|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAČKE...20.dan (V)
20.9.2006 7:16:16   
katis
Jutro!

Danes pa vitaminčki user posted image

Z: 2-3 mala jabolka
K: verjetno nekaj iz bučke
V: morda kar bo ostal od kosila al pa kak kompot

Še dobro,da je sonce sicer bi kar umrla od mraza user posted image , me skoz zebe. Pa še na antibiotikih sem user posted image . Ah moje večne težave z vodnim stanjem...

Ja mačkice - še to: smo že dvajseti dan! A veste kako daleč smo že? Še malo, pa bo že tretjina diete za nami!!!!

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAČKE...20.dan (V)
20.9.2006 7:48:48   
njelci
dobro jutro...ja danes pa vitaminčki...
Z:kava
M: grozdje
K: kakšna zelenjava
V: sadje

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2006 7:48:55   
tejč
OJla,

Z: grozdje (poslušte, jaz se moram prav prisilit za sadni zajtrk. a je vam kul? JAz dostkrat kar spustim zajtrk, ker men tooook ni do sadja zjutraj...)
K: bučko mam za rezervo, če bo hudo, drugač pa hruško plus banano
V: nektarina, sadni sok

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2006 7:53:21   
facka
Pa probaj recimo kakšne banane, se mi zdi, da se lažje jedo zjutraj kot jabolka
Moj današnji plan
Z: banane
M: suhe marelice
K: paradižnik+paprika solata
M: grozdje
V: mogoče spet solata

Lep vitaminski dan

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 7:57:09   
njelci
tejč- jst sm mela iste probleme, ful mi je blo težko za zajtrk na tešče jest sadje, tako da sm se na začetku prav silila, pol pa sem se navadla...se mi pa zdi da ima sadje fulll pomembno vlogo, pa ne me vprašat zakaj je tako...v glavnem ko sm jst prvič držala to dieto in po koncu nism več jedla za zajtrk sadja mi je teža ful hitro poskočila gor, sm dobila takoj nazaj vse kg...zdej pa ko sm jo drugič z bombami držala sem se še pole vse tri mesece držala tega da sem za zajtrk jedla sadje in nism dobila niti kg nazaj...sicer ne vem če je to krivo sam pri mami je tudi blo tako da je jedla pole po dieti sadje in ni pridobivala teže nazaj....seveda pa je vse odvisno od posameznika in njegove prebave...
ne vem jst bi se poskusla mal prisilit s sadnim zajtrkom...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 9:52:17   
tejč
Bljaaaaak, hehe.

Hvala za mnenja.

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2006 11:15:26   
Anonimen
Ojla

Jaz sem še vedno z vami, čeprav se ne javim vsak dan.

Tejč tudi jaz imam težave s sadnjem na prazen želodec. Sem tudi jaz do sedaj večkrat preskočila zajtrk. Pa se pri kg ni kaj preveč pokazalo.

V bistvu sem ta vikend imela kar ene izpade, saj se je bilžala user posted image  in takrat mi noro paše sladko.

Drugače pa sem si danes zjutraj privoščila nekaj grozdja, pa plastenko sem si z vodo napolnila, saj bistveno premalo vode spije.

Kaj bom tekom dneva jedla, pa še ne vem. Verjetno kakšen kompot.

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2006 12:18:41   
KATI321
Upam da bom imela sedaj več sreče ker sem pisala že 4x pa me nekaj povezava za.. pa ne gre in ne gre.
Po včerajšnjem fantastičnem ''štrudlu'' mi danes sadje ne gre ne vem kako, pa bom že pregurala. Do sedaj sem pojedla že banano in 2 nektarini, popoldne pa bom jabolka.

Zanima me če je dovoljeno na sadni dan jest zelenjavo (opažam da omenjate pečene bučke, zelenjavno juho ...) Bi potem lahko jedla špinačo kuhano na vodi?

Kar pa se tiče sadja za zajtrk sicer nimam problemov, ker sem že prej navadno okrog 9 podjedla kakšen sadež, je pa res da me po jabolkah boli želodec.

LP in uživajte v lepem sončnem dnevu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2006 13:09:28   
KBM
Dober dan

Z : 2 nektarini
K : solata
V : solata

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu KATI321)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2006 19:07:53   
bamby

Kati123, lahko ješ zelenjavo namesto sadja, seveda mora biti nevtralna. Tudi meni bolj paše zelenjava, še posebno za kosilo in večerjo, da tako pojem nekaj toplega.

M1-grozdje
M2- jabolka
K-tenstana zelenjava+paradižnikova solata
M3-malo grozdja
V-tenstane bučke s korenčkom in brez solate

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?