|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJČICE (torek, 27.9.)
27.9.2005 7:47:06   
puncica
Ojla
Kako ste kaj danes, jaz sem po starem, mi je pa prejle tako postal slabo da groza, pa zanima me kdaj jemljete folno popolnde zjutrja, zvečer, kdaj, men se je zdel da je najboljše da zvečer, ker mi potem ni tako slabo. Kaj pa kej jeste a vam kej smrdi?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAJČICE (torek, 27.9.)
27.9.2005 8:26:18   
Scarlet
Jutro!!!
Kok se mi smilite tiste, ki vam je slabo. Sama se spomnim kako mi je šlo po cele dneve na bruhanje v prvi nosečnosti. Zdaj v drugi se počutim kot rožca, vse jem, samo določene stvari ma pa ful smrdijo (npr. parfumi). Joj kok sem že lačna, še dobro da sem v službi, ker doma bi že v hladilnik gledala.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 8:30:21   
MarijaPo
Zivjo punce,

ne, tokrat pa definitivno nisem zgresila teme. :)

V nedeljo sem namrec zvedela, da bom tudi jaz maja postala mamica. :)

Bodoci ocka je navdusen, prav tako sorodniki (nisva uspela obiskat se cist vseh).

In tudi meni je slabo za dol past, pa se v sluzbi ne upam povedat, tako da se moram delat, da mi ni slabo. In pa seveda: joske imam do Koroske, ceprav sem bila prej rekorderka v majhnosti josk.

Torej, juhuhu! Otrocek bo maja tu.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 8:36:11   
puncica
čestitke marijapouser posted image user posted image Men pa na joške še nič ni udarl, no mogoče so mal boleče na otip, se mi pa zdi da sem fasala vnetje, sem ravno prej klicala kako pa kaj, pa je rekla da naj ob enih pokličem, da mi da zdravnico. Skratka cela štala, čez en tedn pa pregled JUHUUUUUU

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 8:51:35   
MarijaPo
Kdaj pa imas PDP? Moj je 28.5. tako da sem za las majcica.

Meni tud hrana smrdi. Recimo golaz, ce samo pomislim nanj, mi rata ful slabo.
A mislis, da folna kaj vpliva na slabost? Jaz jo jem zjutraj, sam mi je itak cel dan slabo, tako da tega ne povezujem s folno kislino.

Moj prvi pregled je pa 19.10. Vceraj je bilo pri G ful simpaticno, ker je bila sestra (kako nenavadno) fuuuul prijazna, mi je vse razlozila, prav cas si je vzela.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 10:29:45   
puncica
O šele, jaz sem pa med prvimi v mescu, mislim da bo rok tam 1. ali pa 2. maja, če ne bom aprilčica. Sicer pa sem nekje brala da naj bi folna tud vplivala na to da je slabost močnejša.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 10:38:47   
gordy
Ojla user posted image  še ena majčica... Po zadnji M naj bi bil PDP 23. maj, ma bomo videli... Itak se bo otroček sam odločil, ali bo dvojček ali bikec user posted image

Na prvi pregled grem čez 14 dni, ko bo 8 tednov mimo... Upam, da tokrat ne bo prazna vrečka kot prvič... Ma po drugi strani... Prvič sem do tega časa imela že več krvavkastih izcedkov, tokrat pa tega ni bilo...

Zaenkrat ne bi mogla hudo tožit... Neke hude slabosti nimam, je pa res, da amlo pazim na vnos sladkorja... Itak bom imela težave, ker sodim med okrogle nosečke in zna bit, da bomo 100-tko dosegli v zadnjem trimesečju (Upam, da ne že prej!)...

V bistvu, če ne bi bila brez M, ne bi niti vedela, da sem user posted image ... Joške so malo težje, to je pa tudi vse...

Muči me viroza, ki me še ne zapušča, predvsem pa zoprn kašelj...

Kar se pa folne tiče... Nekaterim je slabo po Tifolu, po FolicPlus pa ne... Pa tudi obratno... Poskusite zamenjat! V nasprotnem primeru pa ostane samo počakat, da vse skupaj mine...

LP!

gordy

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2005 10:44:31   
MarijaPo
Ojej, a je treba tud na cuker kaj pazit? Jaz namrec pojem tone sladkorja. Je pa res, da sem presuha in so mi tud vceraj pri G rekli, da se moram zredit. (sam najbrz ne glih s cukrom :) )

(odgovor članu gordy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 10:53:05   
Rozika20
Čestitke Marija user posted image .

Spomnim se tvojega prvega sporočila na forumu. Takrat sem ti tudi odpisala. Tvoje ime mi je najbolj ostalo v spominu. Večkrat tudi razmišljam, če ti je uspelo zanosit, če je tok življenja pravi... Zelo sem vesela novice.
Pazi nase in na svojo pikico.

LP user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2005 14:39:52   
lenika
Pozdravljene majčice. Jaz sem po tistem bruhanju danes spet veliko bolje in upam, da bo tudi ostalo tako. Verjetno se bolje počutim že tudi zaradi tega, ker sem včeraj na UZ prvič videla svojo pikico.

(odgovor članu Rozika20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2005 14:53:39   
MarijaPo
Hvala Rozika20. Tako lepo je, ce je kdo prijazen. user posted image  To res neskoncno veliko pomeni.

Ja, midva z mozem sva precej analiticne narave (on je fizik, jaz pa sem matematicarka) in po tem, ko sem izprasala vas, s foruma, starse, brata od moza..., sva videla, da brez otrok tako ali tako ne bova mogla bit, ker to ni prav in ko sva to odlocitev enkrat sprejela, sva vedela, da je bolje prej kot kasneje, ko gre lahko kaj narobe.
Ratalo nama je iz prve, tako da sva oba zelo zadovoljna z najino plodnostjo. user posted image
Res hvala Rozika20. user posted image

lenika: meni je tud slabo, prav neprijetno je v sluzbi sedet in nekaj kao umskega pocet, ko ti je zraven ful slabo. Pa tudi mrazi me in cist sem utrujena. Upajmo, da bo bolje. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?