|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lunca1
7.12.2004 8:07:04   
dory
A tud Miklavz ni nic prinesel?:)-;) ...zdej smo pa ze mi nestrpni :)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lunca1
7.12.2004 8:23:00   
Anonimen
Jutro teja in Maj!!!!
Kaj pa če je že tam kjer je hotela biti?Menim,da bo ta teden ker je pa že skrajni čas:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-mulc mora ven al hoče al noče:)-:)-podnajemništvo se je izteklo:)-:)-:)-
papa Neva

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lunca1
7.12.2004 8:33:08   
Anonimen
Jutro, Teja in Neva (pa Lunca)!
Ne, Lunca ni tam, kjer bi verjetno želela biti, Neva, se je danes že nekaj oglašala. Ampak zdi se mi, da je napisala, da ima danes pregled. Lunca, kje si?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lunca1
7.12.2004 8:33:15   
dory
Oi neva6...ma ko si faca:)-...podnajemnistvo se je izteklo:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lunca1
7.12.2004 8:44:24   
Anonimen
Ojla Splišni...a da se je oglašala?Moje antene je niso zaznale:)-:)-moram še eno:kava:spit če gre na pregled ji bojo pa že povedali kako in kaj.Bo doktor na ultrazvoku pogledal,če pikec daje z ročico znake O.K.:)-:)-:)-pa grem no..če že tako silite:)-:)-:)-
teja tudi Katja se je tako režala ko sem ji to rekla,ko je ležala v porodni,da je kar močnejše popadke dobila-se pravi da se je Timi ustrašil,da moral plačat penale:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lunca1
7.12.2004 8:45:49   
tjaga
Neva6, ti pa si faca :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lunca1
7.12.2004 9:48:40   
kimi
OOO Neva ko si tole:kava: omenila. Jaz bi jo tud se mi že prav meša od tega, ko jo že dolgo nisem pila. Moram se nekam nad en lokal preselit pa si jutranjo postrežbo na domu zagotovit:)- Se mi ne da kave kuhat.
Nimam več živcev s tem računalnikom dragi skoz ene igrce pa filme dol loada men pa vse šteka da je joj pa dela tok počas kokr so prvi računalniki delal:grrr:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lunca1
7.12.2004 9:53:28   
ZARA
morgen,punce!!!!
A ni blo nic :duda: na miklavza???
Na, pa sem stavo zgubila...LUNCAAAAAAAAAAA!!!!
Kaj je zdej??
A se se ni nic oglasila??

lp:rozica:
:)- neva ti si faca...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lunca1
7.12.2004 9:57:22   
india
Lunca!!!Da nas ti ne vlečeš za nos???? Kaj se pa gresta vidva? Na kaj pa čakata? Na pomlad? To pa ne bo šlo!!!:hudicek::hudicek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lunca1
7.12.2004 9:57:59   
Anonimen
Kimi a veš kaj..ti predlagam da skošiš čez mejo in kupiš kafetjero..aparatek za kuhat kavico.Zvečer naštimaš tajmer lepo na pet minut preden se zbudiš in ko bo naredilo bzzzzz te bo zbudil vonj po sveže kuhani kavici:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Imam enga frajerje doma ki kar naprej dela podobne čirečare na računalniku kot tvoj zato pa kar naprej crkuje:grrr::grrr:Lep dan:)-:)-:)-:)-nasmejan:)-:)-:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lunca1
7.12.2004 10:02:25   
Dadi
neva kje pobiraš te izjave:)-:)-:)- "podnajemništvo izteklo" :)-:)-:)-:)-:bravo::bravo: Lunca zdej si pa že en teden čez rok...a kej dogaja?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Lunca1
7.12.2004 10:06:08   
india
Lunca, Ronja 5 te je prehitela, pa je imela 15. rok! :((:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Lunca1
7.12.2004 10:28:39   
Lunca1
Ojla!

Ja mi se še kar ne damo:)-:)-:)-. Sem spet doma.:grrr:

Ji bom res podnajemniško pogodbo odpovedala, pol bo pa vidla:). Mi je pa danes G rekel, da znam v četrtek noter ostat. Pol pa ne vem, a za rodit, al spet za čakat. Mogoče bo pol tam podnajemniško pogodbo podpisala:).

LP Lunca :sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Lunca1
7.12.2004 10:32:57   
Ro-La
Miklavžek je mimo...Božiček prihaja...bo pa nekje vmes...držimo pesti da čimprej;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Lunca1
7.12.2004 10:36:07   
Anonimen
Lunca1..tle bojo pa hudi penali:)-:)-:)-Kar k notarju stopi..črno na belem mora pisat,da podnajemnik noče zapustiti stanovanja:)-:)-:)-da bo potrebno ukrepat:)-:)-:)-V četrtek bodo doktorji-izvršitelji ukrepali s pomočjo babic-varnostne službe.TA TEDEN BOOOOOO!!!!!
Neva:rozica:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Lunca1
7.12.2004 10:36:23   
Anonimen
Ojla, Lunca. Če boš ostala, boš gotovo za rodit. Zakaj pa naj bi tam čakala, saj to uspešno počneš tudi doma. Sem brala, da si se za EA na Jesenicah odločila. Če bi jaz še enkrat rodila, bi se tudi.

Kako bo sedaj s tisto pogodbo, se pa kar s pravnico Nevo zmenita. Ona ima s podnajemniki kar veliko izkušenj.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Lunca1
7.12.2004 10:37:29   
Ro-La
...ja ja, bo treba deložacijo nardit:)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Lunca1
7.12.2004 14:19:18   
Lunca1
:)-:)-:)-

Lp Lunca

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Lunca1
7.12.2004 14:26:45   
Anonimen
Lunca, pa a bo kej jutri al ne?:) Jaz stavim na parne datume:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?