|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAGIČNI LONČEK...
3.1.2006 11:32:26   
Barči78
...od Aventa. Jaz dam Neji iz njega piti čaj, pa sploh ne zna pit. Samo grize tist cucelj, ki pač ni gumijast. Je pa fin lonček iz katerega se ne poliva tekočina, če z njim maha, ker pri naši vse nekam leti. Ja, to je vse fino, če bi znala pit iz njega. Kako pa to vašim uspeva?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAGIČNI LONČEK...
3.1.2006 11:47:45   
CUKRČEK
Moja hči je stara leto in pol in tudi noče pit iz drugega kot iz flaške. Pa sem ji kupila magični lonček, pa samo grizlja nastavek. Slamico tudi zgrize. Ne vem, kako bi jo pripravila do tega, da bi potegnila. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 11:50:46   
darja.grm
moja dva fanta tud ne znata piti iz magičnega lončka pa bi blo fajn če bi, ker iz flaške samo polivata in vse teče venuser posted image

carpe diem

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 11:59:22   
bombonček
Naša user posted image  ni znala piti iz flaške odkar pa uporabljamo magični lonček pa pije brez problemov.Nam se zdi super.

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 12:11:36   
m@j@
Naša je stara osem mesecev, navajam jo piti že od tretjega meseca, pa ni učinka. Danes sem ji dala piti iz lončka z podobnim nastavkom kot pri magičnem, pa ji kar gre.

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 12:44:45   
maja_
moj pije od cca 4 meseca iz magičnega lončka. je pa en čas trajalo, da je skapiral.Enako je bilo s slamico, sedaj pri dobrem letu obvlada tud slamico, sam meni se zdijo te lamce kar nevarne, sploh tiste zašiljene. sicer pa čimvečkrat ponujat, pa bo že skapiral.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 15:03:26   
Arwen
Uh, naš je star 8 mesecev in je šele pred nekaj dnevi zakapiral, kako stvar deluje.user posted image Prej je tud samo grizel nastavek, tako da sem vmes že čisto obupala in mu dajala pit po žlički. Zadnjič sem po dolgem času spet poskusila in je kar začel pit.user posted image Res mu jo čimvečkrat ponudi, pa mogoče mu sama prej pokaži in malo popij iz njega, potem pa daj še malemu. Lp, T.

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 15:41:19   
dory
Moj se dones ne zna s tega loncka pit :)...pokaz mariji tale loncek, pa caki na komentarje user posted image user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2006 15:49:25   
urbancek
Mi imamo dva magična lončka eden je Tommie tipee in od Aventa, pa nobenega ne mara. Kadar mu pripravim pijačo v katerem od njih, lonček poleti čez cel prostor ali pa ga zažoka v kak kotiček, po možnotsti za kavč ali med igrače. Čaj še vedno pije po flaški, sploh preden gre spat, pa bo kmalu star dve leti.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.