Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 10:28:40
|
|
|
|
Naja31
|
Piše da odpade v primeru dežja. V Lj dežuje.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 12:29:06
|
|
|
|
kukvasje
|
Ljubljančanke, a mi lahko katera pove, kakšno je trenutno vreme v Ljubljani in če katera ve, ali bo Lučkina zabava ali če odpade. Hvala in lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 18:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pravkar nazaj z Lučkinega praznovanja. Zabava JE, Čuki SO, dežja NI, Frakl pripoveduje pravljice, sladoleda je, kolikor hočete (Lučke vseh okusov),... luštna zadevica.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 18:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sladoleda je, kolikor hočete (Lučke vseh okusov),... A je jutri tudi?
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 18:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne. Samo danes. Pa še Kreslin pride (ampak se mi ga ni dalo čakati v tisti gneči).
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 19:53:52
|
|
|
|
Zamima
|
a je zastonj sladoled? pol se ne splača it tja drenjat
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 20:33:10
|
|
|
|
zvesta
|
A potem so načli ono žensko, ki so jo kot malo punčko slikali za reklamo?
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 21:13:15
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo tudi bili, sladoled je bil zastonj, Čuki razturali, Čarovnik Grega še bolj, v glavnem, fino je bilo.
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 17.5.2008 22:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo tudi bili, pa Maxico smo tudi srecal Sladoled smo pa kupili, sit, se grem kar pritozit! Tamalmu je bil najbolj vsec "agility" Nismo bili dolgo, ker smo imeli psa s sabo, pa se meni se je mudilo. Kreslina se pa zdajle slisi do Siske, ampak nisem "razbrala" kaj poje, ker se ne slisi dovolj.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 18.5.2008 2:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta A potem so načli ono žensko, ki so jo kot malo punčko slikali za reklamo? Ja, so. Novinarji radia Antena so jo našli. Bila je hčerka takratnega (mislim, da) snemalca oz. režiserja reklame. Oz. nekaj takega.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 18.5.2008 20:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc sladoled plačljiv Mi nismo plačali niti ene Lučke. Pa verjemi, da smo jih pojedli veliko.
|
|
|
|
RE: Lučkinih 50 let v Tivoliju 18.5.2008 22:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo lucke kupili, so bile po 0,50€, fruc pa 2€. Takrat ko smo bili mi, so igrali nogomet in hokej, metali na kos, pa "agility" poligon za otroke je bil, kotickov pa nismo sli gledat, ker ni bilo casa, pa se srecali smo ene. Pa pod odrom je otroke zabavala "nadvse imenitna" Anita iz M-a.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?