|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAGNESOL
18.9.2005 21:05:50   
XXYY
Živjo!

Spet sm jaz, ki vedno kaj sprašuje.

Imam (za nekatere) zelo čuden problem, kar me to daje že celo življenje.

A katera od vas ne mara šumečih tablet, kot je npr. ta Magnesol (magnezij)? Kaj mi prosim priporočate namesto Magnesola, ker res ne morem piti kar je šumeče. Tudi prej pred nosečnostjo nism nikoli marala in zdaj še posebej ne.

V lekarni so mi v petek priporočal (samo niso bili glih zihr), ko sm šla povprašat, od firme Natural Wealth, ki imajo v obliki tablet (niso šumeči) in je kombiniran - kalcij, magnezij in cink. A mogoče katera pozna to?

Prosim vas za vaše odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   MAGNESOL
19.9.2005 9:49:48   
devička
hmmm, čudno je to, ker je kombinacija kalcija in magnezija. baje je treba to jemati ločeno, ker se sicer izničita.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MAGNESOL
19.9.2005 11:01:49   
karla 04
Cao!
Jaz sem 2 meseca jemala magnesol šumeče tablete, ampak mi je bilo po njem zelo slabo. Zadnjič pa so mi v lekarni svetovali od iste firme, kot jo omenjaš ti, Magnezij v obliki tablet in vzameš 1 na dan.
Slabo mi po njih ni, vendar pa so se mi zopet začeli pojavljati ponoči krči v mečih. Ne vem, ali niso dosti močne??

LP, Karla

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MAGNESOL
19.9.2005 17:24:24   
alfa
Prvic sem si po nasvetu dr. kupila Magnesol, ki je bil čisto OK. Potem pa se mi je zdelo brez veze dati cca 1000 SIT za neke šumeče tablete pa sem šla in sem si jih kupila v Mullerju za cca 120 SIT.
Mg redno jemljem vsako jutro, Ca pa zvecer (ne cisto vsak večer, tako 5x na teden), trenutno sem v 39 t in me je do danes samo enkrat tako malo napol zagrabil krč.
Razno o šumečih tabletih si lahko najdeš tudi z iskalnikom na forumu kjer sprašujejo dr. Pušenjaka.

LP!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MAGNESOL
24.9.2005 23:19:26   
Wilson
Jaz sem morala piti Magnesol tablete od 21 t naprej trikrat na dan. Te tablete so proto krčem oz prezgodnjemu porodu. Prenehati pa sem morala v 37 t nosečnosti. Obstajajo še ene druge tablete Mg v kobinaciji s tifolom in jih tudi nosečnice lahko uživajo. Lp

(odgovor članu alfa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?