Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 24.6.2008 21:27:54
|
|
|
|
amaya
|
Ma jaz skori nikoli ne igram. Moj gre kupit samo takrat, ko je nekaj konkretnega (pravi on). Evo zdej si me spomnila, da moram pogledat, ker baje je kupil za nedljo, pa sva pozabila Vidiš kako midva dnar rabiva.....
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 24.6.2008 21:45:08
|
|
|
|
Alfabeta
|
Jaz igram vedno sistemskega s tremi lotki, pa Plus. Tako da dam za 1 listek 19€. Igram pa samo ko so v špilu velike cifre.
|
|
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 24.6.2008 22:18:30
|
|
|
|
Felicity
|
Odvisno od zneska, ki ga obljubljajo. Po navadi kombinacije, če je več keša v igri dodatno še kakšnega sistemskega ali pa kombinacijskega. Odvisno. Porabim pa okrog 20-30€ na mesec. Včasih sem še več. Sedaj raje vložim v čokolade in sladoled.
< Sporočilo je popravil Felicity -- 24.6.2008 22:19:09 >
|
|
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 25.6.2008 0:40:59
|
|
|
|
lelaval
|
Tam ene 3-4x na leto (ko so večje cifre ), grem plačat za 2 žrebanji sistem, tako, da znese 12 EUR. Sem ravno danes šla plačat, pa sem potegnila ven listek od prejšnjega plačila - v februarju.
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 25.6.2008 9:15:39
|
|
|
|
noe
|
Jz kupim dva listka, že izpolnjena + lotko in dam 7 evrov, pa še to bolj po redko oz. ko so mal večje cifre.
|
|
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 25.6.2008 9:34:33
|
|
|
|
*tajda*
|
Ga sploh ne igram,se pravi za loto ne zapravim nič.
|
|
|
|
RE: Loto - koliko največ namenite 25.6.2008 10:05:56
|
|
|
|
pajčolanka
|
za današnje žrebanje sem vplačala 0.50€
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?