|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica Jane matrix
14.6.2006 10:37:12   
ElaM

Ojla, sem to vprašanje postavila že pri spodnji temi o lupinacah.
A ima mogoče katera lupinico Jane matrix, tam pa pride lupinica zmontirana na sedež vodoravno, tako da je otrok obrnejen proti stranskemu oknu. Ma, sem zakomplicirala.user posted image
No, saj tiste, ki imate to lupinico boste že vedele o čem govorim, kako so se vam obnesle? Meni se zdi, da je premalo fiksna pritrditev.user posted image

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinica Jane matrix
14.6.2006 10:42:40   
Naja31
Meni se zdi, da je ravno v zadnji številki AMZS revije, kjer pišejo o testih avtosedežev, ravno ta lupinica zelo slabo ocenjena. Malo poglej.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 10:46:09   
ElaM

Ja, sem brala.user posted image
Samo midva sva jo kupila skupaj z vozičkom, tako, da jo bova uporabljala v ta nemen.
Mislila sva samo za prvo pot iz porodnišnice, pa me je zdaj kar malo strah.user posted image , ker je res nekam slabo fiksna.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 12:40:36   
meri2
LP
Midva sva kupila tudi to varianto z vozičkom, vendar sva se potem doma usedla in pregledala celoten voziček, ga poskušala sestaviti in razstaviti in se je izkazalo: 
1. da bi morala dati zdaljšati sedežni pas pri avtu,
2. da otrok v takšni lupinici v bistvu ne leži na ravnem,
3. da se varnostnih trakov ne da odstraniti in da mu še to dela gužvo,
4. da v bistvu lupinica, ko je na vozičku ni tesno pritrjena, ampak se lahko ziba, 
5. lupinica je tako težka, že brez otroka in odejice,
da sva popokala voziček in šla nazaj v trgovino in ga zamenjala za jane voziček z vsem trojnim - ugotovila sem namreč, da če hočem imeti otroka čez dan v dnevni, da bo moral biti v košari. Se je dalo zmenit s trgovkami.
meri  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 8:51:55   
ajdaN
No tiste ki kupujete Matrixa (če ste ga že kupile in ga uporabljate je itak prepozno) si poglejte tale dva filmčka - sploh spodnjegauser posted image . Jaz sem se zgrozila in še enkrat sem se prepirčala, da sem se pravilno odločila, da sem bila že v štartu proti Matrixu.

http://www.adac.de/images/Kisi2006_gut_DSL_tcm8-148365.wmv

http://www.adac.de/images/Kisi2006_schlecht_DSL_tcm8-148367.wmv

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 10:18:19   
ElaM

Zdaj sem pa definitivno prepričana, da bo lupinica izključno samo na vozičku.user posted image  za v avto pa si bomo eno sposodili.
AjdaN, hvala.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2006 22:34:04   
Taja Nagaja
IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

Ja, sem brala.user posted image
Samo midva sva jo kupila skupaj z vozičkom, tako, da jo bova uporabljala v ta nemen.
Mislila sva samo za prvo pot iz porodnišnice, pa me je zdaj kar malo strah.user posted image , ker je res nekam slabo fiksna.

Še vedno lahko daš lupinico v 2. položaj - sedeči, in user posted image varno pripelješ iz porodnišnice. Se mi zdi, da se da kar dobro fiksirati.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2006 7:27:32   
ajdaN
Bino a pa jo lahko zapneš s pasom? Ker jaz imam navadno Jane lupinco, pa komaj dobim pasove okrog. Matrix se mi pa zdi veliko bolj velik in štorast.

V ležečem položaju pa rajši ne vozit user posted image . Če mene vprašaš ni za reskirat, pa čeprav samo za iz porodnišnice domov. Pa tudi to da se sedež nastavlja, se mi ne zdi ne vem kako varna varianta. Navadna lupinca ima le trden hrbet. Sej mogoče paničarim, ampak kaj! Za mojga otroka vse.

Ko sem videla še ostale filmčke sem se definitivno odločila, da bo čimdlje tudi v lupinici, čeprav ima že skoraj 9kg. Ampak ni šans da ga dam v sedež!

