|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lovski nagon oz. kdaj pes goni?
16.5.2006 14:48:30   
Anonimen
Ker na mojpes.net-u (pre)ocitno velja hieararhija, komu se odgovarja in komu in in stejejo le objave, kjer se hvali pse dolocene psarne itd., bom vprasala se tukajuser posted image  

Kdaj naj bi (beagli) zaceli gonit?

Lp, Ribica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lovski nagon oz. kdaj pes goni?
18.5.2006 15:49:48   
mali pingo
Ojla Ribica!
Tudi jaz opažam, da na omenjenem forumu nismo vsi deležni enakega odziva, kar je žalostno. S fantom imava tudi beagla in sem imela na začetku tudi nekaj vprašanj, ker pa odgovorov ni bilo ali pa nekaj v stilu "to bi ti pa ja vzreditelj lahko povedal" sem se hitro nehala oglašati in forum samo še spremljam. Tipičen primer je bila pobuda za srečanje ljubiteljev beaglov, na katerega se (vsaj zdi se mi tako) ni odzval nihče, ki ima psa iz določene psarne, pa gotovo bi se našel še kakšen primer. Sem hotela nekaj podobnega napisati že na forumu MP pa se mi nekako ni dalo ukvarjati z morebitnimi odzivi.
Žal pa ti na vprašanje res ne znam odgovorit, bom pa malo povprašala naokoli in če kaj zvem, se spet oglasim. Moj je do sedaj dvakrat preganjal (gonil?) zajce to pa je tudi vse kar jaz o tem vem, nekako se s tem nisem kaj preveč ukvarjala, morda bi se morala vendar pa ga nimam za lovske namene in dokler ga ne naučim kolikor toliko dobro odpoklica se malo izogibam gozdu.
Sem se kar preveč razpisala (pa nič pretirano pametnega) zato se bom sedaj poslovila. Veliko užitkov z Luno (upam, da sem si prav zapomnila).
Čau,
Pingo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lovski nagon oz. kdaj pes goni?
18.5.2006 17:49:26   
Anonimen
Hvala pingo! Ja, glede srecanja je res velika zalost, ker sem jaz takoj za!

Lahko pa se tu na RR zmenimo za srecanje vseh kuzkov (najbolje po mestih?).

Luna mi zaenkrat se ni usla za dlje kot 5 minut in enkrat v snegu (tisti snezni metezi, ki so bili konec februarja), ampak takrat se je zgubila. Pa ker jo sem in tja navajam na odpoklic, me je malo strah. Sploh glede na izkusnje Bora&Brina, ki sta gonila 7(!) ur.

Lp, Ribica

(odgovor članu mali pingo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?