Skorpija
|
Pred dolgimi cajti je vsako sredo aljca odprla takole temo, no in meni se zdi, da je cajt, da jo obudimo od mrtvih (temo, ne aljco - aljca je zivahna ). INTELEKTUALNE IZJAVE ŠPORTNIKOV IN KOMENTATORJEV Bojan Prašnikar: »Portugalci so najbolj nevarni, ko imajo žogo.« Kliton Bozgo: »Ova noč nije bila moj dan.« Cime: "Igrali smo taktično dobro, vendar je bila naša taktika povsem zanič" Aleksander Ristič: "Ko enkrat zaostajaš z 0:2, ne moreš več igrati neodločeno 1:1." Ian Rus: "Nikakor se nisem mogel navaditi na življenje v Italiji. Bilo je tako, kot da bi živel v drugi državi." Marjan Fortin (tv komentator): »Prvih pet najboljših strelcev prihaja iz Celja, šele na petem mestu je Tomič z dvema goloma, kot najboljši strelec Celja." Dr. Andrej Stare (na hokejski tekmi): "In nekdo od Kitajcev je izključen... (kratek premor) To je Polončič!" dr.Andrej Stare (po zmagi naših hokejistov nad Poljaki): "Sedaj pa bomo slišali slovensko himno Hej slovani." Nepoznan komentator RTS-ja (ko je Mohamed Ali na OI v Atlanti 1996 prižigal olimpijski plamen): "I POGLEDAJTE MOHAMEDA ALIJA, RUKE MU SE TRESU OD UZBUĐENJA!!!" Bernd Krauss (nemški trener Mallorce): "Mogoče je skrivnost našega uspeha v tem, da me moji igralci ne razumejo!« Sebastjan Cimerotič: "Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in očetu." Berti Vogts: "Mislim, da lahko prvouvrščeno moštvo zmeraj premaga vodilni klub na lestvici." Mehmet Scholl: "Na dopust bom najverjetneje odpotoval nekam v južne kraje na primer v Kanado." Mario Basler: "To sem mu povedal tudi verbalno." Udo Lattek: "Igrali so taktično zelo dobro, čeprav brez taktike." Olaf Thon: "Mi igramo postavitev mož proti možu in jaz igram proti možu." Andreas Moeller: "Moj največji problem je, da sem zelo samokritičen. Včasih tudi do sebe." Juergen Wegmann: "Najprej nas je zapustila sreča, potem pa je prišla še smola." Franz Walter jr.: "Klinsmann in jaz sva dober trio. Mislim, kvartet." Andreas Moeller: "Po »feelingu« sem imel dober občutek." dr.Andrej Stare : » Spoštovani gledalci in gledalke, na vrsti je poročilo iz svetovnega prvenstva v hitrostnem drkanju« (po krajšem premoru) : » oprostite, v hitrostnem drsanju« NAJVEČJI BISER Legenda Mirko Kamenjasevic: "Biogradlič se spustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakoviča ovaj odigrava dupli pas sa Savičem, Savič mu vraca, Pejakovič sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konačno puca i gooooooooool – **** GOL!!! Lopta je za malo prošla pored desne stative..." Kamenjasevicu je bila po tekmi izrečena 3-mesečna kazen prepovedi prenosov športnih dogodkov. Tko, da bo tale deževni ponedeljek malo bolj vesel...