|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJČICE
4.5.2005 10:55:52   
sabini
Evo zdej nas bom pa jaz malo dvignila. Kako ste jz že komaj čakam da bo 12.5 .sicer še nič ne kaže o popadkih pa mi vsak teden dela CTG. No bo že ko bo čas za to. Malo zatekam drugače sem pa oki in polna energije in komaj čakam našo štručko:duda::duda::duda:

Mal se napište kdaj mate rok v Maju pa kako se počutite.

l.p. še 8 dni upam da bo 9nebesahitro minil
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MAJČICE
4.5.2005 11:30:34   
Spicy Black
Jaz pa imam rok jutri pa je vse normalno še :((...Zdej bi pa z veseljem že šla rodit :)-. Hodim kot :sloncek:, v postelji se obračam celo večnost...Ja, kot pravijo, da so zadnji dnevi res vražji...očitno pa se naš :duda: v trebuhu počuti odlično in se mu ne mudi nikamor. CTG imam zopet v petek pa bomo videli kako in kaj.

Držite pesti, da mi vendar ne bo treba več v petek na CTG ampak bom takrat že kje drugje :)-.

Uživajte v sončku!!!

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MAJČICE
4.5.2005 11:32:24   
Margareta
Jaz pa cakam 16.05.2005, ctg-ja pa se nisem imela. G imam v petek mogoce bo takrat naredila. Drugace se pa pocutim super :bravo:, tako da se mi v bistvu nikamor ne mudi. Se najslabse sem se pocutila okrog 7. meseca, ker je bil trebuh se tako visoko. Sem polna energije tako, da me kar razganja, ne vem kaj bi naredila najprej, ali naj grem pomivat po tleh, ali likat. Slabo se pocutim samo ponoci, ker me trebuscek zuli, pa mali me vcasih tako brcne, da mi zmanjka sape. :sloncek:
Drugace - me je pa kar malo strah poroda, ne vem kako bom to zogo ven spravila :zmeden2: Prejsnji teden, sem opravila se "zadnje nakupe" - kupila sem si modercek za dojenje in kaj se mi je zgodilo, komaj sem ga dobila, ker imam tako majhne :zmeden:. Se prodajalka mi je rekla, se tale najmanjsi vam ne bo prav, saj vidim da nimate veliko. No, potem sem sicer kupila enega, ampak se mi zdi, da ne nudi dovolj podpore, tako da grem jutri se po en modercek in si bom kupila kar navadnega.
Zatekam nic :sloncek:, samo zjutraj pa res tezko na noge stopim, kg - do tega trenutka + 13 in upam da je to konec, jedla bi pa samo sladoled.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.5.2005 11:41:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   MAJČICE
4.5.2005 12:08:18   
Blink1
Joj punce...sicer ne spadam med vas...se mi pa kar toži po teh časih čakanja na bebiko.

Jaz sem rodila jani avgusta, pa se mi kar oči zarosijo ko prebiram vaše poste. Kako je bilo lepo!!! Včasih pa res hudo pogrešam trebušček in nosečnost:love::love:

Uživajte še v zadnjih dneh...zdaj bom malo večkrat pogledala na Prvič noseča:), da vidim kako vam gre.

Vsem vam želim lahek porod in najbolj pridne otroke pod soncem (kot je moja :duda: )

Lp:rozica:
Nina

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.5.2005 12:34:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   MAJČICE
4.5.2005 12:47:52   
superfly
Joj punce, jaz bi pa že rodila!!!!! Se ne morem kaj pritoževat čez nosečnost, čeprav sem bla skoz na počitku, sam tale teden pa je čist adijo. Rok imam sicer 22.5., ampak upam, da bo kaj prej. Zdej so mi začele zatekat noge, tam dol me vse boli, da še komi hodim, tud notranja stran beder in medenica, vsako noč imam krče v trebuhu, da večino časa prebedim, zgaga me peče k hudič - skratka vse tegobe nosečnosti v enem samem tednu, pa še alergijo cvetni prah imam :(( Komi čakam, da mine in se pocartamo - mam jutri pregled, pa upam da bodo kaj spodbudnega povedali.

