Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 2.7.2010 20:30:38
|
|
|
|
šrimpf
|
naš mali ima okrog 10 kg, pa so mu čist prevelike. sploh, ker se oblečejo kot hlačke in se jih ne da zapet al pa bolj zategnit. sicer pa ne vem, kako je s tem pri drugih firmah, so naše prve. po moje bodo 7-13 ok, seveda pa je precej odvisno tudi od konstitucije otroka. poskusit je treba.
|
|
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 2.7.2010 20:55:37
|
|
|
|
čili
|
Če so do 13 kg mu morajo biti prav,drugače jih greš pa zamenjat za večje .
|
|
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 2.7.2010 21:57:55
|
|
|
|
frutolina
|
naš malček ima 11kg in so mu 7-13kg prevelike. mi sploh ni jasno kak jih imajo lahko malčki z 7 kg ker so res velike. imamo pa tudi huggies plenice ki so mu pa čisto prav! jaz bi ti kar te 7 - 13 priporočala, nad 13 so verjetno še veliko večje.
< Sporočilo je popravil frutolina -- 2.7.2010 21:59:30 >
|
|
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 3.7.2010 7:42:05
|
|
|
|
Katy78
|
Hvala punce. Bom kar 7-13kg kupila, če so bolj velike, bi mu morale biti prav.
|
|
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 8.7.2010 9:17:34
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tudi moji so velike.. Sem se kasneje raje odločila za babylove dm pleničke... so boljše in nižje.. te od müllerj pridejo pri trebuščku zelo visoko, pa kr lezejo dol
|
|
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 9.7.2010 14:50:02
|
|
|
|
Belen
|
sm probala oboje in so mi DM-jewe boljše
|
|
RE: Müllerjeve plavalne pleničke 9.7.2010 14:53:45
|
|
|
|
Katy78
|
No, jaz sem pa zdaj vzela Huggies (ne vem, če sem prav napisala) in so od 11-15kg in so mu prav. So pa ful mehkejše od DM-ovih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?