rainbow
|
Dober večer :metulj:preostanku marčic,spet jaz, mi ni za gledat Gospodarja prstanov, pa raje čičam za računalnikom in vas berem. Chips, najprej lepa hvala za lepe želje, sem enkrat đe dala skoz in vem, kaj me čaka. Tebi pa čestitke na pozitivnem testu :bravo::bravo::bravo:, imaš pa še velikooooo časa do poroda, zdaj te še res ne rabi biti strah. Ti raje uživaj 9nebesa v nosečnosti, ker na začetku se vleče, potem pa je naenkrat mimo. Suzi, kar tako naprej, se lepo cartajte, težavice so vedno tu, eni s spanjem, drugi z hranjenjem; kaj pa je to počivanje???????:( Je pa res, kar praviš, prva nosečnost, če ni težav, je res krasna, nekaj enkratnega, drugič je že čisto drugače. Ti pa otrok popolnoma spremeni življenje. Spacey, tvoja ginekologinja bi ti verjetno morala napisati napotnico za CTG ali ti ga narediti sama, če imajo tam aparate. Kaj te vsaj pregleda, če si že odprta ali ti naredi uz? Nekaj od tega je skoraj na mestu v tem času. No, boš videla v pon., sicer pa jo vprašaj, kaj je zdaj to za ena zadeva :(:( Spacey, uspešen počitek je res redek zdaj v teh zadnjih dneh, se pa lahko malo navadiš na situacijo po porodu, ko boš pa imela veliko dela z bejbijem, ampak to bo vse kaj druga kot tovorjenje tega trebuha. Pri meni še tudi noče nič bit, sem bila danes še po nakupu. meni se zdi, da bom kar do roka nosila, potem bom pa rodila dan po roku, ko gre moj mož za cel dan v Bruselj. Že Žuga bebi, naj že pride ven. Ah, ok, lepo bodite, mirno noč želim :rozica::rozica:
|