|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MŠ - maribor
6.5.2009 22:37:48   
pupa_b
Pozdravljene, user posted image ,

imam eno vprašanje, in sicer me zanima, katere dneve je v MB P šola za bodoče starše. Sem gledala razpored predavanj za maj in so čisto pomešani user posted image user posted image .

Razmišljam o juniju ...

Torej kolikokrat na teden so predavanja in katere dneve?

Če so od 2. do 24 junija, je to skoraj ves mesec. Pa verjetno niso predavanja vsak dan, ali pač?
Prosim za odgovore vseh, ki so že bile na predavanjih v MB porodnišnici. Hvala! user posted image

Pozdravček vsem sonosečkam! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MŠ - maribor
7.5.2009 8:34:52   
elevitka
 nekaj na to temo boš našla tukaj http://www.ringaraja.net/forum/Epiduralna_analgezija/m_4128421/tm.htm 

jaz sem hodila aprila v UKC MB in so bila predavanja skoraj vsak dan 2 uri (8 predavanj)

imaš pa tukaj urnik predavanj ki potekajo sedaj http://www.sb-mb.si/index.php?id=255 (glej PDF datoteke na dnu strani)

< Sporočilo je popravil elevitka -- 7.5.2009 8:38:38 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2009 12:00:42   
mlada.mamica
ta mesec (maj), so predavanja 2krat na teden (torek, sreda), izjemoma prvi teden 3krat (še četrtek). vsega skupaj je 8 predavanj po 2uri +1krat praktične vaje, za katere naknadno izveš termin, so pa bol proti koncu meseca. predavanja vedno potekajo od 18.-20.ure.
verjetno junija ne bo dost drugače, tako da upam da sem kaj pomagala user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2009 13:30:39   
eva Ana
pupa b, a si se že naročila v Mb v MŠ?

Jaz se bi tud mogla, pa iščem so kandidatko?!

(odgovor članu mlada.mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2009 15:06:31   
pupa_b
eva Ana, mi gremo junija - vsaj tako zdaj kaže. Rok imam oktobra. Poleti mi bo ziher prevroče. Nročila se še nisem ... Bom!

Lahko mi pišeše ZS, pa se zmeniva, če želiš! user posted image

Hvala vsem za pomoč in odgovore!user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2009 11:28:35   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

pupa b, a si se že naročila v Mb v MŠ?

Jaz se bi tud mogla, pa iščem so kandidatko?!

Hej!

Jst sem se hotla vpisat v MŠ preko e-maila pa mi je rekla da se ne rabim ker se kao prvi dan ko prideš tja na vaje tam vpišeš!

A je kateri mogoče rakla kako drugače????

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2009 15:38:58   
eternety
Lahko se prijaviš preko e-maila perinat.neo@sb-mb.si. Jaz sem se tako prijavila in so mi odgovorili, da so me vpisali. Napišeš svoje podatke in v katerem terminu bi rada hodla (npr. junijski). user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2009 11:40:22   
jasmina in tadej
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Lahko se prijaviš preko e-maila perinat.neo@sb-mb.si. Jaz sem se tako prijavila in so mi odgovorili, da so me vpisali. Napišeš svoje podatke in v katerem terminu bi rada hodla (npr. junijski). user posted image

Saj sem poslala e-mail sam je rekla da naj se tam prijavim!!!!

Nevem no!user posted image

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2009 13:57:11   
Čebelica27
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

Pozdravljene, user posted image ,

imam eno vprašanje, in sicer me zanima, katere dneve je v MB P šola za bodoče starše. Sem gledala razpored predavanj za maj in so čisto pomešani user posted image user posted image .

Razmišljam o juniju ...

Torej kolikokrat na teden so predavanja in katere dneve?

Če so od 2. do 24 junija, je to skoraj ves mesec. Pa verjetno niso predavanja vsak dan, ali pač?
Prosim za odgovore vseh, ki so že bile na predavanjih v MB porodnišnici. Hvala! user posted image

Pozdravček vsem sonosečkam! user posted image

Ojla Pupa_b!

Jaz grem sicer v ZD Adolfa Drolca, ki se začne 3.6. ob 17:30.....če ti bo to kaj koristilo....

Grem pa tja zato, ker traja samo 5x po eno urco, in to mi je čisto dovolj. Ker če me karkoli drugo zanima....povrašam lahko tukaj, ali na poiščem kje.... :)
Tako da..... Moj mora dobiti kartonček ali kako se reče user posted image

...Če si otroku nekaj obljubil, obljubo izpolni, kajti ta se bo naučil lagati...

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......