Dolina
|
Čer pupe!:rozica::rozica: Men pa internet nagaja in sm čist živčna.:grrr::grrr: Bom znorela, ker se povežem in me vsakih 30 sekund dol vrže.:((:(( Moram v službo poklicat sodelavca, če ma idejo, zakaj se je to začel dogajat. Skratka, težko pridem do vas.:((:(( Jaz sm tud razmišljala o čebričku, ker so ga nekatere na forumu že ful pohvalile. Samo še v banjici ne vem, kako bom bebiko kopala, me je kr mal strah tega kopanja, da se ne bi kej zgodil. Potem sva pa dobila eno banjico in Robert je itak tak »praktik« in ne razume, :zmeden2: zakaj bi rabla zdej še čebriček. :zmeden2: Tko, da sm se odločila, da bomo kar pri banjici ostali. Mene na srečo nič zgaga ne peče. Pa tud lulat mi ni nuja ponoč. Se pa vedno bolj pogosto zbujam in komi obračam in velikokrat se dobim na hrbtu in me vse boli. :( Trtica me zdej en dan ni nič bolela, sm že mislila, da je to za mano, pa se je dons vrnila bolečina. Joj!:( Jaz mam pa še 20dni do PDP. :bravo: Pa po eni strani upam, da bo prej, ker mi bo trebušček razneslo. Po drugi strani pa, da bo točno na PDP, kr mi je moj mentor za diplomo spet ušel nekam (pa pacek ni povedal, da ga ne bo 4 tedne:grrr:, ampak je rekel samo 2 tedna – no zdej, me je pa strah, da pride bebika prej in bo diploma mogla čakat – si ne predstavljam, da grem 1 teden po porodu na faks preverjat, če moram še kej popravit. Ful sm jezna na te profesorje :grrr:, vsaj mal bi se lahko potrudli, pa mal pomagali in pohiteli, pol se pa še zlažejo, kdaj naj pridem nazaj in jih spet ni!) Tud avto že težko vozim tako, da bom zdej še več doma in sama. Joj, babe, men je mal dougčas doma. A bi kera pršla mal na obisk.:)-:)-:)- Spacey, jaz sem dobila New baby pleničke (en paket – 80 kom) pa active baby (2 paketa). Baje se ne sme preveč paketov nakupit, kr bebike hitro prerasejo in rabiš večje. Jaz bi na tvojem mestu kar ta večje – se pravi new baby vzela. Jaz bom mojga poslala v lekarno po kozmetiko (oz te pripomočke), ko bom rodila, da ne bo potekel rok uporabe. Sm brala, da so ene prehitro nabavile razne kremice in so mogle še enkrat nove kupit. Jaz bom pa kr v Lj rodila. Preden sem zanosila, sploh nisem vedla, da lahko rodiš glih kjer ti paše. Pa ne grem na ea, kr me je strah igel. Sm pa glih dons ponoč sanjala, da rojevam in me je ful bolel.:zmeden: (to je verjetno posledica pogovora z mami, k je trdila, da ne boli porod:grrr:; pa sva se mal skregale, kr nočem, da se dela v rokavicah z mano. Pač boli, pa kaj pol. Če so vse ostale preživele, bom pa tud jaz!) Poznam eno, k so jo vsi tolažil, da porod ne boli, potem je pa rodila in noče met niti enga otroka več, ker jo je tolk bolel, da ne more pozabit. Tko, da jaz bi rada mela mal več otrok. Mojga pa tud vsak dan spomnim, naj že gre po tisto potrdilo v porodnišnico, da je lahko z mano pri porodu. Ker brez njega pa res nočem rodit. Sm se na to misel navadila in želim, da je zraven (da ga bom lahko nadirala kok boli:)-:)-:)-.) Morskadeklica, a potem te je tud vaginalno pregledala tvoja G? A ne pomeni, da če si odprta, da se bo začel dogajat? :zmeden2: Jaz mam pa v petek pregled. Komi čakam. No, spacey, vidiš nisi edina, ki se na dolgo in široko razpiše. Jaz sm ti čist za petami.:)-:)-:)- Si bom ta vikend eno kopel v banji privoščila. Za pet minut. Mejte se lepo, pobožajte bušije, :rozica::rozica::rozica: (moj sonček dons mal štrajka) Baj, Dolina 37t
|