*Karmen*
|
Evo, en majhen prispevek še od mene. SEKS Starša se odločita, da bosta sunu Juretu razložila kaj je to seks. Pa je rekla mama očetu: - Ti mu pojasni, saj sta oba moška, zato boš lažje našel prave besede. - Kaj pa naj mu rečem? - Razloži mu o ptičkih in čebelicah... Oče je odšel k sinu in mu rekel: - Jure, ali se spominjaš, kaj sva nekega večera delala s tistima dvema dekletoma v parku na klopci? - Ja, seveda se spomnim! - No, to delajo tudi ptički in čebelice... NAFTA Naftni šejk je obiskal Pariz. Sprehodil se je do Eifflovega stolpa in komentiral: - Joj, so ti Francozi nesposobni! Že tretjič sem v Parizu, pa še vedno niso izvrtali nafte! MEŠČAN Meščan je prišel na počitnice na turistično kmetijo. Zjutraj se sprehaja po vrtu in ko zagleda pri vhodu gospodarja, mu reče: - tale bukev pred vašo hišo je pa res velika... Gospodar pa njemu nazaj: - Ja, res. In lansko leto smo z nje obrali 70 kg jabolk... MAČO Dekle pere perilo v potoku. Po nesreči ujame zlato ribico. Vzame jo v roke, jo poljubi in jo spusti nazaj v potok. Ribica je vesela in ji reče: - Izpolnim ti tri želje... - Oh, rada bi bila lepa. In rada bi imela čisto novo opremo v svojem stanovanju. In rada bi, da se moj maček spremeni v mačota. Rečeno storjeno. Ko pride dekle v stanovanje, se ne more načuditi lepi, novi opremi. Ko se zagleda v ogledalu skorajda omedli, saj je tako lepa. Na kavču pa jo namesto njenega mačka Murija čaka postaven mladenič. Sede k njemu in mu reče: - Mačo, mačo, zdaj me pa strastno poljubi in si me vzemi... Mačo pa ji odgovori: - Šmentana baba, a si pozabila, da si me lansko leto peljala k veterinarju, da me je kastriral!!!
|