nosecka::muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE
30.1.2005 10:21:38   
pa&ga
Živjo!

Morskadeklica iz katerega konca Radovljice pa si, če ni skrivnost. Jaz sem bila včasih tudi v Radovljici doma.

Lahko mi pišeš tudi na privat forum.

Andrejka in :modri:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE
30.1.2005 10:23:28   
barby*
Dobro jutro:sloncek:

Pridna morska deklica...smo bile že potebne dviga:sloncek:

Spacey bez skrbi...vse prebrano na spodnji debati8)

Danes smo pa mi imeli pestro ponoči.Stokrat se obrnit, pa nikakor nisem našla udobnega položaja:zmeden: Jao jao kaj bo še v teh dveh mesecih:zmeden2: Upam da je bilo to danes zgolj slučaj:zmeden2: Zjutraj sem pa itak s kurami že pokonc:zmeden: Ne vem kako sem včasih z lahkoto spala do 11h:zmeden2: Je pa verjetno boljše tako, da bo potem lažje vstajat, ko bo :duda: določal/a spalni režim:)-

Danes bo kot kaže en lep dan, pa me skrbi da spet ne bom šla nič nog pretegnit:ups: Dragi seveda spet dela, jaz pa sama uboga reva:)- Mogoče mi pa rata en sprehodek...

Bravo:bravo:punca, men je zelena mal ušla..za cunjice mislim...zelo dobra ideja:bravo::bravo::bravo:

Pridne bodite in prelepo nedeljo vsem skupaj!!!!:rozica:

pa pa
barby:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE
30.1.2005 11:10:17   
Dolina
Ojla,

najprej hvala Barby, da si me do solz nasmejala :bravo::)-:)-:)- Jaz tud svoje prodaja, če bi ktera mela. aja, ne, jih kar podarim! :)-:)-:)-
Pa Spacey, nč ne skrbi, jaz sem tud najprej spodnjo debato prebrala tko, da sm čist obveščena! ;)

Aha, morskadeklica, to je potem kot pri meni zadnji dve leti: ocena me ne zanima več tolk kot včasih, samo, da naredim. Evo, sm glih zaključek diplomske naloge popravila in v torek nesem. Pa upam, da bo profesor že nazaj in da mi v enem tednu pogleda.... Da to zakljulim preden dobimo sončka. :love::duda::love:

Sej men sta rumena in zelena ful všeč, samo tiste majčke, k sm gledala, so imele ene vzorčke gor in so bile samo v roza in modri. Tko, da bom sama tiskarno odprla in natiskala na tiste rumene in zelene in bele in bež, k so brez. :)-:)-:)-

Ja, mraz pa je. Tud dons še vedno, čeprav tko lepo conček sije. Mogoče mojga prepričam, da se zapeljeva v Cerknico alikat eno cerkev, kr nikjer ne najdem dobre slike (za mojo diplomco).
Barby, boga k si sama. :rozica::rozica::rozica: Tko k jaz! :(:(( Moj je šel pa na Krim in kle samevam. Čeprav kr fino, kr mam mir in sm lahko na RR. :bravo::bravo::bravo: Včeri je bil pa na plesnem festivalu in zmagal s svojo plesalko v družabnih plesih (kategorija od 35 do 50 let :)-:bravo:). Joj, to bo zdej kot puran okrog hodil. :)-:)-:)-

Jaz tud ne morem več dolg spat. Čeprav jaz nikol nisem spala dlje kot do 8ih. Potem pa do enga sedmega meseca :nosecka: nisem mogla vstat prej kot ob 9ih :ups::ups: pa če bi se dalo bi še kr dremala. Zdej pa se spet zbujam ob 6ih. :(
Aja, pa moj mi je zadnjič rekel, da sm "žagala" :grrr: Sm mu zabrusla, da nč ni slišal in nč ne ve. ;):)-

Moja bebika pa dons tud razgraja. :sloncek::sloncek: Me zanima, če imajo tak ritem tud k se rodijo. :zmeden2: Namreč moja brca ene tri dni non stop, tud ponoč, potem pa ene dva dni k sm že na konc z živci (kr nč ne brca), brcne al pa mal potrka, al pa kolcne. 9nebesa9nebesa Zadnjič je brcala ko nora, pa je bil glih Robert zraven in sploh ni mogu vrjet kok močno brcne. Pol me pa vpraša, če me ponoč zbudi, k tok razgraja. :zmeden2: Valjda me zbudi. :)-:)-:)-

Tko, zdej sm se mal naklepetala, zdej grem še neki na net poiskat, pol pa kakšno knjigo brat (trenutno berem kar tri na enkrat; bi blo fino, če katero tud končam ;)).

