Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 20:18:08
|
|
|
|
Pikec
|
A je nujno? Je družinska kriza? Je kaka tragedija?
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 20:25:43
|
|
|
|
Jaguarka
|
Ha???
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 20:26:42
|
|
|
|
Pikec
|
Moram vprašat preden prestavim. Da slučajno ni kake panike.
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 20:28:53
|
|
|
|
rija
|
etap hotel. troposteljna soba z zajtrkom za resnično ugodno ceno. po nemčiji sva midva večinoma spala v teh hotelih.
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 20:29:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR A je nujno? Je družinska kriza? Je kaka tragedija? pikec, a ne znaš brati... je lepo napisala POTEP.....
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 21:01:59
|
|
|
|
ellie
|
Ko sva midva šla v München, sva se kar za youth hostel odločila. Je bilo najceneje...pa itak sva sam spala tam...no pa zajtrk sva imela tam. Se pa več ne spomnim, kateri je bil. Je pa bil čisto zraven glavne železniške. In ni bil slab...prav solidno zrihtan. Je pa res, da to nimaš svoje kopalnice. Zdaj pa je pač odvisno, koliko si občutljiv na takšne zadeve
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 21:04:31
|
|
|
|
Pikec
|
Očitno me danes daje PMS...berem vse na tričetrt, slišim vse na pol, zapomnim si pa ne nič ... Leta po moje še niso - ali pač? Nam je zmankal mleka za v kavo, pa sem iz štacune kafe prnesla, mleka pa ne. Zobna pasta je šla v hladilnik, majonezo sem zdej najdla v ločku poleg ščetk..... res ni moj dan Upam da ga bo kmalu konec.
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 21:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
pikec pejt spat da ne boš še kakšne vojne povzročila
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 9.9.2008 21:15:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem spala v hotelu cisto v centru mesta, samo vec pojma nimam, kako se mu je reklo. Sicer si jaz rezerviram hotele kar na Booking.com Samo spremeni datum. Ko sem vtipkala naslednji vikend, so bili pa ze na full zasedeni...
|
|
|
|
RE: München - kje prespati? 10.9.2008 10:07:43
|
|
|
|
nuala
|
Tudi jaz v ETAP hotelu, predvsem zato, ker je enostaven, relativno poceni in ga lahko rezerviraš po netu ali telefonu, ali pa spet storniraš.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?