Blue wing
|
Jaz sem si zračunala rok 2.5. :D Upam da bo vse ok. Jaz bom pa do pregleda morala čakati kar nekaj časa, namreč moja gin. je na dopustu, tako da se v pon. šele naročim. Se mi zdi da grejo dnevi toliko počasi oz. nikamor bi lahko rekla. Pa čez cel dan sem zaposlena, pa še vedno... Uh, samo da je sedaj vse ok s teboj. Folno ješ? Uh, kje je šele nuhalna :D ne vem če bom zdržala do takrat. Najraje bi šla na radio pa dala oglas haha. Ma ne, moram zdržat, pa počakat vsaj do prvega pregleda. Ker pol je cela štala, če kaj ni ok, pa te vsi sprašujejo kako in kaj, ti pa že tko pod stresom, pol pa še firbci. No znake sem mela že pred izostankom M. Sem točno vedla da se nekaj dogaja. In sicer na začetku me je trtica bolela in križ, zmatrana sem bila, zehala sem ko štirje, kar ni v moji navadi. Sedaj me pa trtica boli zjutraj, zmatrana sem še vedno, pa riga se mi :) pa žejna sem, bi spila celo kanto vode najraje. Pa neki apetita nimam. Tko nič mi ne diši. Sploh pa ne smem videti kej kislega npr. limonade ne morem videt ali pa rdečo peso, ki je drugače obožujem. Ampak sem prav vesela teh majhnih podrobnosti, saj to je moja prva nosečnost, ki sva se jo ful želela, in tud če bom celo nosečnost zmatrana in ne bom mogla jest mojih solat mi je vseeno, samo da bo vse ok.
|