|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Luna39, Sisy
14.2.2005 9:52:32   
Anonimen
Sem obljubila, da bom danes povedala kako je bilo z mojo BT.
No, malo moram razočarati, ker še nimam vseh podatkov.
Pred kratkim sem se preselila in imam zdaj celo štalo, ker ničesar ne najdem.

No, za tisti mesec, ko sem zanosila se mi je ob ovulaciji T dvignila iz 36,4 na 36,8.

Da vama povem, če mi je v prejšnjih ciklusih padla že pred M, moram pa tisti :hudicek: koledar iz nekje izbrskat.

Ga bom našla, pa se vama potem še enkrat oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Luna39, Sisy
14.2.2005 10:27:35   
Sisy
O hvala....

Jaz sem danes :(, jutri naj bi prišla :hudicek:, danes pa mi je že padla temperatura, tko da nimam več upanja....:(

Vseeno pa je kakršna koli izkušnja dobrodošla... ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Luna39, Sisy
14.2.2005 10:47:56   
Anonimen
O škoda.

Upam, da nisi preveč razočarana.
Držim pesti, da boš tudi ti čimprej zagledala :modri:.

Meni se je tisti čas tako vlekel, sem mislila, da se že najmanj 3 leta trudiva. Potem se pa še prva dva meseca takoooo vlečeta, ko se še nič ne dogaja. Evo, zdaj je pa stara že skoraj 16 mesecev.
Čas tako beži, da sploh ne moreš verjet.

Boš videla, ko boš imela že velik trebušček boš pa za nazaj pomislila, da sploh ni tako dolgo trajalo, kot se ti zdaj zdi.

Danes kljub temu lepo praznujta valentinčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Luna39, Sisy
14.2.2005 11:18:49   
TANTRA
Upanje je zadnje, ki umre. In najlepše je takrat, ko najmanj pričakuješ... Saj bo! Držim pesti...

Meni je ginekologinja na ultrazvoku ocenila kdaj bo ovulacija, tisti dan mi je iz 36,15 narasla na 36,8, sedaj pa je že nekaj dni konstantno 37. Morda pa nama je uspelo...
Sicer pa bo že naslednji teden jasno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Luna39, Sisy
14.2.2005 16:40:31   
luna39
alja, hvala, veš danes zjutraj mi je tem. padla in sem točno vedela, da ta mesec ne bo niččččč. Še moj je rekel, mogoče pa bo. Ne-sem rekla, :hudicek:bo in je reeessss. Danes, ko sem šla iz službe domov me je tiščalo dol za znoret in evo je že tuuu. frdamano. Sisy - ti si tud Simona, tko kot jaz, obe sva na istem. Koj, ko tem. pade, lahko veš, da za ta mesec ne bo nič. Zdej, pa se pejmo še naprej. V četrtek grem oddat v Lj. kri, za pregled hormonov, pol pa enkrat marca na kontrolo in naprej....:hudicek::hudicek::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Luna39, Sisy
14.2.2005 16:41:59   
luna39
alja, hvala, veš danes zjutraj mi je tem. padla in sem točno vedela, da ta mesec ne bo niččččč. Še moj je rekel, mogoče pa bo. Ne-sem rekla, :hudicek:bo in je reeessss. Danes, ko sem šla iz službe domov me je tiščalo dol za znoret in evo je že tuuu. frdamano. Sisy - ti si tud Simona, tko kot jaz, obe sva na istem. Koj, ko tem. pade, lahko veš, da za ta mesec ne bo nič. Zdej, pa se pejmo še naprej. V četrtek grem oddat v Lj. kri, za pregled hormonov, pol pa enkrat marca na kontrolo in naprej....:hudicek::hudicek::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Luna39, Sisy
14.2.2005 16:42:47   
luna39
Pišuka, tko dela počas, no zdej je pa kr dvakrat. Oprostite, Tantra, gotovo si:racka::racka::racka::racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Luna39, Sisy
15.2.2005 9:04:38   
TANTRA
Moja temp. je še kar 37.1, znakov nobenih, malo napihnjen trebuh, prsi nič, edino danes zjutraj mi je zasmrdela šminka. Sem pa malo bolj utrujena kot sicer.
Razmišljam kdaj bi naredila test...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Luna39, Sisy
15.2.2005 9:56:26   
Anonimen
Čim prej.Držim pesti, da je vsaj tebi uspelo ta mesec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Luna39, Sisy
15.2.2005 10:18:54   
TANTRA
Ja, mislim, da je prezgodaj! Če sem zanosila je komaj teden dni od ovulacije...
Vseeeno upam!!!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Luna39, Sisy
15.2.2005 10:35:12   
tinkamiška
Tantra, mislim, da še počakaj s testom. Vsaj da je en dan po datumu, ko bi na ne prišla M.

Držim pesti!!!:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Luna39, Sisy
15.2.2005 11:30:42   
TANTRA
Ok, hvala, bom počakala,:zmeden: ....Torej 23.2. je D day!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Luna39, Sisy
15.2.2005 12:10:57   
Anonimen
Ja, sem malo prehitro prebrala. Je res malo zgodaj.
Potem pa le poročaj. Čakamo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.