Lepo se mejte, pobožajte svoje sončke :love::love::love:

Pa pa, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 6
   MARČEVKE
30.1.2005 12:13:58   
tanaja*
Ojla!

No jaz sem se tud končno skobacala iz postelje. Meni ni noben problem spat. Grem lahko kar nazaj:)-:)-:)-. Evo, zdaj smo pa brez kruha, ker se je trgovina zaprla :((. Bom pa možička prepričala, da ga speče :ups:.
Barby*, zgleda da si vse pošteno nasmejala s strijami. Jaz sem se na ves glas smejala :)-:)-:)-:)-:)-!

Naša pupica bo pa vsa pisana. Tudi Žiga je bil, ker so mi cortki dojenčki, če niso fantki samo v medrem in punčke v roza. Žiga ima itak najraje rdečo :)-:)-:)-.

A je mraz? Nisem še nič ven pokukala, bom pol kasneje. Sej potem itak nisem nič zamudila.

Spacey, jaz sem tut prebrala spodnjo temo, nič bat :). Mimogrede, kje pa si? Pogrešam te 9nebesa!

Uživajte in se beremo...

lp,tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 7
   MARČEVKE
30.1.2005 17:02:10   
@
Hej, bejbike!

Joj, še 3 tedne pa grem tudi jaz na dopust in porodniško, potem pa bom jaz tudi imela malo več časa za strije štet in tu gor viset! Slabo sem si izračunala, ko smo planirali :duda: - ravno še najhujši del leta v službi dam skoz in grem - bi morala kakšen mesec prej zanositi! ;););)
Ampak naši turisti pač potrebujejo kataloge in mogoče jih boste tudi ve veselo listale in načrtovale prve počitnice s svojimi :morje::morje:;)

Pranje in likanje? A se hecate? Meni komaj zdaj pralnico postavljajo, pralnega stroja pa še sploh nimam! :zmeden: Še kar taščica pere :bravo:

Se tolažim, da imam PDP konec marca, ampak Barby, ti mi pa s tvojimi pripravami kar slabo vest delaš! ;)

Papa!
Afna

Neposredna povezava do sporočila: 8
   MARČEVKE
30.1.2005 20:37:05   
barby*
ojla:zajcek:

Naj se pohvalim, da sem danes celošla na Bled in kako urico preživela na svežem zraku :bravo::bravo::bravo:
Več ni šlo ker je bilo :hudicek:mrzlo:zmeden:
Ampak vsaj poležavanju sem se izognila za tačas:sloncek:...ne vam zakaj me taka lenoba daje zadnje čase?:zmeden2:

@ zakaj ti pa jaz slabo vest delam?:zmeden2: Mam še vse otroške stvari (pa jih ni velikoooo) v vrečah:zmeden: ker me še selitev čaka...stanovanje pa še napol gradbišče:zmeden: Bog-ne-daj na nas kaj prehiti:( Mislim da so ostale bolj pridne...no Dolina je še malo naše sorte:)-:)-:)-

Joj Eva kaj jaz to berem malo višje? Upam da ne bo hujšega in da bodo jutri laboratorijski izvidi OK:rozica:
Drži se!!!!!

Joj to vam moram povedat...danes se mi je res zdelo da mam v trebuščku dve ritki:duda::duda: Glavica je že spodaj (tako so mi rekli) , čutit pa je bilo dve večji izboklinici..eno na levi in eno na desni...torej, glavica ni...dve ritki pa lahko:zmeden2: mali me je že čisto zmešal ko nas heca na UZ...a bi bilo možno da sta dva pa da ne bi videli na UZ?:zmeden2:

Jutri pa spet služba:zmeden::zmeden::zmeden:
Oh oh...

