Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Luša,a si že šla rodit? 27.12.2007 15:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ima naša Lusa rok v začetku januarja. Tud jaz komaj čakam njeno malo Dašo!
|
|
|
|
RE: Luša,a si že šla rodit? 27.12.2007 19:27:42
|
|
|
|
klaja
|
Lusa še zaenkrat ni rodila, rok pa ima v sredini januarja, če je seveda kaj ne prehiti! Lp
|
|
|
|
RE: Luša,a si že šla rodit? 28.12.2007 11:44:57
|
|
|
|
Lusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Boni3 Al prehitevam? A je ati kakšen poklicni fotograf,al kaj? Lp O boni lepo ,da misliš name.Ja malo prehitevaš.Še 18dni imam ;še malo pa dobim mojo princesko v roke.Zdaj sem pa bila dva dni v bolnici ,ker sem nek virus fasala od moje prve princeske ,tako ,da sem že mislila ,da bo kaj s porodom. Ati pa ni fotograf ,ko bi zdaj to prebral .Midve z Lušo sve se šle skrivoma slikat v studio in mu naredile presenečenje ,ker sva imela 5obletnico poroke.Sve mu eno sliko povečale in dale v okvir. Klaja-hvala za pojasnilo.Midve se bove mogoče na isti dan matrale ,a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?