Rubin.
|
O, hvala za vaša mnenja. Jaz nikogar ne obsojam, ker v bistvu sploh nisem takšen človek. Nisem je sicer vprašala zakaj je šla delat, mislim si da zaradi denarja ali pa funkcije, tako kot ste napisale. Zase pa mislim tako: meni moja sončica pomeni vse na svetu in tako kot pravijo eni, da bi umrli za svoje otroke, jaz raje živim za njo. In ni denarja, ki bi mi ga lahko kdo ponudil, da nisem z njo. Meni v otroštvu ni ničesar primanjkovalo v materialnem smislu, mame pa bi si želela v večji dozi, pa je na žalost morala veliko delati, ker sva bili sami, ampak je ne obtožujem, naredila je kar je morala in tako kot je najbolje znala. Ampak jaz imam to možnost, da imamo vsega (še preveč se je nabralo teh igrač v 6 mesecih in se moram prav kontrolirati, da ne prinesem vedno česa domov za sončico), ker ko otrok odraste, se ne bo spomnijal vseh teh igrač in oblekc ipd., spomnijal pa se bo, da ko je potreboval tolažbo, roko za oprijem, nasmeh, objem, poljubčke, cartanje, igranje, in vse kar se za denar NE da kupiti, tega od mame ni dobil. Jaz upam, če mi bo sreča dana, da bom doma uživala 3 leta, nato pa mislim, da otrok rabi tudi drugo družbo in ne samo mene, pa tudi verjetno se me bo naveličala v veliki meri (hahahahaha). No to je moje mnenje, ki ga ne vsiljujem nikomur, sem ga samo natipkala. Sicer pa vsak ima pravico do drugačnih idealov in prioritet v življenju. Verjamem, da je bolje, da je ati v porodniški, ki si to želi, kot pa mamica, ki si tega ne želi, je sigurno na boljšem.
|