Lep večer in mirno noč pa eno bolho za pomoč8)

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 9
   MARČEVKE
30.1.2005 21:34:41   
tanaja*
Uuuu, Barby*, mene tud taka lenoba daje, da je joj! Spim kar do 12h. No, jutri moram v službo in ne vem kako se bom zjutraj pripravila do tega, da bom vstala :)-:)-:)-.

Dojenček z eno glavo in dvemi ritkami :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-?!??!

Lahko noč in lepe sanje...

tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 10
   MARČEVKE
31.1.2005 9:32:20   
tanaja*
Ojla!

Kaj je zdaj marčevke, a še spite:)-? Jaz sem pridna, pa sem ža od 6h budna oz od 7.30 že v službi:bravo:. Še dons pa jutri, pol pa :morje::morje::morje:.

Dejte kaj lepega napisat, no...:)

lp, tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 11
   MARČEVKE
31.1.2005 9:54:57   
Dolina
Ojla,

jaz ne spim več. :)-:)-:)-

Grem na faks še neki za diplomco urejat. Pa avto bom mogla na servis peljta, ker neki tko piska :((, da me je strah, da ga raznese. :)-:)-

Joj, barby*, pa zdej bi se že vidlo, če bi bila dva :duda::duda: v tvojem trebuščku. Ker sta že tko veliak, da jih pa ja ne bi mogli zgrešiti na UZ. Ne skrbi. Mogoče je pa obe nogici skup stisnil in ti nagaja, ker hočeš že takoj na začetku met dva. :)-:)-:)-

Drugač pa res nimam več nobenih hlač za oblečt za ven. Joj me, bom samo v trenerki okrog hodila. ;)

Danes gre pa moj po posteljico in po voziček v trgovino. :bravo::bravo: Končno bom mela neki doma. :)-:)- Ja, jaz sm najbolj poredna od vseh nas. Barby*, ti imaš vsaj v vrečah. Oblekce za mojo bebiko pa še v trgovini visijo :)-:)-:)- Ta teden se zresnim in grem v parve nakupe (če bo avto dal...) :)-:)-:)-

Pište kej, marčevke. Tanaja* ti pa hitro na porodniško in uživat. :rozica::rozica:

Lp, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 12
   MARČEVKE
31.1.2005 10:16:27   
spacey
Dobro jutro rožice :rozica:
Vse v službi, ane?! :zmeden: Punce zdržte še malo, pol bo pa eno leto žurka. :bravo:

Evo mene po dolgem cajtu. Včeraj sem bila na računalniku samo zjutraj, ker je potem moj lubi cel dan nekaj delal in nisem imela dostopa do računalnika. :(( Ne morete verjet kako ste mi manjkale :rozica: sem bla cel dan tečna in slabe volje, ker se nisem nič priklopla na RR. :grrr: :zmeden:

Včeraj sem fuulll slabo spala, danes je bilo nekoliko bolje. Me pa dajejo slabosti zvečer in ponoči. :zmeden: Vsakič, ko se zbudim za it na -2dcl (lulat) sem še žejna in spijem malo vode in ta mi naškodi in mi je slabo za bruhat. :( :zmeden: :(( In moram prav pazit kaj jem, ker mi zadnje čase skoraj vse pade na želodec.

Joj kaj se mi je včeraj zgodilo... :ups: Zadnje čase me daje tudi zaprtost in včeraj se mi je zgodilo to, da ko sem nekako opravila to potrebo, potem imela občutek kot da sem se začela odpirat, tak čuden občutek je bil tam spodaj. :zmeden: A je to možno, da se zaradi napora in potiskanja to zgodi? :ups: :zmeden: :ups: Sej mi je kar ne rodno. :ups: Vam povem, da me je pol kar malo panika začela grabit, sem si sama pri sebi rekla: "A ne! Ni še cajt za rodit, je treba še malo počakat...vsaj en mesec!" Pa še naš bejbi nekam čudno brca zadnje dni in vse je nekam dol tiščalo, tako da mi je bilo res vse skupaj ža sumljivo. :zmeden2: Verjetno se vse skupaj že počasi pripravlja, ane? Čeprav se mi buši še ni spustil. Kaj ve mislite?

