|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulanje fantkov?
29.3.2010 11:25:07   
Adelina
Mogoče se bo moje vprašanje zdelo komu smešno, pa bom vseeno vprašala. Kdaj so vaši otroci-fantki začeli lulat tako, da ne dajo dol hlač ampak samo odpnejo zadrgo in lulajo? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lulanje fantkov?
29.3.2010 11:37:12   
polma
user posted image user posted image user posted image
Sam res-kdaj to pogruntajo???

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2010 11:51:54   
*miska.mcc*
pismo, ne spomnim se....
tam okoli cetrtega, petega letauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2010 11:57:50   
Taddy78
Dobro vprašanje!

Sploh ne vem, če obstajajo gatike z "odprtino" za take male pubece. Naš je sedaj star 4.leta, pa še vedno vse skupaj potegne dol, ko gre lulat.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2010 12:02:20   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Dobro vprašanje!

Sploh ne vem, če obstajajo gatike z "odprtino" za take male pubece. Naš je sedaj star 4.leta, pa še vedno vse skupaj potegne dol, ko gre lulat.

No, naša uš pa "od vedno" da le lulčka ven in me to blazno moti. Lulček ves pomečkan, sploh ne vem , če se polula dovolj ker se mu vedno nekam mudi...pa še lulajočega spravi v gateuser posted image , tako da so gatke durhmarš polulane.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2010 12:11:51   
SaaS
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Dobro vprašanje!

No, naša uš pa "od vedno" da le lulčka ven in me to blazno moti. Lulček ves pomečkan, sploh ne vem , če se polula dovolj ker se mu vedno nekam mudi...pa še lulajočega spravi v gateuser posted image , tako da so gatke durhmarš polulane.

Ja moj je tudi zelo kmalu (od nekdaj) tako lulal, pa sem jaz vztrajala, da hlače dol potegne, ker je bil drugače mimograde moker, pa smo se preoblačili nonstop. Zdaj ga pa še nisem začela navajat spet na ta način..user posted image

< Sporočilo je popravil SaaS -- 29.3.2010 12:12:14 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2010 12:36:25   
Naja31
Moj starejši sin bo zdaj star 5 let pa še vedno vse dol sleče, da lula.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2010 12:37:05   
čili
pomoje tudi tukaj velja-kar se Janezek nauči to Janezek zna. Če mu odrasli daje hlače do tal, si jih bo potem tudi sam. Jest sem mojmu dajala samo lulčka ven pa to dela tudi sam sedaj. Ni nikoli dajal hlač dol.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2010 12:43:34   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: čili

pomoje tudi tukaj velja-kar se Janezek nauči to Janezek zna. Če mu odrasli daje hlače do tal, si jih bo potem tudi sam. Jest sem mojmu dajala samo lulčka ven pa to dela tudi sam sedaj. Ni nikoli dajal hlač dol.

Mogoče sem sfalila v imenu user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2010 12:45:10   
pety78
pomoje tudi tukaj velja-kar se Janezek nauči to Janezek zna.

E, točno tako.
Naš 4,5 letnik si še vedno da hlače dol, se lepo usede na školjko, se polula in obriše lulčka. Ne razumem, zakaj bi moral s polulanimi hlači hodit okrog. Kadar pač lula v naravi, pa da tudi hlače dol in lepo lula.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2010 12:47:15   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

E, točno tako.
Naš 4,5 letnik si še vedno da hlače dol, se lepo usede na školjko, se polula in obriše lulčka. Ne razumem, zakaj bi moral s polulanimi hlači hodit okrog. Kadar pač lula v naravi, pa da tudi hlače dol in lepo lula.

Ja, res bi bilo malo čudno če bi z zaprtimi hlačami sede lulal.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2010 12:49:21   
Hope2
Zakaj mora sploh skozi zadrgo vlačit in lulatuser posted image . Jaz si tega niti ne želim

E, točno tako.

Nekako tako videnje imam jaz za prihodnostuser posted image , ati pa mu daje ravno tak vzgleduser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 29.3.2010 12:50:33 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2010 13:20:54   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Dobro vprašanje!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se do solz nasmejala user posted image
Naš pa rad cilja in to tako, da polula celo WC sedalo, ali pa tiste dišeče košarice.

Samo si pa ne znam predstavljat, kako bi naš prišel do lulčka, brez da si sleče hlače dol...sploh pozimi sem parkrat probala tako, pa je imel vse polulano...

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.3.2010 13:26:26   
čebelica01
moj tudi vse sleče pa pol opravi malo potrebo . se mi zdi to še najbolje , da se potem lepo poštima nazaj .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2010 9:15:18   
Sofi
Moj 4,5 letnik zdaj že lula tako, da samo lulčka ven potegne, se polula, ga strese in ga pospravi. Brez težav, nič ni mokro. Tamali 3,5 letnik pa sleče hlače in hlačke do gležnjev, majčko si gor potegne, da mu ves trebušček ven gleda in nato lulauser posted image . Ima pač več dela. Tak je postopek tako notri na stranišču, kot zunaj na travi. Se sploh ne obremenjujem, bo itak sam pogruntal oziroma se naučil od večjega, ki ga nonstop posnema.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2010 9:24:32   
rija
glede na to, da mu gre že vse nad oči ven, ker gre zadnji čas na sekret, samo leti vse od njega.....user posted image  pa tudi zunaj samo spusti gate in potem tako cepetajoč išče primeren prostor za zalivanjeuser posted image user posted image

ko je noter, pa isto....danji moment....pa da odrola tamalega...pa je že vse po školjki....si ga pa lepo obriše....oja....to pa to....vsaj 2 m sekret papirja gre ob vsakem lulanjuuser posted image

prejšnjič je celo uspel zaštopat sekret....pa ga sumljivo dolgo ni ven...pa grem gledat...in mali rokave zavihane do ramen...pa ribari v sekretuuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2010 9:46:52   
*miska.mcc*
user posted image
moja 2 sta tudi majcko potegnila do pazduhe, ko sta lulala.
tadej si pa se zdaj, ko gre kakat obvezno sleče jopo ali pulover. da je samo v majci. pojma nimam zakajuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.3.2010 15:04:08   
dory

E, točno tako.

no naš skoraj 6letnik tudi...hlače dol, se usede na školjko in lula, potem pa še obriše lulčka...zakaj sem vztrajala da se usede...ker je večinoma,ko je lulal v stoje, zraven gledal še po kopalnici, lulanje pa je teklo povsod okrog stranišča...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.3.2010 15:50:56   
dana
Naš 5 letnik si tudi hlače potegne dol do kolen in lula stoje. Ni pa nikoli nič zraven školjke mokro, ker je kar zbran ko to delauser posted image  

Problem je zunaj ko se nikakor ne zna naštimat tako, da se ne bi proti koncu še mal po hlačah nakapaluser posted image  Pa mu govorim naj se čimbolj naprej drži.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.4.2010 14:38:17   
suzolinka
Naš ima tri leta in seveda lula tako, da si hlače potegne do gležnjev, majico pa pod brado zavihauser posted image
Je pa zadnjič videl očkata kako to opravi v naravi in ga je popravil. Mu je razložil, da mora hlače čist do tal dat, da si jih ne polulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2010 11:43:42   
romy
Naš skoraj 6 letnik tudi še vedno lula tako, da so hlače do gležnjev in majica pod brado user posted image

Da, ne govorimo o kakanju, ko so na njemu lahko le štumfi user posted image

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?