|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lončena peč
31.12.2008 19:53:15   
tajtaja
Upam, da veste kaj mislim. Me zanimajo vaše izkušnje z njimi, pa kje ste nabavili, okvirne cene...

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lončena peč
31.12.2008 22:19:21   
tropical
V novem mestu privat 15 let nazaj. Super ne zamenjam za nobeno drugo stvar

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 13:38:58   
tajtaja
Še kaj o tem???
Pa SREČNO tudi na Gradnji, čeprav malo pozno.user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 13:41:16   
siskamiska
poglej malo na net pod pečarstvo. npr.

http://www.pecarstvo-hrovat.si/galerije/loncenapec.html 

Cene so verjetno zelo odvisne od modela in velikosti. So jo pa vsi pohvalili ki jo imajo. Mene osebno edino to moti ker ne začne oddajati takoj toplote, šele po kakšni uri oz. več. Drži jo pa zelo dolgo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 13:44:04   
rija
tajtaja....enega imaš na tišini, baje je dober, oni pri ljutomeru je za ****....ga sploh ni blizu, ma ful gužvo in potem imaš en salon lončenih peči v lendavi imajo eni madžari.

mi bi jo tudi, samo onega ljutomerskega lani ni bilo mimouser posted image  pizdek edenuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2009 15:15:20   
tajtaja
mi bi jo tudi, samo onega ljutomerskega lani ni bilo mimo pizdek ede

user posted image Še vedno enako sočna kot laniuser posted image Bravo rijauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 17:58:50   
Korina1
Poglej si še tu, zelo priznani mojster in vse se dela še ročno

http://www.informacija.net/pecarstvo%2Davbelj/

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 18:24:36   
tajtaja
Naj verjamem, da se jih tako malo ogreva na lončeno peč, ali se v novem letu nobeni ne da pisati?user posted image
Ker največ mi povejo ravno osebne izkušnje.
Dajte noooo..............user posted image

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2009 18:32:48   
Korina1
Mi jo žal nimamo in tudi v moji okolici jo noben nima, nekaj ljudi ki jih poznam jo imajo in so z njo zelo zadovoljni. Nekaj jih ima še celo iz nje speljano centralno-radiatorje.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2009 11:03:45   
tajtaja
Zdaj sem funkcijo lončene peči še razširila: z njo bomo ogrevali (ko bomo kurili pač) tudi sanitarno vodo, dogrevali pa še naprej z TČ,
pa na steni v jedilnici bodo vrata za pečt ( se pravi kot ena pečica), drugače pa bo peč v dnevni sobi, tam se bo tudi kurilo.
Bo pa na začetku zelo nizka (eno ležišče, potem se bo dvigala v kot, okrog bo za sedet in pa nadomestila bo steno med jedilnico in dnevno (delno)user posted image . MIslim, da mi bo pečar ušeluser posted image .

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2009 11:06:40   
rija
Kerega pečarja si pa specala....??

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2009 22:04:27   
tajtaja
Nobenega še. Mam pa v mislim Madžare. Sem že pri dveh imela priliko videt njihov izdelek in je OK. Pa greje tudi tak kak treba.
Sem pa zadnjič pri enih videla peč, ki je imela za sedišče les-mislim da je to ena večjih napak oz. tako bom rekla, jaz tega ziher ne bi imela. Ker tisti leseni zic ni bil niti približno tako fajn topel, kot je iz keramike. Za svojo r.. pa že moram poskrbet.
Ta projekt želim dokončat do naslednje kurilne sezone, tako da zdaj najprej gradim finančno konstrukcijouser posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2009 23:23:26   
rija
ej, moj je bil prejšnji teden pri njih....pa je prišel z dolgim nosom...ker ga baje niso razumeliuser posted image ...so mu le ponujali neke starinske ploščice...bolj on njim, da bi midva ful moderno peč, bolj so oni gonili svoje....

zdaj pa ne vem, če je bila problem jezikovna barierauser posted image  ali pa so pač madžariuser posted image user posted image user posted image

in čedalje bolj tuhtam, da bom začela gjaviti mišo99 in se poslužila enakega sistema kot ga ima onauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2009 11:02:47   
tajtaja
Kaj pa te ima miša99, kar jaz ne vemuser posted image ?

Tile madžari imajo baje nekega slovenskega zastopnika z pisarno v Lendavi. Vsaj tako piše na njihovi spletni strani. Če je to to???
Kam pa se je šel dogovarjat? Direktno na Madžarsko?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2009 11:06:41   
tajtaja
Ja, kar se tiče teh te moram samo opozorit glede na to, da imaš že vse porihtano, da so z njimi zadovoljni tisti, ki majo še v surovem stanju. Ker so baje šlampasti, nič ne pazijo, noter kadijouser posted image in jim ni za dopovedat da ne smejo, v glavnem nič fajn, napravijo pa v redu.
NO, teti od moža so delali naenkrat dve, eno v dnevni sobi, drugo na bazenu in tale v dnevni sobi ni grela tak kak bi mogla.
So jo potem celo razmetali in ponovno sezidali. Zdaj dela odlično, samo je pa zgubila živcev še pa še, parkrat si je vzela prosto, dopust in jih čakala in čakala njih pa od nikoder...mislim štala.
Sicer je sedaj že na vse pozabla in pravi, da ni lepšega ko pride cela prepražena z nočne, se vleže na njo in je kar zmanjka.user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2009 11:07:50   
tajtaja
prepražena
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PREMRAŽENAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2009 18:29:13   
tajtaja
in čedalje bolj tuhtam, da bom začela gjaviti mišo99 in se poslužila enakega sistema kot ga ima ona

Kakšen sistem????
Sem šla gledat to temo, me je zanimalo, če si ti, RIJA kaj napredovala glede pečiuser posted image .

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2009 21:03:57   
rija
SEMuser posted image user posted image user posted image

ne bo nič. je bil majster pri nas, za centralno.....in bi bilo toliko enega štemanja, da se jaz tega ne gremuser posted image

glede na to, da je dnevna najnižja in najnižje in vse ostalo višje in odprto je rekel, da se bomo itak pregreli tudi, če damo navaden kamin ali kaminsko peč. torej bomo naredili kar tak. nič štemanja, samo kupimo, priklopimo in kurimo.

v naslednji hiši pa bomo to načrtovali od začetkauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?