Barby* a ti resno misliš z dvema :duda::duda:? Se že psihično pripravljaš na dvojno presenečenje? :)- Je dobro tanaja* napisla: dojenček z eno glavico in dvema ritkama!?! :)- :)- :)- Jaz mislim, da je eno ritka drugo pa katera od okončin (nogice, rokice...) ampak nikoli ne veš. :) :)-

@ kar počasi s pranjem in likanjem...sej se ti še nikamor ne mudi. :)-
Jaz sem oprala 2 rudni do zdej, čakata me vsaj še 2 in potem še likanje vsega tega. :zmeden: Se spravljam k temu že cel teden, pa še nič od mene. :zmeden:

No toliko za zdej...se beremo kasneje. 9nebesa
Punce oglaste se hitro in božojate vaše bušije in šončke. :love: 9nebesa

Lep sončen dan vam želim :rozica:

P9nebesa33t

Neposredna povezava do sporočila: 13
   MARČEVKE
31.1.2005 10:19:34   
spacey
Ooo kako lepo presenečenje. 9nebesa Pošljem moje sporočilo in kaj vidim: da ste že pisale, jaz vas pa "kličem", ste mi misli brale. :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   MARČEVKE
31.1.2005 11:26:33   
eva1
Ojla!

No, preden grem h G se vam še malo javim(ker vrjetno me bo poslal v bolnico in nekaj časa ne bom mogla na RR viset!)! Kaj naj vam rečem, ful me je strah-sej pri G sem vedno imela povišan pritisk, ampak doma pa nikoli! V petek sem ga imela prvič doma nad 130/80, sedaj pa včasih pokaže tudi 170/110! Povprečno je pa tam-145/90! O, jej, groza me je! Hvala bogu, da mam že vse urihtano za Lukata, če slučajno predolgo v bolnici ležim, ali pa če bojo porod prej sprožl!
No sej ne bom več nakladala o nama, sam ko me je pa tako strah...:(

Ve, pa pridno uživajte, božajte bušije in se slišimo takoj ko bom lahko(upam, da že danes popoldan)!

Lp, Eva 32t in :duda: Luka

Neposredna povezava do sporočila: 15
   MARČEVKE
31.1.2005 13:12:31   
Dolina
Joj, Eva1, držim pesti, da bo vse v redu in da boš lahko doma počivala. :rozica::rozica: in :angel::angel::angel: za tebe in tvojega sončka!

Spacey, jaz ne bi več "potiskala" na wc-ju. :zmeden: Nisem sicer nikjer zasledila, da se to ne sme, ampak dej probaj s kakšnim donatom, al pa slive namoči čez noč v vodo, al se pa zelja najej... Pa če ti je skoz slabo, vprašaj mal G, kaj bi lahko bilo. Pa ne skrbet, a prou? :rozica::rozica::rozica: Pa itak še ni cajt.

Zakaj pa te tvoj mal ne spusti vmes na net, sej ne more non stop delat. Mal ga za ušesa povleč, pa pivo v roke, pa naj mal počiva... Sej to itak radi počnejo. :)-:)-:)-

Zdej grem pa še mal telefone vrtet. Lepo se mejte :nosecka: in pobožajte bušije.

Pa pa, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 16
   MARČEVKE
31.1.2005 13:39:32   
tanaja*
Čao :nosecka:!

Kako smo?
Hey, Eva, kam bežiš? Glej, da se popoldan lepo pofočkaš na RR:bravo::bravo::bravo:! Ne moreš še noter vstat, no :zmeden:.

