|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Müller
5.1.2009 14:21:21   
mamaemem
Živjo,

mi lahko svetujete kaj vse za dojenčka in tudi ostale stvari, se splača kupovati v Müllerju. Ne mislim glede denarja, ampak bolj zaradi kakovosti.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Müller
5.1.2009 14:27:33   
misa4
Jaz vse kupujem v mullerju, se mi zdi da je veliko boljša kvaliteta, plenice, robčki, kreme, šamponi...Meni pamperske iz mecatorja mi premočijo, iz mullerja ne. Pa zdi se mi da je ceneje.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2009 16:16:56   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: misa4

Jaz vse kupujem v mullerju, se mi zdi da je veliko boljša kvaliteta, plenice, robčki, kreme, šamponi...Meni pamperske iz mecatorja mi premočijo, iz mullerja ne. Pa zdi se mi da je ceneje.

Jaz tudi večinoma vse kupujem v Mullerju. So stvari, ki so delane za zahodno in srednjo evropo, kar pomeni, da so boljša kvaliteta. Cene pa, no ja, bi si želeli da bi bile nižje. user posted image
Glede pampersk iz mercatorja... poglej kje so delane... modro pakiranje je made in poland (za vzhodno evropo, kamor so porinili tudi Slovenijo), vijolično pakiranje pa made in germany, ki pa se tudi dobijo v mercatorju.

(odgovor članu misa4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 18:16:50   
Čarli08
Pamperske, robčke, Hipp čaj filter - brez sladkorja, vatke ... recimo blazinice za dojenje so mi pa iz DM bojše.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 18:22:37   
kajajaka
plenice (mullerjeve in prej pampers), robčke, Milupine riževe kosmiče, blazinice za dojenje, dude, flaške (tudi Nuk je tam precej cenejši kot drugje)...
Zase pa gele za tuširanje, šampone, zobno pasto, vložke, mačjo hrano (no, to ne zaseuser posted image ), kozmetiko,... vse kar se da tam kupit - imajo ceneje in kvalitetneje - pa ne mislim le njihovo hišno znamko, tudi ostalo je ceneje.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 18:37:07   
tosja
Za hrano nam je P svetovala - BEBA, ceneje kot DM, Špar, Mercator,... in kvalitetneje!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 22:06:43   
botrca
Jaz kupujem Aptamil Junior, ker je bolj dober in še cenejši.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 22:14:46   
Nur
Aptamil
sadno žitne kašice

Plenice, robčke, krpice, vatke, šampone, olja pa kupujemo v DMu.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 22:31:03   
pezbar
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Pamperske, robčke, Hipp čaj filter - brez sladkorja, vatke ... recimo blazinice za dojenje so mi pa iz DM bojše.

To glede blazinic se zelo strinjam. Sicer pa so blazinice v Müllerju cca 30% cenejše.
V Müllerju kupujem AM Bebivita (sem ga pogruntala, kako se ne naredijo grudice), ki je fuuul cenejši od ostalih mlekov in je nam ok, poleg tega občasno kupujem v M. še plenice (njihovo znamko).

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2009 8:49:22   
Čarli08
Eno vprašanje glede pampersk v Mullerju: katere uporabljati za tri mesečnega dojenčka s približno 6 kg? Zdaj imam pamperske baby dry trojko (4-9), pa se mi zdijo manjše od new baby trojke (4-7); se mi zdi, da imajo vedno drugačne, ko grem k njim v nakup. Katere se vam zdijo najbojše? Ali res obstajajo tudi iz recikliranega materijala, jaz jih namreč še nisem zasledila.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2009 9:12:27   
pepa6
Jaz kupujem tam njihovo znamko plenic, ker so mi bolše kot pamperske pa še 2 paketa plenic dobim za 1 paket pampersk, drugač pa imamo od tam tud njihovo znamko čistilnih robčkov, blazinice za dojenje, sadne in ostale kašice ter hrano pa od Babyvite in jo ima mala rada.Iskreno povedano sem testirala na začetku pamperske kupljene v aut, v slo v intersparu in mullerju pa so mi vse odpovedale, razen mullerjevih plenic ki skoraj enkrat več urina vpijejo pa še ostane otrokova rit suha. 

