Urška//
|
Ojla majčice Kako kaj vaši sončki? Mi smo danes stari 6 mesecev za Laro in za mami, ki se je tako mantrala (malo heca) No drugače smo OK,včeraj bi mogla bit tretjič cepljena pa je imela zjutraj malo temperaturo in smo prestavli, so nas stehtali in naša lepotička tehta celih 6600g in meri v dolžino 64cm, smo še vedno ful mali, zdaj rišemo krivuljo že pod povprečjem Papcamo tudi bolj malo, več kot 100 ml ne spravi v sebe,ne vem no, bo že. Jemo pa že vsaki dan sadje in zelenjavo, najraje imamo špinačo- njami, včeraj sem ji dala v roko že žemljico, je malo grickala ampak ni blo dolgo zanimivo, probale sma že tudi skuto s sadjem in je ful dobro je rekla Lara , no sedaj boma pa vsaki dan kaj novega poskusle(sma dobile že navodila) Drugače se že postavljamo na nogice, se kr skrega če jo posedem in nonstop sili gor , obračamo se tudi že levo in desno, v postelji ponoči pa se obrne za celi krog in ponavadi spi obrnjena na glavo , sedimo že ful lepo, skoraj bo že brez opore , včasih jo še malo zanese v levo ali desno , je res ful hecna kake finte vse ma, danes je pogruntala nove glasove BLA BLA in sedaj poslušamo samo to, ji jaz pravim mama, ati se dere ata, ampak naju ne diha . Najraje smo seveda zunaj, sicer je ful mrzlooooo, ampak se zdaj kr fejst oblečemo in hop v vrečo pa grema midve na potep tak mislim da sem se kr fajn razpisala, sedaj pa ste ve na vrsti, da poročate o vaših upam da sem vse povedala aja nekaj novih slikic sem dala v album (no če koga zanima) lepo se imejte papa