|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Luščenje čepa
26.9.2010 9:36:51   
Patty81
Pozdravljene!

Zanima me ali katera slučajno ve, če se čep lahko lušči več dni ali je to samo enkraten 'dogodek'?
V petek sem imela rok in bila na amnioskopiji. Po tem sem rahlo krvavela, kar je baje normalno od pregleda (tako rekel G).
Sem pa potem včeraj zjutraj in danes zjutraj na stranišču imela sluz, ki je bila rahlo krvava, s kakšno nitko.
Nisem nikjer zasledila, da bi katera pisala o tem, da bi to opazila več kot enkratuser posted image
Drugače pa mi je CTG v petek beležil popadke na 7-8min, vendar jih jaz nisem vseh čutila, odprta 2cm. Zdaj se zadeva nekako nadaljuje. Kakšne pol ure jih čutim, potem pa par ur spet nič. Pa tud niso močni popadki...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Luščenje čepa
26.9.2010 9:51:31   
Luni
Ja, to je lahko to. Čep ni nujno, da se odlušči ves naenkrat, lahko se lušči postopoma......

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2010 10:01:21   
Patty81
Hvala ti!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2010 13:00:20   
ninkica
Meni se je čep luščil postopoma.En teden prej sem imela skoz prozorno sluz in G je rekla da maternični vrat zori.Nato en večer pred porodom sem šla pod tuš in je ta čep letel kar v kosu iz mene.Ob 1 h ponoči so se začeli redni popdaki preden sem šla pa v porodno je bil pa čp že krvav.
Srečno

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2010 21:27:58   
Jančika_
Tudi meni se je pred drugim porodom luščil več dni, skoraj cel teden, če se prav spomnim. Pa pred tretjim tudi kakšne tri dni.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2010 20:29:59   
lipikica
ma ani tko da če se odlušči čep, krvav, je treba iti v porodnišnico? eni znanki se je tko, potem jo je še nenki ščipalo  in je šla. tako da je sedaj v bolnici, nil ji ni in domow je ne pustijo, ma pa rok v kratkem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2010 21:54:55   
Patty81
Živjo!
V bolnišnico moraš, če krvaviš kot pri menstruaciji. Danes sem imela kontrolo, ker sem že po roku, pa ni bilo nič narobe...in tako še čakam :)

(odgovor članu lipikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!