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2009 10:36:04   
pikapoka315

Eno vprašanje glede pampersk v Mullerju: katere uporabljati za tri mesečnega dojenčka s približno 6 kg? Zdaj imam pamperske baby dry trojko (4-9), pa se mi zdijo manjše od new baby trojke (4-7); se mi zdi, da imajo vedno drugačne, ko grem k njim v nakup. Katere se vam zdijo najbojše? Ali res obstajajo tudi iz recikliranega materijala, jaz jih namreč še nisem zasledila.

Mi uporabljamo pamperske baby dry trojko (4-9), pa se nam zdijo v redu (so malo manjše kot active fit trojka (4-9), ki smo jih tudi že probali. Če so ti premajhne baby dry pa probi acive fit. Prav tako smo vse kupili v Mullerju. Kar se pa kvalitete tiče pa samo tole: našuser posted image  je samo hrano whiskas, kupljeno v Mullerju...če mu isti okus kupimo v sparu, mercatorju, lidlu, se samo stran obrne...pa ne pozna nobene od teh štacun user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2009 10:46:19   
Kranjcanka
vecino stvari kupimo v milerju, ce bi imeli se specarijo sploh ne bi hodili drugam :)

uglavnem plenice, vlazne robcke, pralne praske in ostale detergente, otrosko hrano in kozmetiko, nogavice, igrace (te so tudi cenovno bolj ugodne), cd-je oz dvd-je, barve za lase, sampone, sladkarije, tampone, wc papir... tudi kaj od posode... skratka, veliko.

lp

(odgovor članu pikapoka315)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2009 14:17:23   
scorpiogirl

mi uporabljamo pampers aktive fit (violične). sem poiskusila nešteto plenic, pa so vse premočile, te pa zdržijo (apmak samo iz Mullerja).
tudi v drugih trgovinah imajo violične, so delane v Nemčiji, ampak za vzhodni trg. in so drugačne kot tiste v Mullerju. preizkušeno.
reciklirane oziroma ECO imajo pa v Mullerju svojo znamko pa v DM je Alana. no, nam ne pašejo user posted image

< Sporočilo je popravil scorpiogirl -- 6.1.2009 14:18:04 >

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2009 15:45:21   
kaya2007
kupujemo plenice (pampers, je pa res da so mi made in germany ok, tudi če jih kupim v DMju...no, ampak ta zelenih tam nimajo), pri robčkih pampers ne vidim kakšne blazne razlike.
kupujemo še aptamil, razne hippove sokove (imajo največjo ponubo sokov brez dodanega sladkorja), pa kakavčke od milupe smo kupovali ampak jih baje nimajo več. frutkov ne, ker jih itak ni marala.
pa ponavadi se potrudim da tam kupim tudi pralni prašek in mehčalec.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2009 17:20:59   
mateyka
plenice Moltex Eko (švedske) - nebarvane (ali bele, če jih ni). te so edine, s katerimi smo zadovoljni ponoči (aka da zdrižijo v vseh pogledih 12 ur). in še ekološke povrhu user posted image

in adaptirano mleko, Milumil3 - so kosmiči in ne tisti prah za vzhodno evropo, ki ga moraš sptresat 5 min da se vse kepice raztopijo. + imajo tudi okus vanilije, mmmm user posted image user posted image

riževi krekerji z medom za dojenčke (Milumil). matr je to dobro, še jaz kdaj kakega snedem user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2009 17:23:27   
mateyka
pa ne mislim le njihovo hišno znamko, tudi ostalo je ceneje.

ja, to pa tudi. se mi zdi da so mlečne kašice skoraj 1 euro ceneje na kos.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2009 16:26:34   
saline
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

riževi krekerji z medom za dojenčke (Milumil). matr je to dobro, še jaz kdaj kakega snedem user posted image

Do drugega leta otrok ne sme uživati medu.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?