Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MAMICE prosim za mnenje 11.11.2016 13:00:06
|
|
|
|
lidijajenko
|
Smo 5 članska družina , 3 otroci stari 8, 6,4 leta so nama polepšali življenje. Obadva hodiva v službo, doma imamo kmetijo, vrt kjer pridelujemo hrano, tako da večino hrane pridelamo doma.... Živimo lepo družinsko življenje, zaenkrat tudi s financami nimamo težav.. Že v štartu sva se odločila za "veliko" družino, to nama je pomen življenja. Sedaj premišljujeva o četrtem otročku ( moram povedati da po tretjem sem si rekla da je to to, vedno sva želela 3, želja po 4 pa se mi poraja že kakšne pol leta),,. Zanima me vaše mnenje. Sama sem malo v dilemi, po eni strani si ga želim full, po drugi strani razmišljam, da naj bom hvaležna za tri zdrave otročke... je mogoče katera, ki je isto razmišljala?? Hvala za vsako vzpodbudo ali pa negativno misel, vse sprejmem. Lep dan še naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?