eva1
|
No pa nas je le še nekaj v enem kosu-na žalost za nekatere!!! Ja Yasmin, upam, da bo jutri vse ok, mogoče pa boš že jutri stisnila svojega :duda: v naročje! Še :rozica::rozica::rozica: zate in za tvoje dete! Pa le sporoči nam!!! Spacey te čisto razumem, tali edemi so od :hudicek:, pa še kg mi gredo kar gor, ker sem tok polna vode! Pri gležnju se mi tut ne pozna več kje je kost, ker je vse skupaj samo en velik buhtel-že zjutraj:(! Sigurno G ne bo ravno zadovoljen! No če smo pri sprožitvi poroda, men je G skoz govoril da bo po 37 tednu sprožl porod, zaradi visokega pritiska, ampak sedaj pa je pritisk čist ok, tako da čakamoooo...Čeprav nebi imela nič proti, če bi sprožl-ker mam že dost vsega! Že z odprtimi očmi sanjam, kakšno bo to moje zlato dete-res komaj, komaj čakam, da ga vidim in stisnem k sebi! Morskadeklica- še enkrat vse čestittke, lepo se cartajte z malo Klaro:sloncek::sloncek::sloncek:! No jutri imam pregled-bomo vidl, kaj bo kej povedal G! Jaz ne vem, ali men skoz pomalem voda odteka, ali lulam, al kaj se zdej dogaja-uglavnem hlačke mam skoz mokre! Pa na zadnjem UZ je že bilo malo plodovnice, tako da me prav zanima kaj bo jutri na UZ pa CTg-ju! Je pa mali danes tako miren-sej čutim vsake toliko časa, ko se prestavlja, sam ne tako kot prejšne dni-srčno upam, da se pripravlja!! Spet sanjam z odpritimi očmi:)-:)-:)- Lp, še vsem marčevskim :nosecka: in mamicam!!!!! Eva in :duda: Luka
|