|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE...****
11.3.2005 11:16:56   
rainbow
Haloooo:sloncek::sloncek:

Najprej še enkrat čestitke Yasmin in malimaji, naj se lepo cartajo :bravo::bravo::angel::angel:

Ah, sta se še oni dve rešile, zdaj pa še ostale, vključno z mano.

Eva1, si še v enem kosu?

Kaj pa ostale :rozica:?

Jaz bi že tak šla rodit, me že res vse boli in se komaj okoli premikam:grrr:, pa včeraj se mi je še Lia vrgla na trebuh, sem se tako vsrtašila. Upam, da ni kaj hudega, beba še kar telovadi, čeprav pa zdaj manj intenzivno.

Javite se kaj!

Sončen pozdrav vsem!!

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE...****
11.3.2005 11:29:18   
chips
:rozica::rozica::rozica::rozica:
Želim ti lep in neboleč porod!!
Tega je mene najbolj strah.:kuza::kuza:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE...****
11.3.2005 13:44:02   
Suzi*
Da se vam na hitro javim...

Najprej čestitke vsem ki ste že rodile :rozica::bravo:, ostalim marčevkam pa hiter in lahek porod, pa upam, da boste tudi ve čimprej cartale svoje sončke.

Mi smo kar uredu. Anžej je priden fant, precej spi, samo ponoči je malo bolj zahteven in bi se kar cartal na moji ziziki.:)-

Porod je trajal 4 ure, mi je pa začela odtekati voda in dobila sem popadke na 5 minut. Sam porod je bil kar ok, nikakršen bav bav in je za preživet. Potem pa itak na vse pozabiš, ko vidiš malo štručko. Tako da nikar se bat, ker bo vse ok!! Šivi so pa druga zgodba. :(( Jaz kar precej trpim in še vedno ne morem sedet, je pa vsak dan bolje. :sloncek:

Celo porodno izkušnjo pa napišem, ko bom lahko dlje časa prečepela pred računalnikom.

Punce, veliko počivajte!!!!!!!! Potem bodo vaši sončki postali šefi in ne boste mogle več tako kot do poroda! Držim pesti za vsako od vas...vsaki ena :rozica:.

lp, Suzi in Anžej (9 dni)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE...****
11.3.2005 17:10:26   
spacey
Hellow :kuza:

Evo me rainbow...tudi jaz sem še vedno v enem samem velikem napihnjenem kosu, ki se že komaj premika. :sloncek:
Tudi iz moje strani vse najlepše želje in čestitke ter obilo muckanja našima dvema :rozica::rozica: Yasmin in mali maji. 9nebesa :bravo:

Ja kje je naša :rozica: Eva1? :zmeden2: Sigurno se tudi ona že lepo carta z njenim Lukcem. 9nebesa Saj se je zmenla za CR, a se je tudi za datum?

Joj rainbow kako te razumem...mene tudi že vse tako boli, da komaj sedim, ležim in hodim. :(( Danes sem bila v PO porodnišnici na predavanju o EA, ker me vedno večja panika grabi in je to moja zlata rezerva, če res ne bo za vzdržat. :ups: :)
Me pa danes tako križ boli, ko :hudicek: pa še išias. Ponoči je vedno bolj pestro in zjutraj sem pokonci že okoli 6h :zmeden: :(( namesto, da bi se zdej lepo naspala! Pol sem pa vsako popoldne kot ena ožeta cunja in dremam na kavču...je pa težko s tem bušijem ležat zdej ko se je spustu. :zmeden:

Punce men nikjer nočejo narest CTGja! :grrr: :((:((:(( Pa kaj je to res taka zahtevna stvar, ki ful stane in zato šparajo?!?! :zmeden: Tudi danes ko sem bila v PO sem jih vprašala, če mi ga lahko naredijo, pa se je tista sestra nekaj mrdala, da ne ker nisem iz tam in nimam pri njih G, pa da to stane in blabla... :grrr: :(( Mene pa skos neki špika, pa vsepovsod boli, pa buši otrdeva... :zmeden: Jst bi samo rada, da mi reče da je vse ok in da še ni nič resnega, pa da slišim srček našega malega :duda: in to je to! Pa bom lepo mirno spala in z lahkoto še malo počakala, ampak očitno preveč zahtevam. Sem čist žalostna. :zmeden: :((:((:(( Kaj naj naredim? V ponedeljek oz. torek imam spet pregled pri moji G, pa me zanima če mi ga bo tokrat naredila?