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 21.6.2006 7:29:12 >

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 20:56:47   
maksa
pozdravljene sonosecke,
lupinica je dobila - za precni polozaj, ko otrok lezi! meni se na misel ne pride, da bi otroka dala precno in v lezec polozaj!!!!
v nobeni lupinici otrok ne lezi,povsod sedi!!!!

ne vem, meni se v avto odlicno prilega, na vozicku je zelo stabilna in smo zadovoljni. je zelooo lahka in ima veliko vec naklonov kot ostale.
mene test v motoreviji ni preprical, ker ni ravno konkurenca drugim svetovnim otroskim revijam, ki ga hvalijo. za normalen polozaj bi tudi pri nas dobila +.sem sama klicala na revijo,ker sem bila tudi sama malce prestrasena.

samo v vedenje, vsaka naj se odloci sama.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 21:08:25   
maksa
se tole bi dodala, filmcek je bil tudi za maxi cosi cabrio, ta pa je bila ocenjena z +!!! in dojencek ravno tako "binglja"! je tudi obrnjena "pravilno",kot bi primerjal hruske in jabolka,oprostite, no.
prosim, ne zastopite me narobe, sama sem vzdignila veliko paniko, ko sem zagledala -, varnost je prva,ko pa dobis tako razlicne podatke in to na samem sedezu revije....
ne vem,no, lupinica obrnjena precno...meni to ze zdrava pamet prepoveduje.
brcike

(odgovor članu maksa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2006 11:45:02   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: maksa

mene test v motoreviji ni preprical, ker ni ravno konkurenca drugim svetovnim otroskim revijam, ki ga hvalijo.

Oprosti, ampak takole bose izjave pa še ne. Motorevija je test povzela po nemškem združenju ADAC, ki je SIGURNO eno od vodilnih na svojem področju. Vsako leto testirajo sedeže, avtomobile, motorje,... z VRHUNSKIMI napravami in rezultati definitvno SO realni. To, da si ti klicala revijo in tam spraševala ti pomaga bore malo, glede na to, da teh testov niso opravljali oni.

Jaz bi prej verjel, da je otroška revija tista, pri kateri je treba vzeti z rezervo. Navsezadnje se te revije uglavnem financirajo z reklamami, pristranskost pri raznih člankih v (katerihkoli) revijah nebi bila nov pojav.

Drugače se pa strinjam da otroka nikoli nebi dal v ležeč avtosedež, še posebej ne prečno na smer vožnje.

(odgovor članu maksa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 16:20:03   
Anonimen
Ojej, zdaj ste me pa prestrašili... Meni se je tudi sprva zdelo čudno, ampak prodajalka me je prepričala...
Naj kar priznam, da user posted image  vozimo leže, prečno na smer vožnje. Ampak sem se pogovarjala še z eno mamico, pa tudi tako vozijo...

Kaj nam torej svetujete? Naj kupim novo lupinico? Bomo jo probali obrnit v kontra smer in pokonci postavit, samo mislim, da bo prevelika...

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.6.2006 8:27:55   
honey
Meni pa sprva sploh ni bilo jasno, ali je bil tisti 2. filmček posnet z ležalnikom ali lupinico. Ker meni je zgledalo kot ležalnik, v katerem sem imela user posted image  doma na mizi. To naj bi bil varen avtosedež za 0+? Ne vem no, ampak zdi se mi isto, kot če bi bil otrok v vreči ali košari od vozička in privezan z varnostnim pasom. Mi smo imeli lupinco Mon bebe, pa se mi je zdela povsem o.k., ampak obvezno je bil sprednji sedež porinjen čist nazaj, tko da je bila lupinca fiksirana tud od spredaj s sedežem, da je bila res čist pri miru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.6.2006 8:36:46   
Anonimen
Ne vem, zakaj si ne morem ogledati filmčkov, napiše mi tole sporočilo:
"Windows Media Player ne najde navedene datoteke. Prepričajte se, ali je vnesena pot pravilna. Če je, datoteka ni na tem mestu ali pa računalnik, v katerem je datoteka, ni povezan."
Kakšna ideja?

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2006 9:49:38   
Anonimen
inštaliraj si Windows Media Player...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2006 9:45:31   
anjaa
mi imamo lupinico per perego in smo ZELO ZADOVOLJNI!! sicer smo dali 32.000 sit, ampak je pa res super!! želeli smo tudi dokupit še en adapter ( da nebi potrebovali dveh lupinic, še za moj avto, ampak so nam potem sosedje prodali eno rabljeno stano 2 leti ). med njima sploh ni podobnosti! per perego se odlično fiksira in enostavno se sname iz adapterja če jo vzameš ven iz avtomobila! v svojem avtomobilu pa imam to rabljeno ves čas fiksirano in se vse maje. nikoli lupinice ne dajem ven in not, pri per perego pa jo snamemo velikokrat ko gremo na obisk ali ko nama dojenčica med voznjo zaspi.
sreča da se največ skupaj vozimo z očkovim ( družinskim )  avtomobilom, z mojim greva pa same z dojenčico le mogoče enkrat na 14 dni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?