Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 10:22:08
|
|
|
|
lemavrica
|
Našega je od plenic ful peklo in je jokal ko jo je imel gor.
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 10:26:34
|
|
|
|
kristinaj
|
ne uporabljam lumpijeve kozmetike. plenice in robčki, če narediš računico so le malenkost cenejši od pampersovih... tako, da jaz sem na robčkih in plenicah od pampers, so tudi tanjše in imajo raztegljiv trakec v pasu... ostalo kozmetiko imam pa kar od nivee....
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 10:44:05
|
|
|
|
anny1
|
Hallo, meni so bile ok, šampon pa ni za dojenčke-saj po moje- je za malo starejše-od 1leta dalje, kopel tudi, je malo premalo blago, kreme pa nisem uporabljala. lp
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 11:10:48
|
|
|
|
Nika v službi
|
Od Lumpija uporabim občasno samo robčke, sem pa kupila že nekaj tekstila. Zaenkrat b.p.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 16:54:24
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Našega je od plenic ful peklo in je jokal ko jo je imel gor. Isto. Kozmetike sploh ne uporabljam, včasih kupim edino kaj za oblečt.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 17:13:59
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem dobila za darilo robčke in pa puderček. Sta ok. Plenice je uporabljala kolegica in se je malemu vnela ritka.
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 17:34:15
|
|
|
|
mateyka
|
sem pa kupila že nekaj tekstila. Zaenkrat b.p. mi tudi. kar ok.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 4.7.2008 19:51:30
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, tole pa ni preveč vzpodbudno ... se pravi, bomo začeli z nečem drugim - še pričakujemo. Hvala za vaše odgovore!
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 6.7.2008 14:43:00
|
|
|
|
Solero
|
Krema za ritko je super, pa oblačila so tudi zelo v redu. Mleko za po kopanju nam tudi vsem paše, dojenčku in mamici. Robčki niso med najboljšimi, pa so tudi ok; pleničke so pa mojemu ritko čisto pregrele.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 6.7.2008 15:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jih nisem uporabljala. Dobila sem par bodijev in so bili vsi nekaj cudno zamaknjeni.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 6.7.2008 15:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Redno kupujemo le Lumpijevo hladilno mazilo za ritko, ker je res super.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 7.7.2008 12:34:00
|
|
|
|
petrolejka
|
Imamo nekaj Lumpi bodijev in so super. Zaenkrat še nič zamaknjeni. Kopel je ok. Robčke sem dobila, pa jih še nisem sprobala. Ostajam pri Milerjevih in vodi. Plenice pa Pampers in Miler. Ker so se do sedaj obnesle, jih zaenkrat ne menjam. Imela sem tudi Moltex, pa ni bilo ok.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 7.7.2008 13:16:36
|
|
|
|
dabe
|
Kremo za ritko redno kupujem in je fina. Tekstil je ravno tako ok!
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 7.7.2008 22:27:37
|
|
|
|
only_me
|
Lumpijeve plenice - enkrat in nikoli več robčki - mah niso niti tako vlažni, kot ostali. Edino puder je ok - tega pa uporabljamo redno. Pa tekstil.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 8.7.2008 7:51:10
|
|
|
|
*tajda*
|
Od Lumpija sem samo enkrat kupila bodije in nikoli več ker je kvaliteta na dnu.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 8.7.2008 8:05:32
|
|
|
|
Jumpy
|
Pleničke so pri nas o.k. Edine, ki ponoči niso premočile, pa sem probala vse možne znamke. Robčki za rito mi niso o.k. - takoj dobi rdečo. Oblačila - zaenkrat vse o.k., pa je že ta drugi mulček v njih.
|
|
|
|
RE: Lumpi kolekcija - zanima me 8.7.2008 11:39:10
|
|
|
|
ELMA
|
Nama je občina ob rojstvu naše podarila vso kozmetiko , in pleničke od Lumpija , in vam povem da vse uporabljamo in je vse OK .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?