A vam se je že trebušček že spustil, jaz nosim že skoz zelo nizko in nimam pojma kak to zgleda k se spusti, sam baje zgaga ne peče več, a ne? Pa ctg do sedaj še tud nisem imela, pa sem že v 38. tednu. Hm, bom jutri pobarala, ker zdaj bi pa bil že zgleda čas, pa še krče mam ful.
No, upam, da gre vam kaj boljš in da boste kmalu najbolj srečne mamice najbolj pridnim otročkom :bravo:

lp, superfly

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MAJČICE
4.5.2005 13:10:54   
NENAJANI
Hojla Majčice!!!!!
Superfly jaz tudi!!!!!!!!!:((:((:((:((
Ravno danes sem imela CTG in ni :hudicek: pokazal NIČ!!!!!! Pravi G, da :duda: je zelo aktiven, pa sem ji že skoraj rekla: Ma jst bi rajš, da bi bil zunaj!!!:ups:
V glavnem sem si priborila 12kg+ od tega štiri kile kar v zadnjem mesecu!!:ups:
Bebi je bil danes ocenjen na 2700-2900, baje je še vedno malo velik! Ne vem, upam pa da ne bo prevelik!!!
Sicer mi je že čisto vseeno, kako bom rodila, samo da bo čimprej ta datum!!!! Naj boli kolker hoče, spravit ga hočem ven!!!!!:zmeden: Glavico ima že čisto nizko in bi se lahko zgodilo, da bi bil porod prej, kot pa je pričakovano!
Jaz imam že vse pripravljeno: oprano, zlikano, soba je prepleskana, imam že tudi modrce za dojenje (so mi rahlo čudni)... Banico bom jaz imela kar takšno premično in ga bomo kopali v dnevni sobi, kjer bomo imeli previjalno_!!
Uf, se opravičujem ker sem se toliko razpisala!!!:ups:
Uživajte Majčice in želim nam vsem, da bo čimprej minilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa
L.P.Nena, Jani in :modri: 36t5d

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MAJČICE
4.5.2005 13:12:14   
Tricia
NIč ! NULA ! Včeri sem bila na CTG-ju, pa o popadkih ne duha ne sluha. :(( Rok imam danes teden, 11.5., sam kokr zgleda bo še kasneje. :((
Razen tega, da sem že tako tečna od tega čakanja, da grem sama sebi na jetra, se počutim owkidowki, le v postelji doživljam svoj križev pot. A kaj čmo? Še malo, pa bomo rešeni tudi mi - komej čakam.

Srečno vsem :nosecka:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MAJČICE
4.5.2005 14:01:07   
A-N-J-A
Hojla!
Jaz mam pa rok 21.5.:bravo: in že tud komi čakam.Jutri mam pregled po 4-h tednih:zmeden2: in upam da me bo kaj pregledu,če se kaj dogaja tam spodaj:sloncek:.Tud ctg mam,no bomo vidl.Drugač me pa medenica boli k hudič,ponoči se noro težko obračam pa še zatekat sem začela.:(Kilce pa 13+,upam da bo počasi dost,čeprav mam fore še mal več kot 14 dni.
Jaz vedno bolj sanjam kako bo z našo pupiko:duda:,vidim samo lepe stvari:angel: in upam da me ne bo prehitro postavla na trda tla:zmeden2:(da bo bolj "pridne"sorte).:sloncek::sloncek::sloncek:

Anja in :duda::roza: (najbrž bo Ela)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MAJČICE
4.5.2005 14:49:35   
Margareta
Ja te modrci za dojenje so pa res cudni, se mi zdi da sploh ne dajo dosti opore, zato si grem jaz jutri po navadnega, samo takega bom kupila, da se spredaj zapenja, pa k frizerju mislim iti, ker si moram spice postrici, pa se pobarvala bi se rada. :sloncek: Vecina od vas navaja, da jo boli medenica, mene pa cisto nic, me je pa zato en mesec nazaj vsako noc bolela, pa se kolki zraven. Pa se spikalo me je spodaj, pa me zdaj tud ne vec. Joj, ko bi vi vedle kolk jaz pogresam sodelavke, kar na jok mi gre, ce samo pomislim.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MAJČICE
4.5.2005 18:42:27   
Anonimen
Evo še eno majčico!:bravo:9nebesa

Moj PDP je 29.5 in cela nosečnost je super potekala, je prav fajn bit nosečka:bravo::)Sicer komaj čakam, da rodim in vidim našo štručko!:love:
Danes sem imela prvič ctg in je bilo vse bp:bravo:-naročena sem zopet naslednji teden9nebesa

Kilogramčki so do zdaj +14kg:pujs:, obseg buščija 108cm:sloncek:.
Čaka me še le gora perila za oprat in potem za zlikat-pospravit!:grrr::ups:
Mislim, da se bomo še selili pred porodom-No super bi bilo:bravo:9nebesa;)

A vam je kaj vroče??Ali že razmišljate v kaj boste oblekle svoje :duda: za odhod domov?Men se smilijo bebike, ki bodo morale bit široko povite:grrr::ups:

:morje:Ne pozabit, letos napovedujejo najbolj vroči junij in julij v zgodovini človeštva!:morje:

Lp, nina:nosecka:

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   MAJČICE
4.5.2005 20:25:32   
M&M&M
Lep pozdrav vsem majčicam. Tudi jaz sem med vami 9nebesa. Do zdaj sem vas redno prebirala, zdaj pa imam vprašanje: Sklepam, da imate zdaj ob koncu vse bolj redne preglede pri gin :zmeden: Jaz sem imela smao en CTG, zdaj pa je gin rekel, naj kar počakam, da se bo začelo... Saj ni nič narobe, ampak ni mi fajn, da zadnji mesec preprosto čakam, ko pa vidim, da imate ve vse možne podatke o vašem in stanju vašeih :duda:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   MAJČICE
4.5.2005 21:26:30   
pika**
Pika tukaj. Dons sem lena na kvadrat.Vrti se mi, pa še slabo mi je. Spala sem dopoldne in popoldne po cca 3 ure. Včeraj sem pričakovala na pregledu nekaj več podatkov o bebiju, doživim pa šok. Čez 2 tedna grem na CR. Torej kar 10 dni pred rokom. Sem še vedno v šoku.:((:((:((

Še sreča, da imam 99% vse pripravljeno. Malček je danes še posebno živahen. Sigurno čuti, da se bojim iti na CR in se poskuša obrnit.Drug teden greva spet na kontrolo. Če se bo končno obril na glavico ( še vedno je v prečni !!! ), bo g. počakal na ta pravi rok-27.05.

Pa še ti :hudicek:hemeroidi. In to zdaj na koncu. Noge mi otekajo, bolijo me tudi prsti na rokah.

Tako lepo se mi je začel zadnji mesec, zdaj pa ta CR:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MAJČICE
5.5.2005 10:49:16   
sabini
Kja se ti ni obrnil in bodo zato delali CR?

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   MAJČICE
5.5.2005 17:48:35   
NENAJANI
Pika** iz kod pa si?????? In kje nameravaš roditi?????
Sprašujem zato, ker imava rok na isti dan!!!:bravo::bravo::bravo:
P.S. Upam, da ti ne bo treba na CR!!!!!!!:rozica:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   MAJČICE
5.5.2005 18:03:21   
marita
Oj punce,

tud jaz sem bila lani majčica, rodila sem 14.05. Ko sem brala ta post, sem se kar za eno leto nazaj prestavila. Rodila sem sem 5 dni pred rokom, vse je blo ok, vem kako se počutite ko čakate na rok. V glavnem uživajte v zadnjih dnevih, prav kmalu pa boste v naročju držale vašega otročka. Res enkratno! Se pa vprašam kam je šlo celo leto tako hitro, sedaj moja mala Ema razgraja naokoli in jo komaj dohajam, zvečer ko končno omaga, jo vso polupčkam in si ne morem mislit da bo kmalu stara že eno leto.

Vsem majčicam veloko sreče!!!

Lp,

Marita

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   MAJČICE
6.5.2005 9:26:56   
pika**
Sabini,
prav zaradi prečne lege mi bodo delali CR.
Rodit grem v LJ, drugače sem iz okolice Lj( 25 km izven ). Tudi prvič sem imela CR zato je moj g. rekel, da tokrat ne bo nobenega heca in čakanja. Moj novi dan D je 18.05. Doma bosta tako dva bikca ( prvi je rojen 20.05).

To bo pa zelo kmalu. Še 12x grem spat, potem pa .......:duda::duda::duda::modri:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   MAJČICE
13.5.2005 6:49:03   
sabini
Pozdravljeni!

Pa nam je uspelo, Sabini je rodila fantka teskega 3810g in velikega 54cm 12.05.2005 ob 21:15, malce nas je prehitelo, ker so rekli, da bo danes v jutro, tako da smo se izognili 13. petka :). Oba se pocutita v redu, porod je trajal dobre 4 ure.

Se naprej lep dan vsem,
Mirko.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   MAJČICE
13.5.2005 11:52:53   
Anonimen
Sabini iskrene čestitke!!:bravo:9nebesa:love::sloncek:

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   MAJČICE
17.5.2005 7:39:29   
Naty*Taja
veš kaj! jaz sem tudi imela tak male za 75 AA, zdej ko pa dojim mi je pa 80 C skor premali. Tak, da si boš po moje mogla potem kupit drug modrc!!Je brezveze to prej kupvat!!!

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?