Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 21:31:51
|
|
|
|
Bubamaraa
|
če sem iskrena prvič vidim... Kje se pa dobi in kakšna je cena???
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 21:35:15
|
|
|
|
Bubamaraa
|
no zdej pa še mene zanima, če je res uredi!!!! hvala za link Splišni...
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 21:35:35
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo podobno,je na baterijo, uporabljali smo jo pa samo na morju in še parkrat, pri nas doma pa ni komarjev. No, nikoli ni bil popikan, tako da nekak že deluje. Mislim pa, da smo jo mi kupili v Pikapolonici.
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 21:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, grem še na Pikapolonico gledat, koliko tam stane. Če je na netu. Ne, ni je. Meni se zdi 4 jurje kar drago. Ne vem zakaj se mi zdi, da sem tole že gledala kakšen mesec nazaj in da je bilo ceneje. Ali pa sem takrat imela več denarja. Hm. Sicer pa so tiste zadeve, tisti Raid al kaj, ko moraš kupovati tisto tekočino, ki pa nikakor ni simpatična, še dražje najbrž?
< Sporočilo je popravil Splišni -- 12.6.2007 21:40:48 >
|
|
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 23:10:26
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Joj, punce, če tale lučka funkcionira, sem zmagala. Moja večja je alergična na pike komarjev in zmečem en kup denarja za tiste stvari proti komarjem....dam 50,000 sit, če res pomaga.
|
|
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 12.6.2007 23:18:28
|
|
|
|
pika30
|
Jaz imam to lučko in sem zelo zadovoljna z njo.Moja še ni bi popikana od komarjev.Kupila sem jo v Pikapolonici in sicer lani in sem takrat dala zanjo starih 3.690 sit.
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 7:09:39
|
|
|
|
asso
|
Mi jo imamo in to dve eno podobno. In kaj mislite zakaj je tisti hudiček tam zraven Ker nam ne pomaga en klinc. Vsi smo popikani, če ne dam strupa Žal... in tudi strupi niso vsi OK. Najboljši je VAPE tekočina...
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 7:48:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Nočna lučka z avtomatskim vklopom deluje na fotocelico Mi smo lani čez poletje imeli vklopljene v spalnici in otroški sobi, kupljene v BC (tudi niso bile najbolj poceni). Ampak je bilo v navodilu, da je treba pustit čez cel dan vklopljeno, zato da že v štartu odganja mrčes. Ko so že 1x not, ne pomaga, ker jih ne pobija. Lahko rečem, da deluje. Vsaj mi nismo bili nič popikani, drugje v stanovanju pa so se pojavili komarji. Kar pa se varnosti tiče - glede na princip delovanja zadeva res ne bi smela bit škodljiva.
|
|
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 8:54:19
|
|
|
|
ajrin
|
Tudi mi smo kupili takole lučko lani v Pikapolonici za skoraj 4 jurje, nato pa sem videla kakšen mesec kasneje skoraj enako lučko (samo brez napisa Brevi) v OBIju (Kranj) za jurja pa pol. Preverite kako je letos! LP Irena
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 8:56:44
|
|
|
|
Marogica
|
Ne poznam. Mi imamo po celi bajti na vseh oknih, katera odpiramo, mreže( ki se pritrdijo z "ježki"). Nam pomaga.
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 8:58:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajrin Tudi mi smo kupili takole lučko lani v Pikapolonici za skoraj 4 jurje, nato pa sem videla kakšen mesec kasneje skoraj enako lučko (samo brez napisa Brevi) v OBIju (Kranj) za jurja pa pol. Preverite kako je letos! LP Irena U, najlepša ti hvala za tole informacijo.
|
|
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 13.6.2007 13:40:38
|
|
|
|
rose
|
Mi smo jo tud lani kupili, v Sparu na akciji. Samo v navodilih piše, da je za otroke od 3 let, naša pa je zdaj stara 18m. Tko, da sem jo lani prklopla zvecer za ene 2 uri predno je sla spat. Pa so se še vedno našli komarji v sobi. Letos je pa še nismo uporabili. Od kdaj ste pa prakticirale vse te stvari?? Saj vsi tisti spreji ipd so sami strupi, tale lucka pa tud ni čist nedolžna. lp
|
|
|
|
RE: Lučka za odganjanje komarjev 20.6.2007 19:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranju v Obiju je nimajo, še niso slišali zanjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?