|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MALO SMEHA...
17.2.2006 10:27:48   
Skorpija
...po dolgem času en moj doprinos za dobro voljo:

Kako instaliraš zelo zanesljiv brezžični hišni varnostni sistem
V komisijski trgovini kupi par rabljenih zelo velikih delovnih škornjev
(res velikih!) in ga postavi pred vhod stanovanja ali hiše. Zraven položi 
izvod revije Strelski šport in veliko posodo (res veliko!) za hranjenje
psov. Na vratih pusti listek z naslednjo vsebino:
Angela, s Fonzo sva šla na lovsko zvezo po dodatno municijo. Vrneva se 
čez pol ure. Rotweilerja raje pusti pri miru. Zjutraj sem ju peljal k
veterinarju cepit pa sta nekaj sitna.
Francelj.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MALO SMEHA...
17.2.2006 10:56:09   
*Karmen*
Evo, en majhen prispevek še od mene.

SEKS
Starša se odločita, da bosta sunu Juretu razložila kaj je to seks. Pa je rekla mama očetu:
- Ti mu pojasni, saj sta oba moška, zato boš lažje našel prave besede.
- Kaj pa naj mu rečem?
- Razloži mu o ptičkih in čebelicah...
Oče je odšel k sinu in mu rekel:
- Jure, ali se spominjaš, kaj sva nekega večera delala s tistima dvema dekletoma v parku na klopci?
- Ja, seveda se spomnim!
- No, to delajo tudi ptički in čebelice...

NAFTA
Naftni šejk je obiskal Pariz. Sprehodil se je do Eifflovega stolpa in komentiral:
- Joj, so ti Francozi nesposobni! Že tretjič sem v Parizu, pa še vedno niso izvrtali nafte!

MEŠČAN
Meščan je prišel na počitnice na turistično kmetijo. Zjutraj se sprehaja po vrtu in ko zagleda pri vhodu gospodarja, mu reče:
- tale bukev pred vašo hišo je pa res velika...
Gospodar pa njemu nazaj:
- Ja, res. In lansko leto smo z nje obrali 70 kg jabolk...

MAČO
Dekle pere perilo v potoku. Po nesreči ujame zlato ribico. Vzame jo v roke, jo poljubi in jo spusti nazaj v potok. Ribica je vesela in ji reče:
- Izpolnim ti tri želje...
- Oh, rada bi bila lepa. In rada bi imela čisto novo opremo v svojem stanovanju. In rada bi, da se moj maček spremeni v mačota.
Rečeno storjeno. Ko pride dekle v stanovanje, se ne more načuditi lepi, novi opremi. Ko se zagleda v ogledalu skorajda omedli, saj je tako lepa. Na kavču pa jo namesto njenega mačka Murija čaka postaven mladenič. Sede k njemu in mu reče:
- Mačo, mačo, zdaj me pa strastno poljubi in si me vzemi...
Mačo pa ji odgovori:
- Šmentana baba, a si pozabila, da si me lansko leto peljala k veterinarju, da me je kastriral!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?