Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
M/splav/vgnezditvena krvavitev 10.2.2011 10:28:21
|
|
|
|
hmhmhm
|
[color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]Zdravo, [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]Sem nova pri teh zadevah in imam par vprašanj: [color=#000000 size=3] S fantom sva med ovulacijo imela nezaščiten odnos. 3 dni pred predvideno M sem začela krvaveti (trajalo je 2 dni in pol, M sicer traja pri meni več časa), ampak je bilo nekako drugače kot pri M. Precej vodeno in kar obilno, sem morala kar pogosto menjavati tampone. Zdaj me pa zanima, ali bi to lahko bil splav, kako to sploh izgleda tako zgodaj – če pride do oploditve, do vgnezditve pa ne? Ali bi bila to lahko celo vgnezditvena krvavitev? Za zadnjo sem izvedela, da sploh obstaja, ko sem brskala po netu gleda splava. M bi morala sicer dobiti danes, pa nič. Saj bom naredila test, ampak sedaj je verjetno še prezgodaj, zato bom počakala še par dni. Medtem bom pa z veseljem prebrala vaše odgovore in mnenjaJ [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]Lp
|
|
|
|
RE: M/splav/vgnezditvena krvavitev 10.2.2011 12:02:40
|
|
|
|
Petka09
|
Ne verjamem, da bi imela vgnezditveno krvavitev, ker le-te bi bilo zelo malo in ne tako obilno, kot si pisala. Možnost je: 1. da je bila M 2. da je bil spontani splav, čeprav rekla si, da je bilo vodeno... Pri ss pa je krvavitve precej in so tudi strdki - tako je imela moja prijateljica.
|
|
|
|
RE: M/splav/vgnezditvena krvavitev 10.2.2011 13:16:41
|
|
|
|
hmhmhm
|
Bilo je tudi nekaj strdkov, ampak kasneje pa bolj vodeno. Skratka malo drugače kot pri M. Verjetno je bil SS z manj strdki, ker je še tako zgodaj-moja laična razlaga. Sej ne delam kake drame iz tega, ker vem, da je to pogost pojav. Hkrati pa, če je bil SS, vsaj vem, da se je prijelo in, da bo naslednjič boljše. Skratka, zdej me pa zanima, kako naj računam datum začetka M - ali kar od dneva predvidene M??? lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.