|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica
19.5.2005 11:16:53   
Čiračara
Imava namen kupit Peg Perego voziček in sicer model Pramette. Ali je lupinica nujna? Vem, da je malo čudno vprašanje, ampak enostavno še natančno ne vem v katere namene se uporablja lupinica...Prosim za vaš nasvet punce..

Hvala:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lupinica
19.5.2005 11:20:57   
darjatimci
Kot vem je lupinica lahko za prenašanje in kot začetni avtosedež,ko smo mi kupovali so rekli,da je to lupinica.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lupinica
19.5.2005 11:21:35   
Grascakinja
Lupinica je avtosedež za dojenčke. V avtu je za tvojo bebo to obvezna oprema. Za na voziček pa ni nujna, nikakor ne.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lupinica
19.5.2005 11:23:39   
mojca*
čiračara, a pri tem vozičku je lupinica zraven? koliko pa stane ves komplet voziček? imajo več barvnih kombinacij?
sem čula, da gre ta voziček tudi v puntota, ve katera, če je res?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lupinica
19.5.2005 11:26:05   
Čiračara
Ja Mojca midva kupujeva ta voziček ravno zato, ker se tko fino zloži. Je zelo primeren za majhen avto. Voziček je kombiniran, od rojstva dalje, lupinico je pa potrebno dodatno kupit. Imajo jih pa v barvi vozička.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lupinica
19.5.2005 11:26:47   
Sugy
lupinica je kot avtosedež nujna.

komplet dobiš za 100 jurčkov :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lupinica
19.5.2005 11:27:20   
Čiračara
Kako dolgo se pa uporablja kot avtosedež?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lupinica
19.5.2005 11:32:35   
Sugy
mislim, da do 13 kg

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lupinica
19.5.2005 11:32:54   
Sugy
kako je pa to v praksi, pa ne vem :)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lupinica
19.5.2005 11:42:09   
Čiračara
hvala punce:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lupinica
19.5.2005 11:45:38   
AKŠ
zadnič mi je ena kolegica rekla, da bebice brez lupince ne moreš odnest iz porodnišnice??? :zmeden::zmeden::zmeden:

a mislite da je to res? Men se to zdi mal čudno - pa saj ni važno v čemu ga nesem, samo da mu je udobno in toplo!

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Lupinica
19.5.2005 11:49:40   
malika
Ne morem mimo, da ne bi napisala. Mogoče vam grem že na živce z vsemi temi nasveti, ampak vseeno!

Prosim prosim lepo, preden se odločite za nakupe takšnih in drugačnih lupinic preverite prej VARNOST!!!!
Ko sem se jaz odločala za nakup lupinice(ali avtosedež za novorojenčka) sem najprej pregledala varnostne teste; so v motorevijah, pa tudi tukaj na forumu jih je bilo kar precej objavljenih.

Ok, vozički v kombinaciji s lupinico so super stvar, sama ga imam( Quinny) in tako vem kaj govorim, ampak ko smo ravno pri Peg Perego; je že katera kdaj videla kakšne test njihovih lupinic? Jaz ga nisem in priznam, da temu vedno sledim.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Lupinica
19.5.2005 11:55:22   
Sugy
ja jest sem vidla test. Boljši so bili mislim da maxi-cosi in rist romer, al kva je že. peg perego je bil nekje na sredini

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Lupinica
19.5.2005 11:57:03   
soncek&luna
no, jaz sem se ravnokar pozanimala pri amzs za izposojo lupinice za :duda:...hmmm... zdi se mi ugodno...za tiste prve mesece se mi pa res skoda zdi dat kaksnih 20t za novega...
za info, ce katero zanima... pri amzs polozis kavcijo 15t in se potem odlocis za koliko casa bos najel:
1 mesec 16% vrednosti kavcije
3 mesece 26%
6 mesecev 46%
9 mesecev 64%
pri njih verjetno varnost ni vprašljiva

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Lupinica
19.5.2005 11:57:22   
Grascakinja
AKŠ, važno ni, v čem ga neseš ven iz porodnišnice, važno je, da je v avtomobilu detek varno spravljen v avtosedežu. Do avta ga je pa itak bolje odnest v naročju, da te čuti in se počuti varen - moraš upoštevat, da gre prvič v svet izven porodnišnice.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Lupinica
19.5.2005 11:59:11   
malika
Katere lupinice pa posojajo?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Lupinica
19.5.2005 12:02:59   
AKŠ
ja itak da mi je varnost full pomembna - jaz lupinice še nisem kupila - se pa zanjo odločam...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Lupinica
19.5.2005 12:05:57   
Udb
Jaz se ravno odločam...ne vem...ali bi kupila Maxi-cosi, k je v Sončku zdaj v akciji (23990 SIT), al bi počakala na julij, da bi pogledala v Toysu. Mi je pa res všeč ta lupinica, pa se mi zdi, da je tudi med najvarnejšimi! Kaj mislite?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Lupinica
19.5.2005 12:07:43   
soncek&luna
malika, za firmo ravno nisem sprasevala...

mi je popolnoma vseeno ali je Quinny ali pa firma Žnj...sem pa prepricana, da ravno pri njih lahko dobim varnost

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Lupinica
19.5.2005 12:07:59   
malika
Maxi cosi in roemer sta najboljša izbira :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Lupinica
19.5.2005 12:16:19   
Grascakinja
Meni bi se test zdel merodajen, če bi testirali malo več lupinic. Tako pa itak samo tiste testirajo, ki jih proizvajalci podmažejo z dinarčki, da sploh lahko pridejo v test.
Zanimivo, pa zmeraj je v teh testih roemer, pa maxi cosi pa tko, drugih pa več ali manj sploh ne vidiš. Saj verjamem, da sta res varna in kakovostna, ampak naj testirajo še kaj od Pegperego, Hauck pa tko naprej.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 13:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Lupinica
19.5.2005 15:53:11   
soncek&luna
15t je samo kavcija... najem placas po % kavcije...npr. ce imas sposojeno 6 mesecev, te pride najem 6.900 sit, ostal denar dobis nazaj

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
19.5.2005 16:15:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?