|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MALI LOŠINJ-Nerezine?
30.3.2006 10:52:32   
total
Letos se verjetno odpravljamo iti sem,pa ne vem kako je? Je bila katera tle na dopustu in kako je,glede plaže,sence,maš kam iti za ven?

Lp totaluser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MALI LOŠINJ-Nerezine?
30.3.2006 11:14:14   
fricka
Do 4 leta nazaj sem preživela vsa poletja tam. Je lepo, mirno in urejeno naselje, večinoma hiške s vojim kotičkom. Plaža je skalnata, delno betonirana. Takrat sem bila brez otrok in se mi je zdela enkratna, danes bi mogoče sodila drugače, ne vem. Vedno je pa bilo veliko družin z majhnimi otroki. Za žurat pa tam ni. Takrat je bila edina zabava ansambel v naselju (ne vedno) in sprehod do bližnje vasi, kjer pa so samo pošta, slaščičarna in trgovina. Mogoče je zdaj drugače, ne vem......

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2006 11:24:59   
tiktak
Fricka je opisala naselje Bučanje, ki je malo stran od Nerezin. Saj misliš to, ne ? Se pridružujem njenemu opisu, lepo naselje v borovem gozdičku ob plaži. So pa na novo napeljali pesek ob delu plaže, tako da je tudi za otroke. Samo tam ni sence. Je pa čisto "družinsko" naselje.
Za zvečer se lahko sprehodiš do Nerezin, ki so v bistvu vas, tako da res ni ne vem kaj...

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2006 11:34:12   
metka
Mi smo tja hodili dobrih 15 let ; mi  je še vedno všeč. In se vsako leto tja tudi odpravimo vsaj za kak vikend. Je pa res  kot sta napisali pred menoj - da je bolj umirjeno naselje in v zadnjem času tudi vse bolj privatizirano. Idealno za miren družinski dopust.

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 11:46:00   
Anonimen
Če ste mlada družinica bo tole idealen kraj za vaše počitnice...tut mi gremo letos v Bučanje z 3 mesece starim dojenčkom za en mesec:user posted image Je kar nekaj sprehajalnih poti- vglavnem vse med borovim gozdičkom, tudi vse hišice so v senci...Čakaj, ti bom poskusila najti en dolg opis Nerezin-se je pred dobrim mesecem ena ful potrudla-se mi zdi.user posted image

(odgovor članu metka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 11:52:42   
total
Lepo prosimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 20:21:44   
Anonimen
Total, na strani 3 pod temo izleti ni počitnice imaš opisane Nerezineuser posted image
Ne znam spravit semuser posted image niti se mi ne da razmišljat kako...

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2006 21:04:32   
total
Anonimana hvala sem našla,upam da se srečamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Pedagogi.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o pedagogih (strokovnih sodelavcih) v naših vrtcih in šolah?

Dobro. (67%)

Slabo. (33%)

Ne vem. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!