Dolina
|
Ojla, najprej hvala Barby, da si me do solz nasmejala :bravo::)-:)-:)- Jaz tud svoje prodaja, če bi ktera mela. aja, ne, jih kar podarim! :)-:)-:)- Pa Spacey, nč ne skrbi, jaz sem tud najprej spodnjo debato prebrala tko, da sm čist obveščena! ;) Aha, morskadeklica, to je potem kot pri meni zadnji dve leti: ocena me ne zanima več tolk kot včasih, samo, da naredim. Evo, sm glih zaključek diplomske naloge popravila in v torek nesem. Pa upam, da bo profesor že nazaj in da mi v enem tednu pogleda.... Da to zakljulim preden dobimo sončka. :love::duda::love: Sej men sta rumena in zelena ful všeč, samo tiste majčke, k sm gledala, so imele ene vzorčke gor in so bile samo v roza in modri. Tko, da bom sama tiskarno odprla in natiskala na tiste rumene in zelene in bele in bež, k so brez. :)-:)-:)- Ja, mraz pa je. Tud dons še vedno, čeprav tko lepo conček sije. Mogoče mojga prepričam, da se zapeljeva v Cerknico alikat eno cerkev, kr nikjer ne najdem dobre slike (za mojo diplomco). Barby, boga k si sama. :rozica::rozica::rozica: Tko k jaz! :(:(( Moj je šel pa na Krim in kle samevam. Čeprav kr fino, kr mam mir in sm lahko na RR. :bravo::bravo::bravo: Včeri je bil pa na plesnem festivalu in zmagal s svojo plesalko v družabnih plesih (kategorija od 35 do 50 let :)-:bravo:). Joj, to bo zdej kot puran okrog hodil. :)-:)-:)- Jaz tud ne morem več dolg spat. Čeprav jaz nikol nisem spala dlje kot do 8ih. Potem pa do enga sedmega meseca :nosecka: nisem mogla vstat prej kot ob 9ih :ups::ups: pa če bi se dalo bi še kr dremala. Zdej pa se spet zbujam ob 6ih. :( Aja, pa moj mi je zadnjič rekel, da sm "žagala" :grrr: Sm mu zabrusla, da nč ni slišal in nč ne ve. ;):)- Moja bebika pa dons tud razgraja. :sloncek::sloncek: Me zanima, če imajo tak ritem tud k se rodijo. :zmeden2: Namreč moja brca ene tri dni non stop, tud ponoč, potem pa ene dva dni k sm že na konc z živci (kr nč ne brca), brcne al pa mal potrka, al pa kolcne. 9nebesa9nebesa Zadnjič je brcala ko nora, pa je bil glih Robert zraven in sploh ni mogu vrjet kok močno brcne. Pol me pa vpraša, če me ponoč zbudi, k tok razgraja. :zmeden2: Valjda me zbudi. :)-:)-:)- Tko, zdej sm se mal naklepetala, zdej grem še neki na net poiskat, pol pa kakšno knjigo brat (trenutno berem kar tri na enkrat; bi blo fino, če katero tud končam ;)). Lepo se mejte, pobožajte svoje sončke :love::love::love: Pa pa, Dolina
|