|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica
19.5.2008 11:45:49   
gajka
Zanima me, koliko je lupinica v praksi dejansko uporabna izven avtomobila? Gre namreč za mojo dilemo, a je sploh smiselno kupovati lupinico in voziček istega proizvajalca zaradi kompatibilnosti, ali je to čisto nepotrebno. Koliko dejansko uporabljate lupinico na ogrodju od vozička? Ali pa vam lupinica služi le za prevažanje v avtomobilu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinica
19.5.2008 12:24:55   
katra55
Jaz nisem niti enkrat dala lupinice na voziček.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 12:40:19   
mateyka
si ne predstavljam, da bi dala lupinico na voziček, ko gremo kupovat, ker bi morala potem 2 vozička nekak porivat. sem vedno lupinico dala kar v velik voziček in se je igrala z robo, gledala in se mela fino user posted image   za sprehode mi je pa itak najboljša košara z ravnim dnom in kasneje športni del. 

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 13:28:55   
polma
Jaz sem tudi mnenja, da je lupinica za v avto, ne pa za na voziček. nimam kompatibilne lupinice in vozička.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 15:20:28   
sazi
SIcer sem mnenja, da je lupinica res v osnovi za v avto, ampak sme jo sama v izrednih zelo redkih primerih uporabljala tudi na vozičku - in vedno samo v primeru, ko sem imela kak krajši opravek, otrok pa je v avtu zaspal - ga nisem želela med spanjem prestavljati v košaro, ker se je prebudil ob najmanjšem dotiku.

Videvam pa mamice, ki otroke na sprehode vozijo v lupinicah in so otroci v njih ure in ure - no, za to pa nisem.

Imam kompatibilna voziček in lupinico, sploh, ker je dotična lupinica tudi ena bolj varnih, udobnih in tudi velikih.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 15:24:52   
kristinaj
jaz sem lupinico uporabljala za vožnjo v avtomobilu, ene 2x pa sem jo dala na voziček, ker se mi male ni dalo stavit iz lupinice v košaro ko sem šla v trgovino, ker je spala......

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 17:12:26   
piko12
Jaz nisem imela kompatibilne lupinice pa mi je bilo v 9,5m samo 2x žal. Sem pa vesela, ker nisem vzela PP lupinice, ker je ful majhna in bi jo že prerasel, romerjevo pa imamo še zdaj. Za v trgovino skočit dam kar lupinico v al pa na voziček (trgovinski), za kako daljše šopingiranje pa ga prestavim v voziček.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2008 18:26:55   
Klarita
Meni je lupinica na vozičku prišla ful prav. Ko sem šla kaj nakupovat ali samo po trgovinah je bilo dost bolj praktično nataknit lupinico na voziček. Velikokrat je mali zaspal v avtu in sem lupinico samo na voziček priklopila, brez da bi ga zbudila. user posted image  Sedaj, ko je večji je drugo, je itak v avtosedežu.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 0:36:36   
ČebelicaMaja
Jaz sem jo samo enkrat peljala z lupinico na sprehod...češ, da bo več videla...pa se je po 3 minutah začela histerično dret in sva jo mahnili domov po košarouser posted image  sva imeli dve lupinici in v MC lupinici sploh ni hotela bit- v Roemerjevi je bilo pa OK, vendar samo za v avto...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 20.5.2008 0:37:00 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2008 9:39:20   
slovenka
Jaz sama nimam še nobenih izkušenj, sem komaj pred kratkim izvedela, kaj je lupinica... user posted image ampak sem bila pred kratkim v MŠ in je sestra rekla, da je bila nedavno predstavljena ena raziskava, kjer so povedali, da naj lupinice res uporabljamo samo za prevoz in nič drugega, ker drža ni najboljša za otroka, da ima želodček v položaju, ki ni primeren... sploh pa ni primerno imeti otroka v dnevni sobi po več ur v lupinici..., kot to predstavljajo reklame lupinic. Tako da sva midva lažje izbrala voziček, ki nima lupinice.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 10:27:04   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

SIcer sem mnenja, da je lupinica res v osnovi za v avto, ampak sme jo sama v izrednih zelo redkih primerih uporabljala tudi na vozičku - in vedno samo v primeru, ko sem imela kak krajši opravek, otrok pa je v avtu zaspal - ga nisem želela med spanjem prestavljati v košaro, ker se je prebudil ob najmanjšem dotiku.

se podpišem...

smo uporabljali za hitri skok v trgovino... bi pa še enkrat izbrala kompatibilno, sploh ker sem rada mobilna in včasih je hitreje dati lupinico na voziček, kot pa komplet voziček razpakirat za npr. na obisk...pri petih, šestih mesecih ni problem, pri mesecu, dveh pa je, ker moraš otroku še podpirat glavo itd...

ampak odločitev posameznika

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.5.2008 13:26:53   
Špelca25
Pri nas se je lupinica izkazala za neprecenljivo. Ker se dete ni hotelo voziti v lezecem polozaju, mi je fizoterapevt predlagal, naj ga do tretjega meseca vozim v lupinici. Enostavno.

LP

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.