Lep pozdrav naši :rozica: barby*, ki jo pridno obvešča *tare. :bravo:

Nč punce oglaste se kaj in uživajte še zadnje dni... :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 10 dni

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE...****
11.3.2005 21:43:03   
rainbow
Dober večer :metulj:preostanku marčic,spet jaz, mi ni za gledat Gospodarja prstanov, pa raje čičam za računalnikom in vas berem.

Chips, najprej lepa hvala za lepe želje, sem enkrat đe dala skoz in vem, kaj me čaka. Tebi pa čestitke na pozitivnem testu :bravo::bravo::bravo:, imaš pa še velikooooo časa do poroda, zdaj te še res ne rabi biti strah. Ti raje uživaj 9nebesa v nosečnosti, ker na začetku se vleče, potem pa je naenkrat mimo.

Suzi, kar tako naprej, se lepo cartajte, težavice so vedno tu, eni s spanjem, drugi z hranjenjem; kaj pa je to počivanje???????:( Je pa res, kar praviš, prva nosečnost, če ni težav, je res krasna, nekaj enkratnega, drugič je že čisto drugače. Ti pa otrok popolnoma spremeni življenje.

Spacey, tvoja ginekologinja bi ti verjetno morala napisati napotnico za CTG ali ti ga narediti sama, če imajo tam aparate. Kaj te vsaj pregleda, če si že odprta ali ti naredi uz? Nekaj od tega je skoraj na mestu v tem času. No, boš videla v pon., sicer pa jo vprašaj, kaj je zdaj to za ena zadeva :(:(

Spacey, uspešen počitek je res redek zdaj v teh zadnjih dneh, se pa lahko malo navadiš na situacijo po porodu, ko boš pa imela veliko dela z bejbijem, ampak to bo vse kaj druga kot tovorjenje tega trebuha.

Pri meni še tudi noče nič bit, sem bila danes še po nakupu. meni se zdi, da bom kar do roka nosila, potem bom pa rodila dan po roku, ko gre moj mož za cel dan v Bruselj. Že Žuga bebi, naj že pride ven.

Ah, ok, lepo bodite, mirno noč želim :rozica::rozica:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE...****
12.3.2005 15:28:46   
Soncnica
Hoj punce!

Tudi mi še vedno čakamo in čakamo:zaspan:. V ponedeljek grem h G in po eni strani kar upam, da mi bo sprožil porod. Vse je odvisno od CTG ja in od tega koliko sem odprta.

Spacey, reči svoji G za CTG, saj bi ti ga morala narediti že večkrat (odkar si v zadnjem mesecu). Ali pa ti dati vsaj napotnico. Take stvari me čist razjezijo, halo, da CTG stane!!? Ja seveda, zato pa plačujemo davke, da je potem to v nosečnosti omogočeno brezplačno. Iz CTG ja se da baje ful razbrati - od tega kako živahno je :duda:, (torej če se mu v trebuščku še vedno dobro godi), do tega ali so že nastopili popadki. Če bi ugotovili, da :duda: ni več tako živahno, se naprej ugotavlja kvaliteta pretokov in koliko je zrela posteljica. Trapasto se mi zdi, da moraš opominjat ali prosit za CTG, to bi moralo biti vključeno v rutinski pregled po 36 tednu.

Rainbow in Suzi, tudi vama vse najboljše in najlažje v teh zadnjih dneh, za vsako pa ena :rozica:

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?