|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lutheal phase defect
9.3.2008 11:39:12   
nf
Živjo punce!

Mene pa zanima, če ima katera izkušnje z lutheal phase defect (sori, ne vem prevoda). Midva namreč že poskušava 19. cikel in do zdaj ni bilo še nič. Imam dokaj redne ampak šibke menstruacije. Recimo ta mesec sem imela prvi dan malo izcedka, drugi in tretji dan srednje močno M, in potem se je zaključila user posted image  Tako da sem presurfala več spletnih strani in našla možen vzrok kot "lutheal phase defect". V petek imam G in mu bom seveda razložila svojo teorijo user posted image , vmes bi pa rada slišala še za kake podobne primere.

Hvala vsem za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lutheal phase defect
9.3.2008 13:28:23   
Anonimen
Sicer v hrvaščini, ampak je razloženo, kaj pomeni lutealna faza.

http://www.geocities.com/cssbeograd/Menstruacija.htm

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2008 23:26:14   
nf
Hvala Urskaj. Te stvari sem sicer prebirala že večkrat, tako da ni skoraj nič novega. Mene bolj zanima to, čemur se v angleščini reče Lutheal phase defect in ga tudi uvrščajo med pogoste vzroke za težave pri zanositvi. Eden izmed simptomov je baje tudi šibka M. Glede na moje kratke in šibke M zadnje čase, me je začelo malo skrbeti. No sej bomo videli, ta petek grem G in se bova na 4 oči pogovorila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 0:40:46   
Anonimen
Po moje imaš predolgo ali pa prekratko to fazo. To sem že nekje slišala ali brala o tem. Povprečna dolžina te faze je 14 dni.
V angleščini to pomeni neko hibo oz. pomanjkljivost ali napako v lutealni fazi.

Srečno

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 21:14:36   
_ancica_
sem nekje slisala, da naj bi bila ta faza dolga vsaj 10 dni, da sploh lahko pride do nosecnosti, ne vem pa tocno kaj naj bi to pomenilo. Nekatere imajo to fazo prekratko in zato ne morejo zanosit. Ne vem, bo treba malo vec prebrat na to temo. Upam, da pri tebi ni tega problema, ceprav je baje zadeva ozdravljiva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 21:16:42   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

sem nekje slisala, da naj bi bila ta faza dolga vsaj 10 dni, da sploh lahko pride do zanositve, ne vem pa tocno kaj naj bi to pomenilo. Nekatere imajo to fazo prekratko in zato ne morejo zanosit. Ne vem, bo treba malo vec prebrat na to temo. Upam, da pri tebi ni tega problema, ceprav je baje zadeva ozdravljiva user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 21:18:11   
_ancica_
eh, ne vem kako mi je ratalo samo sebe citirat user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 22:21:10   
titi3
nf, če te še vedno zanima sem ti prepisala iz moje knjigice tole:

LUTEAL PHASE DEFECT (LPD)
This is technically an ovulation disorder resulting from hormonal imbalance and causing conception difficulties. If the luteal phase is shorter than normal, insufficient progesterone is available to maintain a fertilized egg until it implants. Progesterone deficiency may be associated with the faulty secretion of luteinizing hormone (LH) and hence failed ovulation. Drug treatment may include ovulation stimulation or progesterone supplement.

Progesterone supplement je recimo Prometrium.

Upam, da sem ti pomagala.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2008 11:44:39   
nf
O hvala titi user posted image  Sem bila pred parimi dnevi pri Reu in je rekel, da zgleda moj endometrij zelo lepo, tako da sem zdaj pomirjena. Oitno sem imela ibke M res zaradi klomifena. Jaz sem pa e skoraj doktorirala user posted image

(odgovor članu titi3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?