Spacey, sej smo vse mal odvisne od RR, se ti ne zdi? Jaz kar naprej hodim gledat, če je kaj novega in če je ta prava žarnica prižgana :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!
A ni zanimivo koliko smo že vse naveličane bit :nosecka: in bi že rade držale svoje :duda: v naročju.Samo še malo pa bomo dočakale tisti dan:bravo::bravo::bravo:,.... .... ampak prej se bomo pa še fino "namatrale":grrr::grrr::grrr:.... Kolk sem jaz zlobna danes, sama zloba me !je...:grrr::grrr::grrr:

Hahaha, jaz imam pa že vse oprano in zlikano:bravo::bravo::bravo:! Samo še potovalko zame in za tamalo moram pripravit, pa sem popolna:bravo::bravo::bravo:! Moram pa priznat, da sem 14 dni kvačkala skupaj:)-:)-:)-:)-:)-:)-...

No, uživajte v sončku, če ga imate in se še kaj slišimo danes.

lp, tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 17
   MARČEVKE
31.1.2005 14:37:37   
BarbaraE
Uf, punce, ste pa pridne s pisanjem. :) Jaz delam popoldne in potrebujem kar nekaj časa, da vas preberem. V soboto sem ugotovila, da ima moje detece že svoje finte. :) Čez teden se je zbujalo že ob 6.00. V soboto pa ob 9 še nič in sem ga začela hvalit, kako že ve, kdaj je vikend in je potrebno malce dlje počivat. In tako sem ga hvalila cel dan. No, zvečer oz. dolgo v noč pa mi je vrnil. Telovadil in ... ma saj si ne znam predstavljat, kaj vse je počel. In tako sem med takšno telovadbo le uspela zaspat. Enkrat v zgodnjih jutranjih urah pa se prebudim in v trebuščku mir - torej pančkanje. In sem želela spremenit položaj spanja. Mislim, samo eno nogo sem premaknila in že brca v trebuh. Se mi zdi, da mi je skušal dopovedat: Mami, kar pri miru bodi, meni ta položaj najbolj paše. :)

Imajo vaši :duda: tudi že take "ukaze"?

Sicer pa sem danes začela odštevat dni - še 6x v službo. YESS!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   MARČEVKE
31.1.2005 15:39:25   
Žaža
Jaz sem pa danes končno papirje na CSD oddala. :bravo:

Tako mi je zoprno ven it v tem mrazu, ker nimam ničesar za oblečt, kar bi si lahko čez trebuh zapela. Imam namreč astronomski trebuh :sloncek:!

Pa še brez prestanka mi iz nosu lije, eh:)-, pa kaj bi samo jamrala.
Ima katera kakšen predlog, kaj lahko vzamem proti kašlju, ne upam si nekih kemičnih sirupov kupovat. Čaj iz žajblja pa mi po 2 mesecih ne tekne več, sem se ga naveličala.

Žaža

Neposredna povezava do sporočila: 19
   MARČEVKE
31.1.2005 16:08:15   
BarbaraE
Žaža,

sama sem jemala herbion sirup - (slezov in trpotčev). Le-tega mi je namreč predlagal v lekarni. Meni je bil sicer na začetku malce čudnega okusa (ah, kako sem prijazna in ne pretiravam :), v resnici mi je šlo na bruhanje, je pa res, da sem bila še v tistem času, ko je bila kakšna slabost normalna v nosečnosti :)), potem sem se pa tega okusa navadila in je bilo okej. Kašlja sem se pa znebila.

Čimprejšnje okrevanje ti želim.

Barbara

Neposredna povezava do sporočila: 20
   MARČEVKE
31.1.2005 18:16:48   
tanaja*
Helo!

Meni je tud pomagal trpotčev sirup, pa Granobil pastile in seveda inhalacije iz kamilic. To pa res pomaga! Kar zadihaš. Delala sem si jih tudi po 3x-4x na dan. Saj v lekarni ti itak nič ne dajo drugega, če si :nosecka:. In prav je tako. No, pa en lekadol sem vzela, ker sem imela 39 vročine. Drugače sem pa rajši šla pod tuš, kot da se bašem z lekadolom. To tudi ful pomaga, če imaš vročino (mlačen tuš, pa hitro v svežo pižamco, pa v toplo posteljo). Čaja pa jaz ne pijem... bljak, bljak...:grrr:...

