Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 15:44:52
|
|
|
|
Nixxon
|
Če misliš podstavek kot isofix, potem pazi da tvoj avto ta sistem ima. Drugače je pa najin malček čisto dobro preživel v lupinici brez podstavka.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 15:47:40
|
|
|
|
Putka
|
Imamo trio od Chicca, kjer se da lupinica na voziček pritrditi. Mogoče sem to naredila 3x, veliko rajši dam otroka v košaro. Ko pa preraste košaro pa tudi lupinico. Če kupuješ, rajši kupi lupinico, ki je bolj udobna in varna in enostavna za uporabo.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 17:08:57
|
|
|
|
bamby
|
Lupinice ti na ta voziček sploh ni treba dajat, saj je voziček idealen že za prve dni dojenčkovega življenja. Se čisto iztegne na ležeči položaj, namenjen prav za novorojenčke.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 17:17:40
|
|
|
|
digi
|
Samo tak za info, sama se odloči glede nakupa, vendar ko boš kupovala sprobaj, če ti paše v avto, ker mi moramo met ono s podstavkom, ker nam druge niso pasale not, ker so pasovi prekraTKI.... Za voziček pa ne vem....
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 17:18:40
|
|
|
|
digi
|
Aja pa podstavek je full fajn, se zdi zelo uporaben.....Pa še naklona lupinice lahko nastaviš....
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 27.6.2007 17:20:07
|
|
|
|
marelicaa
|
Se strinjam z bamby. Dokupi se lahko torba za prenašanje otroka, vendar brez nje tudi preživiš tistih 5-6 mesecev, saj se da naslonjalo v čisto ležeči položaj.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 28.6.2007 9:22:10
|
|
|
|
Nixxon
|
Zanimivo. Nama mali nikakor ni hotel biti ležečki v košari. Ne vem če sva jo 5krat uporabila. Škoda tistih 15 jurjev kolikor sva dala zanjo.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 29.6.2007 20:20:14
|
|
|
|
ammy
|
PIAF, če izbiraš lupinico poglej predvsem kako je z varnostjo. Najbolša sedeža sta Römer in Maxi Cosi (ki je po udobnosti še nekoliko boljši kot Romer). Za Maxi Cosi prav tako obstaja podstavek pravzaprav dve vrsti. Ena je z isofixom ena pa brez, oziroma na takšen način kot pri Peg Peregu. Pritrjevanje lupinice z podstavki je najbolj varno in hkrati najenostavnejše, vendar je tudi cena visoka, saj je cena podstavka skoraj enako visoka kot cena samega sedeža. Upam, da sem ti kaj pomagala, pa veliko sreče pri izbiri lupinice! lp
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 29.6.2007 20:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar sem se jaz od lupinice zapomnila (imeli smo Maxi cosi), je bilo edino to, da je bilo brazno fajn, ker je imela strehico. Ker ni prav fajn, da otroku sonce v glavo in oči nabija. Pa zaradi vetra nam je tudi prav prišla.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 29.6.2007 21:08:46
|
|
|
|
MarijaPo
|
Mi imamo tako lupinico s konzolo (torej peg perego primo viagio), ki se jo da pritrditi na pramette. Vsekakor je zelo prakticna, ker je zelo malo dela z varnostnim pasom. Sicer na tvojem mestu ne bi kupila rabljene lupinice, ker nikakor niso varne. Ne mores bit 100% zihr, da ni bila zaletena. In pa, lupinica ni namenjena voznji otrocicka v vozeku, ker je slaba za njegov hrbet. Prakticna je torej samo, ce ti otrocicek zaspi v avtu in ga potem domov pripeljes tako, da lupinico namontiras na vozeka in potem doma prelozis otroka v npr. zibko. Skratka, ce bos dobila pramette, se ti splaca kupit peg peregovo lupinico s podstavkom, nikakor pa ne rabljene in uporabljaj jo samo v avtu.
|
|
|
|
RE: Lupinica-prosim za mnenje 30.6.2007 2:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF Kaj mi bolj priporočate, da kupim lupinico, ki ima spodaj za v avto podstavek - takšnega kot ima PegPerego Ja. Meni se je to zdelo praktično.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?