A katera ve kaj je z Evo1? Upam , da se nam oglasi še danes
:bravo::bravo::bravo:!

No, zaenkrat toliko, mogoče se kasneje še kaj beremo...

lp, tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 21
   MARČEVKE
31.1.2005 19:00:24   
spacey
En lep večer moje :rozica::rozica::rozica:

Joj Eva1, upam oz. želim ti da bi bila čimprej doma in sper med nami na RR. Naj vaju z Lukcom :angel::angel::angel: čuvajo in raje počivat doma, kot pa v bolnici. Oglasi se nam takoj, ko lahko da ne bomo preveč v skrbeh, pa en velik šopek :rozica::rozica::rozica: zate.

Dolina hvala za nasvete :rozica: ampak moram se pohvalit, da je bilo danes že bolje. Sem si včeraj dala namakat suhe slive in je šlo danes kot po maslu :)-:)-:)- in niti ni bilo tako hudih bolečin in šraufanja zraven. Sem zadnjič mislila, da bom glih tko rodila zaradi teh suhih sliv. :ups: :zmeden: :)- Donat mi pa ne pomaga, ker sem se ga preveč navadila.

No, danes sem se odločla, da bom na RR visela in da mu računalnika ne dam, dokler ne grem v horizontalo. :)- :hudicek: Moram nadoknadit še vse zamujeno od včeraj. :)-

Glede slabosti bom pa še malo počakala oz. bom spremljala in če se ne bo umirilo bom šla na en posvet. Bom pa tut mal popazla kaj in kdaj kej jem, predvsem pa da proti večeru bolj lahko-prebavljive stvari pozobam in da se ne najem. Za ponoči si bom pa Rooibos čaj pripravila in le tega pila. A veste da je ta čaj zelo zdrav in da ga zelo priporočajo :nosecka: kot tudi potem mamicam in njenim :duda: ter da blaži koleke in krčke. No jaz ga pijem le občasno, ker se mi ga ne da kuhat, namreč imam tistega iz čajne hiše Cha iz Lj in ga lahko 3x preliješ, no to je pa mal dolg postopek. Pa še moram si nabavit eno termovsko, da bo čaj ostal več časa topel, ker mi je tak boljši. A sem zakomplicirana, ane?! :)-

Tanaja* samo še jutri, pol pa veselje, počitek, še nekaj priprav in čakanje na pupiko. 9nebesa :bravo: :love: :morje:

Žaža za kašelj so ti pa punce dobro svetovale, jaz vem le še za janež oz. koromač, ker sem prejšnji teden poslušala na TV, da ga zelo priporočajo za pomiritev kašlja in bronhitisa. Sporoči mi, če želiš recept za pripravo. Drugače pa čuvaj se in bodi na toplem. :rozica: Pa si se rešla še ene skrbi: CSD in papirji! :bravo:

Punce, a kateri mogoče še kri teče iz nosa? Meni se še vsake toliko ulije. Pa ni nič nenavadnega, ane? :zmeden:

Uh, pa sem se spet razpisala...:sloncek: Grem se malo cartat z mojima dvema :kuza: k me s kavča tako gledata in vabita, da se jima kar ne morem upret. 9nebesa

Pridne bodite, božajte bušije, pišite in se beremo kasneje. :rozica: Pa mislite na Evo1, da bo z njo in Lukvom vse dobro. :angel:

Papa;
P 9nebesa 33t

Neposredna povezava do sporočila: 22
   MARČEVKE
31.1.2005 19:52:18   
barby*
Haloooooooooooooo:zajcek:

Pozdravljene rožice:rozica:
Sem komaj dočakala prihod domov:sloncek::sloncek::sloncek: Kolk sem vas pogreššššššala:metulj:

V službi je bilo noro, dobra stvar tega je da ful hitro mine:bravo::bravo::bravo: Jeeee še 16x:bravo:

Tanaja srečka, ti pa samo še jutri...SREČČČČKA!!!Boš videla kako hitro bo minil februar...kot bi mignil...potem pa veseli dan in tanaja v porodnišnici9nebesa

Boga naša Eva:( Upam da se čim prej javiš z novico, da sta z Lukcem OK:rozica: naj vaju :angel::angel:čuvajo:rozica:

Dolina ne hiti no tako...voziček pa posteljica....te ne morem dohajat;) Sicer pa sem ugotovila da so vse stvari v mojih vrečkah za mal večjega :duda: Niti enega pajacka še nimam, da o plenicah ne govorim:ups:
Pa upam da si avto zrihtala, da ne piskate več:)-:)-:)- drugače pa ga ponudi za reklamo za cirkus:)-:)-:)-
Joj sori,spet me mal meče:ups:

Tile majstri ki nam rihtajo stanovanje me prav jezijo:grrr: Če mislijo tako mečkat bom zaropotala, da se me bo slišalo do obale...za vsak slučaj povem, da se Spacey ne bo preveč ustrašila:)-:)-:)-

Spacey...jaz bom tud mogla po slivah posežt:ups: ...kako me to jeza...tega se bojim že od začetka nosečnosti..grrrrr...mogoče ti od tega kri teče iz noska...nosni hemoroidki..:)-:)-:)-

Joj joj barby spokaj se dol8)

Žaža upam da te kašelj čim prej zapusti:rozica:

BarbaraE mi se pa itak beremo ane;)

Morska deklica pa danes očitno štrajka...mogoče je naposled le posegla po knjigah in se pridno uči. Naj se te čim več prime8)

Zdaj se moram pa kar malo uležt...upam da nisem katere ujezila:)-:)-:)-

pa pa pupike moje:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   MARČEVKE
31.1.2005 20:29:53   
spacey
Hellow! :sloncek:
Jaz sem si pa glih privoščila eno brezkofeinsko :kava: in taaakkkoooooooo paaašššeeee! 9nebesa :love:

Pozdravljena :rozica: barby*! Lepo da si se nam oglasila in ponovno nasmejala (vsaj mene). :)- :)- :)- Tebe te res razganja od ne vem česa, verjetno od sreče in zadovoljstva. Ja hvala, da si me opozorila na rompompom, ki ga moraš nujno izvesti pri "stanovanjskih majstrih"! :grrr: Kar korajžno Barby, mi smo vse s tabo. :bravo:
Kako pa danes tvoj buši in :duda: a ima še vedno 2 ritki? :)-

Pa saj ne moreš verjet kaj ta naša :rozica: Barby piše oz. na kaj vse ona pomisli. "Nosni hemoroidki"?!?! :zmeden2: A ste že slišale za to? 8) :)-

Ja nekatere punce pa kar štrajkajo, upam da se jim bo obrestovalo kje drugje. :) Torej pozivamo k pisanju in obveščanju: Morkodeklico in @(Afno)...kuku :rozica:

Ja sej res...Dolina kako je s tvojim avtom, si ga že peljala na zdravljenje, kakšna je diagnoza??? Kako pa diplomca, si uredila na faxu?

No rožice marčevske lep večer še naprej in če se danes nič več ne beremo, vam želim lahko noč z mirnim 9nebesa spancem in sladkimi :torta: sanjami ter čimmanj zbujanja in obiskov na WCju. :muca:

Papa in nočka;
P 9nebesa 33t

Neposredna povezava do sporočila: 24
   MARČEVKE
31.1.2005 21:46:15   
tanaja*
Ojla!

spet smo se znašle na dnu 8). Se bomo jutri pobrale, a je prov?

Jaz sem pa prov važna, ker grem samo še enkrat spat pa v službo pol pa ne več, lalalalala9nebesa! Se mi zdi, da bo še kar trajalo, da bo tanaja v porodnišnici:zmeden:.

No, če bo kaj ropotalo po zraku in vpilo na ves glas, bomo vedle, da si to ti barby, ki vpiješ na mojstre :)-:)-:)-:)-!

Mogoče ima pa Eva1 že Lukca v naročju:bravo: in se zato ne oglasi?

Nč, pupe, lepo spančkajte in sanjajte in se zjutraj slišimo.

papa, tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?